LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (158)
Raspunsuri - Pagina 4

ceska777 spune:
Jelimoni,
nu si voi!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 12
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

gabrittza spune:
si tu moni la fel ca mine?sau nu am inteles eu bine?LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

ceska777 spune:
S-a trezit tati al nostru surprinzator de devreme si am navalit cu cadourile peste el.
Acum la cafea e incaltat cu papucii de casa de la mama soacra, rasfoieste cartulia (Tata, e cel mai tare!) de la Benji si isi va valorifica cuponul (foarte neinspirat, nu?) de la mine intr-un magazin de articole sportive!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 12
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Tudor multa sanatate si sa scapi de febra fara antibiotice!
Alina super faza cu usa frigiderului. Nu te supara, imi inchipui cat de tare te-a durut, dar e haioasa faza . Si eu mai fac misto de sotul meu, ca de cele mai multe ori cand se apuca sa repare ceva mai rau le strica
Dana burtica frumoasa!
Gabritza imi pare rau ca ai probleme cu sotul Si noi avem o perioada destul de nasoala, parca ne certam din ce in ce mai des, dar sper sa treaca. La noi e mai bine ca lasam cand de la unul, cand de la altul si nu reusim sa stam suparati mai mult de o zi. Dar...eu stiu cat vom mai putea...?
Jelimoni un si sper ca va fi mai bine!
Ceska La multi ani si multa sanatate sotului, sa va fie alaturi tie si lui Benji toata viata!
Stefanel felicitari pentru pasi! Tine-o tot asa!
Stoisor mai esti supi?
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

beinazutza spune:
buna dimineata! am reusit sa citesc ce ati mai scris.
la multi ani Ioana Ecaterina! multa sanatate fericire si noroc!
ooofff mai grati! ma intristezi rau...dar poate daca veti discuta mai mult .... sper din suflet sa se rezolve problemele tale si sa ne zambesti fericita !
infanrix penta eu l-am cumparat la 4 luni si am dat 260 ron.
beinaz mami de richard si beatrice
http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community

ramonab spune:
Neata fetele cochetele!!1
Shose nici eu nu mai gasesc Nan2 decat cu capac auriu.Nu are nimic deosebit.Nu am observat nici o schimbare la el, La Razvi, de cand il bea.Poti sa iei linistita din acela.
Cat despre biscuiti, poti linistita sa ii faci cu iaurt.
Dana cu cea mai mare placere ti-as urma exemplul.Eu imi doresc foarte mult ssa fiu iar , da nu prea vrea sotu ca el isi face probleme in privinta banilor, mai ales acum cand se inchide fabrica la care lucreaza (electrolux) pt o luna.Stiti voi, vechea poveste cu criza financiara.
Iar acum slabe sanse sa fie burtica, ca eu am avut cilcul saptamana trecuta, (ieri mi-am amintit), deci nu stiu ce mici modificari a vazut doctora in uteru meu.
Of, Gabritza si voi?Imi pare tare tare rau.
Ceska La multi ani sotului tau!!!
Jelimoni? te rog nu, nu si voi!
Ce se intampla fetelor?!!!!!!!
Ce-s cu barbatii astia?
Of, ce m-am intristat.
RAMONA si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 57.Ma bazez pe voi

jelimoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrittza si tu moni la fel ca mine?sau nu am inteles eu bine? ![]() ![]() ![]() ![]() Gabby ![]() ![]() ![]() ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
gabby eu n-am citit in ura asa ca nu stiu ce probleme aveti si cat de grave,sper ca o sa le rezolvati sa reveniti la normal,mai ales ca am vazut ca tu ai determinare sa faci sa mearga...eu mi-am cam pierdut-o...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!

beinazutza spune:
Ceska la multi sotului tau,sa aveti o casnicie fericita si plina de impliniri!
Jellimoni , nu, nu si tu!
beinaz mami de richard si beatrice
http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community

gabrittza spune:
moni
o sa rezolvati si voi pana la urma.
Citat: | ||
citat din mesajul lui jelimoni
gabby eu n-am citit in ura asa ca nu stiu ce probleme aveti si cat de grave,sper ca o sa le rezolvati sa reveniti la normal,mai ales ca am vazut ca tu ai determinare sa faci sa mearga...eu mi-am cam pierdut-o... MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |

Gabby

ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

kalosalina spune:
Fetelor ce credeti ca mi-a facut Daria azi dimineata?
Cand sa plec la servici, mama ca de obicei cu ea in brate la usa ca sa-mi faca "pa". Deodata o vad pe Daria cum i se intristeaza fatzuca si intinde mainile la mine. O iau in brate, o pup si vreau sa i-o dau inapoi mamei. Dar de unde...ea se prinde strans cu manutzele de gatul meu si nu vrea sa se desprinda. Vreau sa va zic ca abia a reusit mama sa mi-o ia din brate, in timp ce eu deja boceam Mi s-a rupt sufletul...Offff, vreau acasa la fetitza mea
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)