Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)
Raspunsuri - Pagina 11
anamariacs spune:
neata dragelor!
multumim mult pentru felicitari si ne bucuram mult ca va place ce va transmite bb din burtica..credeti-ma...vine din interior..cind plecam de la eco..ne loveste inspiratia..si de fiecare dat mi s-a parut ca iese f frumu povestioara si de aceea o postez si aici!
LAURA_OANA- felicitari pentru bebelul baietel..suntem in "aceeasi echipa"
referitor la vopsitul parului, v-am mai povestit eu intr-un capitol precedent: prietena mea cea mai buna e coafeza..toata ziua vopsele si permanante in nas-nu o ferea nimeni sa nu credeti- si are o super fetita sanatoasa, si al 2lea caz..dna dr..care mi-a spus clar si raspicat: eu m-am vopsit la 3 saptamini- in cond in care are acasa bb mic nascut in august-. eu mi-am facut suvite blonde si inchise..au iesit super..bineinteles ca au prins mai bine alea inchise decit cele blonde..pt ca blondele le-am facut din vopsea nu cu decolorant.
ana-maria 16 weeks
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Si eu impartasesc "chnurile" Carlei cu calaritul! AM avut parte de o repriza mai inainte. Si cand i-am atrs atentia ca e bebe, a inceput sa pupe burta si sa-mi bage degetul in buric ! |
exact asa face si Saby, si cu pupatul si cu largitul buricului cu degetul.
Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
anamariacs spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CarlaV
Offff, si eu si sotul mai avem doar cate un parinte. Saby a stat mereu doar cu noi, desi ambii bunici sunt in Bucuresti. Nici nu se pune problema macar sa o scoata unul din ei in parc, d'apai sa stea in alta parte. Oricum, bunicii sunt musafiri la noi in casa . Nu detaliez fiindca se apropie sarbatorile si incerc sa-mi inving cinismul si sarcasmul. Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
draga mea, te inteleg perfect! stau si ma gindesc cu groaza ce o sa ne astepte si pe noi, dar ma intareste DD..sotul meu nu mai are pe nimeni..chiar pe nimeni..iar eu..o mai am pe mama-unde e poveste lunga..nu il accepta pe sotul meu deloc si prin urmare de cind ne-am casatorit nici nu mai vb cu mine, la nunta nu a fost, de ziua mea mi-a trimis sms, pe strada dc ma vede, ma evita..deci..- o mai am doar pe bunica din partea tatalui care are 86 de ani si mi-e groaza sa nu pateasca ceva-in sensul de a cadea la pat- in cond in care vine bb acum..deci..ii multumesc lui DD ca sotul meu e cu capul pe umeri si ma iubeste realmente, e gata sa faca sacrificii pt mine..si acum si pentru bb...
..lasa CARLA ca ne facem noi MARI! are DD grija de noi!
ana-maria 16 weeks
aqua80 spune:
am nevoie urgenta de un sfat din partea voastra.mi-am sunat dr ginecolog sa aflu rezultatul la dublu test.mi-a spus ca valorile sunt normale dar nu intelege de ce nu se incadreaza in statistica.am fost programata pe 18.12 sa fac si tripul test.sunt chiar disperata,nu as vrea sa ma stresez pt ca sunt constienta ca nu-i face bine bebebusului.simt ca ma urc pe pereti pana voi afla si rezultatul la triplu test.stiu ca este o statistica.....o statistica care te omoara.astept raspunsul vostru cu mare interes.
laurraa spune:
CarlaV, este un aspect de neinteles, dar important este ca voi sa fiti o familie unita si sa va dea Dzeu sanatate ca voi sa va plimbati nepoteii asa cum trebuie si de ce nu si stranepotii ? pupici ; nu am vrut sa ating un subiect sensibile, crede-ma ;
e valabil si pentru anamaria (poate pe mama ta o va imbuna nepotelul)
Dragele mele, sa va intreb ceva : e posibil ca acum sa am o somnolenta iesita din comun ? In primele 3 luni nu am avut treaba cu somnul deloc.
Si inca ceva : eram la bucatarie, spalam vasele si deodata am simtit case invarte casa cu mine si cred ca daca nu ma intindeam imediat lesinam.E normal ?
Laura_Oana, felicitari pentru baietel ! miercuri poate aflam si noi
15 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
cata14 spune:
Aqua, cred ca suntem cam in aceeasi situatie. Eu am reusit sa-mi tin nervii in frau pana la urma si am decis cu sotul sa facem si triplul test si sa mai fac un ecograf la 16 saptamani sa ne uitam daca exista ceva markeri de SD. Pana atunci ... nu putem decat sa gandim pozitiv. Incearca sa te calmezi, toate testele astea iti dau oricum numai o probabilitate.
CarlaV, te inteleg cum e sa nu ai ajutor cu copilul. Noi avem parintii departe (defapt la mine mai e numai mama) si nu avem absolut nici o mana de ajutor. Toddlerul meu imi mananca ficatzii zilele astea. A inceput cu nu la orice si trebuie sa ne luptam inclusiv sa-l imbrac. Deja ma doare spatele dar ... suntem fericiti ca suntem parinti desi uneori imi vine sa-mi iau campii (cand ma gandesc ca mai vin 2) dar cred ca e de la hormoni.
