Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Laurraa, Masuratorile pliului nucal sunt 1,4 si 1,6. Sunt un pic bulversata de situatie ... n-as vrea sa aduc pe lume copii cu dizabilitati ca sa se chinuie (si noi ca parinti) dar nici n-as risca sa pierd 2 copii sanatosi (asta dupa ce am avut deja 2 pierderi de sarcina in ultimul an).

Mergi la inceput

Blue, poti sa arunci cu ce vrei ca nu ma deranjeaza 9desi suntem si noi cetateni de ceva ani).
Nu este triplul test, acela se face la 14-16 saptamani si m-am programat acum si la ala.
Asta e un test care masoara 2 hormoni din sange si se combina cu rezultatul la ecograf (care la mine a fost f bun) si cu varsta (eu am 35 de ani) si-ti da o probabilitate. Astia aici, daca riscul e mai mare de 1/300 iti recomanda si alte teste ...
Mai bine nu faceam si testul de sange ca mai mult ma ingrijoreaza.
Sarcina mea a inceout cu tripleti dintre care unu' s-a oprit din evolutie pe la 9 saptamani dar el este inca acolo, s-a mai resorbit dar s-ar putea ca rezultatul de la sange sa fi fost afectat de chestia asta.

Felicitari mamicilor care ai aflat ce sunt bbeii!! Multa sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Blue, la fructele de mare stam bine si in Australia ... e una din preferintele noastre, am congelatorul plin de delicatese din astea ... dar noi mancam si-n Ro fructe de mare desi ma cam rodea buzunarul cand le cumparam.

Mergi la inceput

Apropo, cine se ocupa de listuta poate sa ma treaca si pe mine ca mamica expectanta de gemeni?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata burticilor
vad ca ieri ati avut activitate nu gluma bun venit noilor burtici si multa sanatate si bebici mumosi

eu vreau sa va spun ca am niste emotiiiiiiiii de zici ca nu e adevarat imi bate inima ca nebuna diseara la 18.30 am marea intalnire cu bebicul si merge si tati offffffffff sper sa fie totul in regula dar oricum nu pot sa ma calmez decat dupa ce imi spune ca e in regula

azi noapte am stat numai cu manutele pe burtica poate poate simt ceva da de unde nik

fetelor sa imi tineti pumnii sa fie totul ok ca eu nu mai pot am tensiunea 20

va pup si va doresc o zi buna

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariacs spune:

Citat:
citat din mesajul lui ertina

burticile nou venite si nu numai.

In legatura cu vopsitul parului ( am mai scris si in cap mai vechi) eu m-am vopsit de 2 ori pana acum si ma voi vopsi si de craciun. Ganditi-va la Vip-urile noastre si nu numai ( Andreea Banica, Sanda Ladosi, Oana Zavoranu, etc)..credeti k ele vor sta cu parul in 2 culori? NU cred.
Pana acum eu n-am avut nicio problema.

Cat despre bb-ii care se lasa asteptati..posibil sa fie bebeline .
Am observat ca baieteii nu sunt atat de pudici si de la 15 sapt isi arata barbatzia .

As avea o intrebare pt voi. Sapatamana viitoare ar trebui sa-mi fac TT. E obligatoriu sa am eco facuta cu 2 zile inainte? Mie nu mi-a zis dr nik. Ultima eco am facut-o la 13 saptamani.

cu drag burticile mari si mici, k toate-s frumoase !

15 +

draguta, mie mi-a facut ieri eco si dupa pac..recoltat pentru triplu test..deci depinde de dr.

pup

ana-maria 16 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Clody, tinem pumnii. Cu siguranta va fi totul bine.
Tare linistite suntem astazi, burticutze. Pai...

Pe mine ma doare al naibii de tare capul. M-am speriat de dimineata si de atunci ma tine intr-una.
A 3a sau a 4a strigare: va rog, mailul si parola comune, cine mi le poate spune?

Ioana 19+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadadada spune:

Fetelor aveti grija cu fructele de mare.
Si mie imi plac foarte mult insa le-am gasit intr-o lista de alimente interzise in timpul sarcinii.
Au un continut mare de mercur si pentru bb nu este deloc ok. Pentru organismele noastre nu este nociv.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue77
Am vorbit acum cu o prietena din Ro careia i a spus gineco ul ca daca primul copil iese ok ,nu mai trebuie sa faci TT ca de fapt testul arata daca mama nu are vreo problema genetica si e valabil apoi mereu.
(In afara de cazul cand mama are peste 40 de ani cand sansele sunt mai mari)
Nu stiu daca inteles ce vreau sa spun, sunt cam obosita .

Este foarte logic ce ti-a spus, dar cum medicina devine tot mai mult comerciala, nu are nimeni interes sa se lipseasca de banii pentru eco+teste genetice.

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurraa
CarlaV, te inteleg, am si eu o prietena care e insarcinata si are fetita de 1 an si imi povestea cat de greu ii este.O sa treaca. Nu ai parintii aproape sa o mai lasi o zi-doua sa te relaxezi sau nu sta ?

Offff, si eu si sotul mai avem doar cate un parinte. Saby a stat mereu doar cu noi, desi ambii bunici sunt in Bucuresti. Nici nu se pune problema macar sa o scoata unul din ei in parc, d'apai sa stea in alta parte. Oricum, bunicii sunt musafiri la noi in casa . Nu detaliez fiindca se apropie sarbatorile si incerc sa-mi inving cinismul si sarcasmul.

Carla, s.13 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput