LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (158)
Raspunsuri - Pagina 3

ceska777 spune:
La multi ani,
Ioana Ecaterina!
clopotel de Iepuruta
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 12BIS
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EliaElia Shose, dar ce are NAN cu capac auriu? Eu din ala ii dau acum, pentru ca din ala am gasit. Inca ii dau 2. Ellenuta, si eu am avent airflex si n-a vomat pana acum, nu sunt convinsa ca are legatura. Camelia si ![]() |
si nici nu se lipeste tetina, nu??
Elena

Eva creste mare

www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

danonique spune:
ELLENUTA multumesc pt cafea!Si noi avem biberoane de la Avent si Albert nu a avut probleme.La Vanessa am avut de la Tefal.Incearca totusi sa ii schimbi mai intai numai tetina ca eu am observat ca doar cele din latex se strang.Tu de care ai?Banutii inca nu i-am luat pt ca nu am avut timp.Tati a plecat in Ro pt cateva zile si tb sa o duc/aduc pe Vanessa la gradinita apoi trebuie sa stau in casa in pat macar 2ore pe zi.Incerc sa merg azi.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 23+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

ceska777 spune:
Neata!
Avem si azi clopotel aniversat, da?
Ellenuta,
noi avem Avent(sticle, tetine, sterilizator) si sunt f bune tetinele lor. Benji bea seara lapte cu nr 2, daca pun cereale ii dau tetina cu flux reglabil. Si noi am vomitat multa vreme dar asta o are de cand era bebe mic, e reflux. Nu cred ca e vorba de asta la Eva altfel voma de la inceput si ea... desi nu stiu cum e, daca cei alaptati dezvolta reflux sau cum se manifesta in cazul lor. Incearca cu Avent si spune-ne cum e!
Gabritza,
sigur nu e o criza pasagera la voi? Abia ce ne uitam admirativ ce frumosi ati fost voi trei la botez/nunta si acuma...eu sper sa treaca!
Azi e ziua sotului meu si ii spun si lui ALLES GUTE ZUM GEBURTSTAG!
Il mai lasam sa doarma si apoi tabaram pe el . Sper sa fi iesit ceva din tortul care mi-a mancat ieri vreo 3h din timpul cu Benji.
Ieri s-a jucat cu bunica in dormitor cu radioul desteptator si au setat din joaca alarma la 00:00. Cand am mers la culcare aseara tati intreba daca nu stam treji pana la miezul noptii sa isi desfaca cadourile. Normal ca n-am asteptat, trebuia sa scotocesc prin dormitor unde e ascuns cadoul si se trezea copilu... care s-a trezit la alarma pusa: cred ca vroia sa isi felicite primul taticul!!!!!
Acuma da ture cu bunica pe aici tinut numai de o manuta si face cate 1-2 pasi din inertie singur spre mine... Poate alearga pana pleaca bunica acasa...sambata.
Poate nu e o conicidenta ca in ultimele saptamani Benji a facut mari progrese. Daca le-as atribui mamei si ca s-a ocupat de el m-as intrista rezulta ca eu nu l-am stimulat destul... asa ca o sa-mi spun ca e varsta la care se fac progresele astea:azi se tara in patru labe-maine merge tinut de mana-poimaine singurel! Asa-i?
AMR = 12
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Ellenuta spune:
citat din mesajul lui danonique ELLENUTA multumesc pt cafea!Si noi avem biberoane de la Avent si Albert nu a avut probleme.La Vanessa am avut de la Tefal.Incearca totusi sa ii schimbi mai intai numai tetina ca eu am observat ca doar cele din latex se strang.Tu de care ai?Banutii inca nu i-am luat pt ca nu am avut timp.Tati a plecat in Ro pt cateva zile si tb sa o duc/aduc pe Vanessa la gradinita apoi trebuie sa stau in casa in pat macar 2ore pe zi.Incerc sa merg azi. ![]() Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si ![]() ![]() poze albert |
danutza, am tetina din silicon .. o sa-i schimb biberoanele, ce sa-i fac ..

Elena

Eva creste mare

ceska777 spune:
Danonique,
mai e cafea pe aici? Ma doare un cap si un muschi de la gat: dupa ce a plans trezit de alarma Benji a adormit la noi in pat, eu am fost pana dimineata afis pe perete!
Zicea cineva de numele Arthur? Am tot repetat: Vanessa-Albert-Arthur! Si mie imi suna bine, mie normal! Voua?
Stii ca si eu am avut emotii la inceputul lunii, nu? Si aveam sentimente impartite dar daca era sa fie ma bucuram oricum. Pentru mine esti un exemplu: nu stiu cum a fost dar mie mi se pare ca esti foarte senina si cred ca asa trebuie sa fie, nu? O sa fii o mamica f curajoasa, tanara cu trei copilasi superbi! Inca esti singura dar cine stie.... ma refer la alte zuze acuma, da?
Ma tot gandesc cum o sa fie la voi cu trei piticoti...
AMR = 12
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

stoisor spune:
La multi ani cu sanatate
Sa iti dea D-nul tot ce doresti
Zile senine si fericire
La multi ani sa traiesti
La multi ani Ioana Ecaterina,multa sanatate ,multe bucurii si o copilarie fericita
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE 22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

jelimoni spune:
citat din mesajul lui Ellenuta neata zuzici ![]() ![]() shose cerealele alea poti sa i le pui in iaurt sau in fructe, cum doresti tu sau seara in laptic. eu iau ptr eva 7 cereale de la milupa (fara lapte) si sunt multumita de ele si lui bitzi ii plac. voi tot avent airflex aveti? ![]() roli multumesc .. avent airflex o sa-i iau .. nu suport sa vad cum se lipeste tetina si tre' sa-i scot bibe din gura sa desfac bibe ca s-o indrept .. gabby ufff .. si tu brutus .. imi pare tare tare rau .. grati imi pare rau ca dudu e bolnavior, pupam baiatul sa se faca bine repede. alinus ![]() moni pupicei multi! cum mai sunteti? v-ati acomodat in noua casuta? dana ![]() ![]() gabriela mai vomita .. ce sa spun dar nu face asta des .. nu cred ca e vorba de ce spui tu .. aseara, dupa cum vedeam ca inghite, mi-am dat seama ca va vomita .. a terminat bibe si am vazut-o cum icneste ... si am tinut-o cu caputul aplecat si a vomitat pe jos (noroc ca nu era covorul pus) .. nu si pe ea din fericire .. am mai leganat-o si a adormit apoi eu m-am dus si am sters urmele .. azi dimineata am lasat-o sa se chinuie cu tetina lipita si nu mi=a dat afara .. Elena ![]() ![]() Eva creste mare ![]() www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete ![]() |
neata!!!!elle din pacate nu ne-am acomodat,am dat din lac in put....suntem tot pe picior de razboi,discutii de divort,nervi si vorbe aiurea...om vedea ce va fi
am vazut asa pe sarite ca eva tot vomita,sper ca nu e ceva grav,va

poate reusesc sa descarc niste poze cu robi sa vi-l mai arat ce face nazdravanu
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

Ellenuta spune:
ceska SA-TI TRAIASCA SOTIORUL, SA FIE SANATOS SI SA VA BUCURATI DE AURASUL VOSTRU, BENGI!!
am gasit cuvantul .. tetina face vaacum .. hi hi hi .. mult mi-a trebuit. m-am decis la avent airflex ..
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare Eva
papa bun