LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (158)
Raspunsuri - Pagina 18
Mitsu-bishu spune:
Salve!!!
Intru cu emotie sa spun LA MULTI ANISORI!!! clopoteilor nostri iubiti care au atins deja impresionanta varsta de 1 an si or sa dea de beuuuut in curaaand!!! 
Avem si noi cateva poze nu foarte noi, dar cat de cat relevante... AICI!. Va pup pe toate si o sa ma apuc sa citesc! Va mai scriiiu!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Ioanact spune:
creata2008 asa e..nu am vazut mesajul tau
..scuze..iti multumesc si tie pt urarea adresata Ioanei
..ma bucur ca nu interpretezi si tu ,cum ca ar face si Ioana la fel..asa s-a interpretat pana acum..daca cineva zicea ceva si ziceam si eu ca ar face si Ioana, se interpreta ca m-as fi luat dupa ea/ele..ca rpd zic si eu ca si Ioana face aia..drege aia..in fine.
Da, e bn ca are 9,300 si 75 cm, multumesc
la fel si Mariucai ii doresc.
Mitsu Bishuam vazut pozele lui Conrad, cum se agata de orice incercand sa se ridice
..asteptam sa ne mai scrii.
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 32 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
creata2008 spune:
Laviniaaaaaa, am strigat toate dupa tine de ne ustura si acum gatul!!!!
Bine ai revenit, cum sunteti, ce face bb C.?? Am vazut ca celebrul mot, brand-ul lui, a ramas in picioare. Cred ca deja prinde si rusii, ca pana acum prindea doar bulgarii!!!!
La fel de scump si frumos, dar mult mai mare, sta bine pe picioruse si are aceeasi moaca pusa pe sotii!
Pupam fata si clopotelul!
Sa revii, da, sa nu ne lasi cu ochii in soare?
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mitsu-bishu Salve!!! Intru cu emotie sa spun LA MULTI ANISORI!!! clopoteilor nostri iubiti care au atins deja impresionanta varsta de 1 an si or sa dea de beuuuut in curaaand!!! ![]() Avem si noi cateva poze nu foarte noi, dar cat de cat relevante... AICI!. Va pup pe toate si o sa ma apuc sa citesc! Va mai scriiiu! Lavi, de baby ConradFilmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami Povestea nasterii Ne facem mari! www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli NOU! |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ioanact spune:
creata2008aaa mi-am adus aminte..ti-am citit povestea nasterii ...e asemanatoare cu a mea in sensul ca si eu am nascut repede, in 2 h luat in calcul si drumul pana la spital..si anume:la 7 dim mi s-a rupt apa, la 8 am ajuns la spital, pana ne-a facut fisa de internare..la 9 mi-a pus perfuzia de dilatare..la 9:30 aveam contracti dintr-un minut in minut..iar la 9:55 am nascut.
Acum v-am povestit in mare si povestea nasterii mele.![]()
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 31 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
grati.ela spune:
Honey, neaparat antibiograma...prietena mea medic neonatolog a ajuns cu fetitza ei cu septicemie din cauza unei otite tratate fara antib iograma...
Mitsule ai un flacau frumos si shotios nevoie mare! Mi-e dor de posturile tale...
Cu Dudu am ajuns la Babes si i-am facut in seara asta analize de sange de urgentza...de aseara nu scade febra sub 38.6 nici cu antitermice...dr. m-a trimis sa-i fac analize sa vada dak e inf. virala sau bacteriana...i-am facut si sideremia si transaminazele, hemoleucograma si procalcitonina...le ia sotul la ora 21. Vreau sa laud personalul de la lab. de analize de la CDT V. Babes...au chemat asistenta pt bebe pt recoltare, nu l-au chinuit si nu au acceptat nici macar o cutie de bomboane...in plus vazandu-l atat de mic au si facut analizele la urgentza. Doamne ajuta sa nu fie ceva grav...ma doare sufletul cand il vad asa...azi s-a cufurit de 8 ori (de 3 ori apa, de 5 ori normal...de unde scoate mama atata?), a varsat de la tuse, nu a mancat mare lucru, nu a dormit mai deloc de doua zile (noaptea din cauza febrei si tusei iar ziua din cauza nesimtitilor ce s-au mutat deasupra mea si pt care nu exista ore de pranz in care nu se bormasineaza...luni ii reclam la primarie pt demolari ilegale si-i satur sa mai fie mojici).