Acum, in spiritul craciunului trebuie sa incercam sa fim mai buni, mai toleranti.
Cred ca ma duc la nani ca la mine la canguri e tarziu (adica e 10 seara).
Sa aveti o zi buna burtici!
Cata 12+
badriana spune:
Salutam bb-ei si burtici si bun venit noilor fete!
Eu din pacate nu prea am timp sa intru foarte des pe forum dar incerc sa recuperez.....
Noi suntem bine, ultima eco am facut-o pe 1 dec si bb era cam somnoros. Mi-au iesit rezultatele de la dublu test dar tampitzii astia de la Medicover au postat site-ul unde ma loghez doar valorile celor 2 indicatori fara explicatzii. Cu doctorul ma intalnesc de-abia pe luni si stau cam stresata deja de 1 saptamana. La primul copil am facut doat TT caci dublu testul nu era inca pe meleagurile noastre. Akuma nu stiu daca sa mai fac si TT daca la DT ies bine.
Aqua80 probabil ca laboratorul unde ai facut analiza nu este chiar ok. Am auzit o groaza de povesti cu analize aiurea pe la diverse laboratoare. Nu te ingrijora, mai bine faci TT, eventual la 2 laboratoare diferite (eu asa am de gand sa fac). Din cate am auzit cei de la Synervo ar fi superok ca laborator. Eu una ma stept la un risc mai mare si datorita varstei (am 35). Singura modalitate de a fi cel putin 99% sigura este amniocenteza (din pacate).
Ma bucur ca sunt unele burtici care stiu ce ascunde bb, la mine nu a vrut sa ne arate. Noi mai avem un baietzel asa ca dupa mine poate sa fie orice, sanatos sa fie, dupa tati ar trebui sa fie baiat Poate ne arata ce este la eco de pe 22.
Apropos fetelor, voi la ce medici va ducetzi si unde vretzi sa nastetzi?
Pupicei de la noi
Adriana 14+ si bb Andrei (04.04.2006)
12+
dani3lla spune:
LauraOana sa ti traiasca si sa creasca mare mare cel mai mare si mumosssssssssssss.FELICITARI!!
BETTYdaca scrie risc scazut eu zic sa desfaci o sampanie si sa bei de bucurie (evident nu prea mult).Eu am fost astazi la TT si m-am cam enervat ca mi-a spus dna care mi-a recoltat ca ,daca nu am 15 sapt implinite s-ar purea sa iasa rezultatele gresite si sa ma sperii.Ce sa fac eu daca astazi m-a trimis?
cata eu stiu ca pana la 13 sapt pliul nucal nu trebuie sa depaseasca 3mm pt ca atunci e nasol.La tine ...chiar nu stiu de ce-ti faci griji?Eu zic mai bine sa ii povestesti lui Erik ce surioare/fratiori sanatosi si frumosi o sa-i aduca barza.Nu are rost sa te stresezi.Asta pe care l-ai facut este dublu test dupa cum l-ai descris
clody bafta multa
badriana ai dreptate cu laboratoarele astea.De ex eu am fost sa fac TT la IOMC si mi-au spus ca soft-ul lor da rezultate bune numai daca sarcina este trecuta de saptamana 15.De apreciat este ca mi-au spus ca altfel inchipuie-ti ce stres aveam cand luam rezultatele.Concluzia...depinde de soft
14
http://bd.lilypie.com/Ujqop2.png
http://community.webshots.com/album/568660826szWCkK
anne-marry spune:
ne scuzati ca ne bagam si noi in seama....dar vrem sa va rugam frumos, daca vreti, sa ne votati si pe noi aici: http://concurs.profm.ro/minimosi/Valcea-1726/pagina-1.html , pe puiul meu teodor alexandru din judetul valcea (la numele mamicii apare ana-maria barbu)
anne-marry mamica lui teodor alexandru si 11
ajutati-ne si pe noi VA RUGAM, votand puiul nostru teodor alexandru AICI
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anamariacs spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurraa Dragele mele, sa va intreb ceva : e posibil ca acum sa am o somnolenta iesita din comun ? In primele 3 luni nu am avut treaba cu somnul deloc. Si inca ceva : eram la bucatarie, spalam vasele si deodata am simtit case invarte casa cu mine si cred ca daca nu ma intindeam imediat lesinam.E normal ? 15 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza! binecuvantarea si minunea noastra www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" si casutza noastra si a lui BB |
draga mea,
si la mine e la fel..si variatii de tensiune..si au inceput greturile si varsaturile..daaaa...stiu ca nu va vine sa vredeti..dar cind ma cauti fac ca toate alea..si i-am spus dnei dr..sa imi spuna dc e vreo cauza reala..si mi-a spus ca asa sunt unele sarcini..pina la sapt 14 nu ai nimic si dupa pot incepe "minunatiile de stari" care pot tine o luna sau le poti duce toata sarcina..cind am auzit sa ma apuce plinsul..am zis: Doamne ajuta sa tina cit mai putin posibil!
pe mine ma iau ameteli la birou, la metrou, cind ma ridic brusc din pat sau de pe fotoliu, dc ma aplec..aproape la orice miscare facuta dintr-odata!
si sper sa scapam cit mai repede de toate aceste simptome si sa ne bucuram de bb in continuare
ana-maria 16 weeks