Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

pentru toate mamicile care vor sa faca TT: TT se pare ca trebuie facut DOAR in sapt 16 ca sa aiba concludenta..atit cit poate avea!..intr-adevar, valorile pot iesi cu eroare sau chiar de-andoaselea de tot!

ana-maria 16 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne-marry

ne scuzati ca ne bagam si noi in seama....dar vrem sa va rugam frumos, daca vreti, sa ne votati si pe noi aici: http://concurs.profm.ro/minimosi/Valcea-1726/pagina-1.html , pe puiul meu teodor alexandru din judetul valcea (la numele mamicii apare ana-maria barbu)

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 11

ajutati-ne si pe noi VA RUGAM, votand puiul nostru teodor alexandru AICI

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Sa-ti traiasca TEODOR! are o atitudine de invidiat! l-am votat si eu!

ana-maria 16 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Doamne cum poate fi viata asta!
Cum se poate rasturna totul intr-o clipa!

Vroiamsa va spun ca nici eu nu am avut stari nasoale la inceputul sarcinii, dar recuperez acum. Am o somnolenta de zici ca-s drogata, daca nu dorm mi se face rau, daca mananc seara - rau again.
Si Matei imi controleaza buricul sa-l verifice pe bb.

Duminica seara l-am dus pe Matei la soacra mea, sa apuc si eu sa ma odihnesc. Soacra are 54 ani si sta acasa, de fapt s-a pensionat special sa stea cu Matei. Ieri, nu stiu pe la ce ora, pana la 12:45, a facut un atac cerebral. Exact cand il schimba pe Matei, nu a mai apucat sa il imbrace si a ramas in fundul gol. Apucase sa o sune pe sora ei sa ii spuna sa ii aduca niste medicamente ca ii e rau si a cazut. Cu ultimele puteri l-a sunat pe sotul meu, dar nu mai putea sa vorbeasca. Adi a plecat sprea ea val-vartej, crezand ca a patit ceva Matei. Pe drum l-a sunat sora ei si i-a spus ca ii e rau. Am sunat la salvare (care a ajuns destul de tarziu) si am plecat spre ea, dar, sa ma ierte Dumnezeu, cu gandul la baiatul meu. Ma gandeam cu groaza cat era de speriat. Si asa a fost, era ragusit de cat plansese, era inghetat bocna si avea ochii rosii. Abia l-am linistit.
Sper sa nu tina minte nimic din ce a fost.

Soacra mea, daca va trai, va fi o leguma. Am vazut tomografia. are o pata cam de 4/5 cm hemoragie pe lobul drept si un cheag la "nodulii bazali". Am inteles ca e langa centrii vitali. Dr de garda nu ne-a dat sperante, si aproape ca o luase si pe ea plansul cand ne-a vazut 2 gravide, pe mine si pe cumnata, sora sotului.
Astazi cica ar fi facut semnul crucii, probabil ca si ea simte ca i se apropie sfarsitul.
Sa ma ierte Dumnezeu, recunosc ca nu am iubit-o, dar mi se rupe sufletul de ea.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 12 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Dicirstea, Doamne-ajuta sa treceti peste nenorocirea asta! Saracutul de Matei, cat trebuie sa fi plans. Aminitiri nu cred ca va avea, sper sa uite repede.

Anamaria si Picky Toto, felicitari pentru ca ati aflat ce se ascunde in burtica!

N-am avut net pana acum la servici, asa ca acum am reusit doar sa citesc ce-ati scris de ieri.

Am vazut ca discutati de vopsit. Eu am 3 fire de par in cap si mi-e frica sa ma vopsesc sa nu cada si alea

16+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci bunicutzooo da nu poci tine pasu cu voica io mi;s babeta
Laura austriacoo felicitarii pt baietel.pup
va pup pe toatee

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa

Si inca ceva : eram la bucatarie, spalam vasele si deodata am simtit case invarte casa cu mine si cred ca daca nu ma intindeam imediat lesinam.E normal ?

Laura_Oana, felicitari pentru baietel ! miercuri poate aflam si noi

15 +

lauraaauite chiar ieri m-am plins la dr ginecolog ca am stari din astea de care a spus tu..am impresia ca daca nu ma pun imediat jos lesin pe loc..cad din picioare...dr meu mia spus ca la mine e din cauza ca am tensiunea prea mica, ca cel mai bine sa beau o cafea pe zi, sau 1 pahar de cola pe zi....

MERCI pt felicitari pt baiat!!!! noi suntem 3 surori si sora mea tot fetita are..deci se bucura toata lumea de un baietel..:)

17 + cu

bebicul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30

sunt aci bunicutzooo da nu poci tine pasu cu voica io mi;s babeta
Laura austriacoo felicitarii pt baietel.pup
va pup pe toatee

lianadaaaaaaaaaanke!!! cine a spus ca esti babeta? sa merg sa il bat[;]

17 + cu

bebicul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Sa dea Dumnezeu sa fie cum crede El ca e mai bine! Doamne Dicirstea, prin ce treceti cu totii!Saracutul Matei!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 17+] cu
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna fetele......cum sunteti? eu azi f balonata....zici ca am o bila de fier in burtica.....putin mi-e greata in rest un usor disconfort la burtica...

doamne, dar cand s-or termina cu grijile si stresul? sa nu pateasca bebe ceva?

m-am saturat sa imi fie frica de orice.....peste 1 sapt merg la eco...

14+
http://bd.lilypie.com/U6V5p2.png
http://s299.photobucket.com/albums/mm310/taniutzaa/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Iubita, grijile si stress-ul se vor termina atunci cand vom inchide noi ochii. Adica peste mult timp de acum incolo
Dicirstea, o veste tare urata. Partea nasoala este ca se poate intampla oricui, oricand, chiar si noua, parinti fiind, singuri acasa cu un copil mic. Si eu mi-am pus intrebarea ce se va intampla daca vreodata mi se face rau si sunt doar cu fata.
Bine ca a apucat soacra sa anunte ca ii este rau.
Eu mai departe cu durerea de cap. Va pup.

Ioana 19+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput