Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)
Raspunsuri - Pagina 15
iubita_tiana spune:
buna seara fetelor....
cum sunteti in seara asta? noi bine deocamdata....eu as manca ceva si nu stiu ce....am emotii deja pt saptamana viitoare...
v-am pupat...
14+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/
Picky_toto spune:
Buna fetele, ce mai fac burticutele?
Dada felicitari pentru fetita, sa creasca mare si sanatoasa , ...v-ati gandit la nume?
Dici imi pare rau ca trebuie sa treci printr-un astfel de necaz..dar trebuie sa fi tare pentru bebe din burtica si pentru baietelul tau.
Fetele voi v-ati gandit la nume pentru bebei?
Va pe toate si poate voi mai intra in weekend, daca nu, ne intalnim la capitolul urmator. Noapte buna!
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
20+
happymum spune:
clodyac,
unde eeeeeeeeeeeesti? ce ai facut astazi la doctorita????????????
astept astept astept...............................
serios, spune-ne si noua. te roooooooooooooog......
poate viitoare , te DD
poze
baby-first spune:
Salutare, burticutze!!!!!!!
Prost moment mi-am gasit si eu sa fiu ocupata toata ziua ieri si sa nu am timp sa va citesc, mi-a luat azi 2 ore sa recuperez, ca ati scris un capitol intreg
Si noi raportam intoarcerea de la medic!!! Sa ne fi vazut cum ne duceam o manutza la ochi si celalta o puneam pe cap! Si cum mai bateam tactul cu piciorusele? Si ce fundic grasun avem!!! 300 gr., deci putin mai mare de 19 s.
Si avem un fundic asa de grasunic de nu am putut vedea ce ascunde bebelul intre picioare! Eu am zis ca e fetita si de aia e pudica Dar dr. a zis ca nu se pronunta, ca nu are o pozitie buna, desi e un dr super, cumnata-mea care a fost la ea a stiut din s. 12 ce va fi...
Deci, BebebBeca, suntem in aceeasi postura la 19 saptamani, fara sa stim ce ne ascunde burtica...Tati ar vrea tare mult un baietel si as fi vrut din tot sufletul sa aflam, mai ales ca luni e ziua lui de nastere si ar fi fost cel mai super cadou...Poate data viitoare...
Felicitari pentru burticutzele care stiu ce ascund, cele care isi fac griji, sa se linisteasca, totul e bine cand se termina cu bine...
Apropo de vopsit, si eu am incercat cu Henna, dar pe langa faptul ca nu a prins, mi-a spus o coafeza ca pigmentul de la henna intra asa de tare in firul de par si dupa aceea nu mai prinde nici o vopsea...asa ca si eu o sa incerc cea de la Casting...
nu-i asa ca v-am zapacit de cat v-am scris???
Va pup
19+
oana_du spune:
Buna seara fetelor!
Felicitari mamicilor care stiu ce o sa aiba, felicitari TUTUROR mamicilor care si-au vazut copiii sanatosi la ecograf!
V-am citit cu atentie, desi au fost niste zile agitate rau pentru mine. In sfarsit, azi mi-am despus dosarul de concurs, iar concursul va fi in ianuarie! Luna ianuarie va fi pentru mine una ingrozitor de aglomerata... dar e bine sa fie asa pentru ca asta inseamna ca va trece mai repede... februarie e luna scurta, martie, aprilie, mai si..... VINE BEBE!
maria_bunica, o sa fie bine cu sotul tau! Si eu marti voi avea emotii pentru ca ma duc la eco, dar sunt sigura ca seara vom avea vesti bune amandoua!
Ma bucur ca merge gmailul! Ma speriasem din cauza parolei, deh neuronul meu gravid... nu functioneaza la capacitate maxima!
Va doresc noapte buna! Eu si Samburel mergem la nani!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
18+
http://community.webshots.com/user/oana_du
maria_bunica spune:
Oana_du..multumesc de incurajare!!Frica este mult spus,mai bine zis e o teama,este totusi o operatie!!Sa dea DD sa fie cu vesti bune si de la noi!!
Eu cred ca sunt cam tanta...nu am reusit sa vad pozele!!
Picky...eu am mai zis numele,dar il avem ales numai daca va fi bebelina!!Pt posibilitatea cealalta..avem cateva idei,dar inca nu ne-am decis!!!Un lucru este clar,in ambele cazuri vrem si un nume de Sfant!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
16+
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
blue77 spune:
Buna dimineata burtici
am si eu o intrebare intrebatoare, e cineva dintre voi care lucreaza la ministerul de afaceri externe caci as vrea sa l trimit pe Marc cu taica su in februarie in Ro dar cum el e pe pasaportul meu ma intreb daca nu poate intra in tara cu cartea de identitate franceza caci am inteles ca putem calatori cu buletinul.
Aici la ambasada iti vine sa le pui o bomba cat le e de greu sa raspunda la o simpla intrebare.
Pupici
NOI 16 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2
Raluca_Ioana spune:
Salutare!ce mai faceti?noi suntem bine, asteptam sa vina iuby meu acasa, pana atunci trebaluiesc cate ceva prin casa.aseara, dupa ce am facut un dusulet am zis ca ma pun in pat si stau pe net.am dat drumul la laptop si cand sa intru pe site...nu mergea netul.am crezut ca mor de ciuda!insa azi sper sa apuc sa citesc tot si sa mai scriu si eu cate ceva.
Aaaa...am uitat sa va spun ca l-am simtit de cateva zile pe puisorul meu in burtica si sunt asa de bucuroasa!Abia astept sa-l vad la eco si abia astept sa vad ce ascunde intre picioruse.sper sa ne faca mie si lui tati o surpriza de sarbatori si sa ne arate ce este.
ok...hai ca va las ca mai am cate ceva de facut dar sper sa revin mai tarziu. toate burticile!
15
baby-first spune:
Buna, burtici!
Eu am intrat repede sa va salut, ca avem treaba multa azi!!!
Trebuie sa facem un tort pentru tati, ca e ziua lui de nastere luni si n-am vrut sa-l comandam, asa ca ne punem pe treaba...vom face un Tiramisu...v-am facut pofta deja?
si mai vrem sa va spunem ca aseara ma uitam la tele cu mana pe burtica si chiar l-am simtit pe bebe tare, parca batea cu manuta in burta:"vreau afara"! Dar i-am explicat ca mai trebuie sa astepte cateva luni si a ascultat, asta pana dimineata cand a inceput din nou...mamicile care asteapta primul copil, o sa vedeti, e minunat!!!
Blue77, din cate stiu eu ai nevoie de pasaport, ca si cumnata-mea a trebuit sa o treaca pe pitica pe pasaportul ei ca vor sa mearga la anul in Germania...dar poate nu e acelasi lucru.
Ne auzim mai tarziu...
19+
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue77 am si eu o intrebare intrebatoare, e cineva dintre voi care lucreaza la ministerul de afaceri externe caci as vrea sa l trimit pe Marc cu taica su in februarie in Ro dar cum el e pe pasaportul meu ma intreb daca nu poate intra in tara cu cartea de identitate franceza caci am inteles ca putem calatori cu buletinul. |
Nu lucrez la minister , insa din cate stiu eu, daca copilul e cetatean roman, nu poate parasi RO fara acordul scris al ambilor parinti (procura legalizata la notariat adica) si are nevoie de un act de identitate CU poza ca sa iasa din tara. Dar daca Mark are carte de identitate franceza, sunt probabil alte reguli ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) (Povestea nasterii)
12+