Cretule, maine merg sa iau pozele!!!! Deabia astept!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Mitsu-bishu spune:
Si noi va pupam si va strangem tare tare si cu drag la piept! Mi-ati lipsit mult, dar din pacate am un program aiurea si un net foarte prost...
Ioanact, desi nu te cunosc asa bine, te-am vazut foarte putin pe aici, asta pentru ca nu am mai intrat eu, [:d], merci de wb si pup!
Creatooo, acu' ma uitai la principesa, e su-per-ba!
Ma inscriu si eu la intalneala, sunt tot pentru loc de joaca... Alegeti voi cand sa fie si pentru mine, vin sigur! Au cateva fete numarul meu, sa ma anuntati si pe mine, plsss!
Lavi,
de baby Conrad
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
Mitsu-bishu spune:
Grati, ooof, si Conrad are problemutse de mai bine de o saptamana, nu stie nimeni ce anume, a avut si febra 39.2
Acum e binisor, nu mai are febra, dar face moale si nu mananca mare lucru... O fi de la dintisori? El nu a facut asa la primii 2.. Dar poate astia de sus or fi mai rai... Si mie mi-era dor de tine foarte tare si de multe alte fete... Chiar, ce se mai stie de miri, micsunea, irinouka, alinele, laura, jelimoni, nemary si... nu mai stiu, mai multe fete imi sunt foarte dragi, da' cum nu am mai intrat de mult timp.. Na! Ma iertati de v-am omis!
Lavi,
de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
creata2008 spune:
Cred ca deja a luat analizele sotul tau. E cam nasol ce descrii tu acolo cu Dudu mic. Eu sper sa fie un gen de viroza care se trateaza usor si rapid. Noi am scapat ieftin la enteroviroza de acum o luna si ceva-doua. Dar am ajuns cu ea la spital, la Alexandrescu. Si-a revenit, in schimb, super repede, dar nu a scapat, cum ziceam si in mesajul catre Monica, de antibiotice. Dar cand a facut in decurs de o ora de 2 ori 40, am simtit ca mor. Prima oara eram singura acasa, Dani la studio, avea o sedinta foto. Am sunat-o pe mami, era la colt, a alergat pe strada (eu intre timp o bagasem in cada), apoi, a doua oara, l-am sunat pe Dani si i-am zis sa vina acasa, sa avem masina la dispozitie. Tocmai intrau clientii pe usa, cu un pitac de o varsta cu ai nostri. Le-a explciat scurt ce se intampla si a tulit-o. Atunci, cu febra mare, m-am speriat ingrozitor. Si urla, saracuta, din toti rarunchii.
Hai sa vedem rezultatele si sa ne zici ce e de facut.
Referitor la poze, cam intr-o ora cred ca o sa vad si eu cateva cadre, daca nu toate. ![]()
| citat din mesajul lui grati.ela Cu Dudu am ajuns la Babes si i-am facut in seara asta analize de sange de urgentza...de aseara nu scade febra sub 38.6 nici cu antitermice...dr. m-a trimis sa-i fac analize sa vada dak e inf. virala sau bacteriana...i-am facut si sideremia si transaminazele, hemoleucograma si procalcitonina...le ia sotul la ora 21. Vreau sa laud personalul de la lab. de analize de la CDT V. Babes...au chemat asistenta pt bebe pt recoltare, nu l-au chinuit si nu au acceptat nici macar o cutie de bomboane...in plus vazandu-l atat de mic au si facut analizele la urgentza. Doamne ajuta sa nu fie ceva grav...ma doare sufletul cand il vad asa...azi s-a cufurit de 8 ori (de 3 ori apa, de 5 ori normal...de unde scoate mama atata?), a varsat de la tuse, nu a mancat mare lucru, nu a dormit mai deloc de doua zile (noaptea din cauza febrei si tusei iar ziua din cauza nesimtitilor ce s-au mutat deasupra mea si pt care nu exista ore de pranz in care nu se bormasineaza...luni ii reclam la primarie pt demolari ilegale si-i satur sa mai fie mojici). Cretule, maine merg sa iau pozele!!!! Deabia astept! mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Pai tu ai nascut mult mai repede decat mine, in cazul asta... hehe! Eu am mai petrecut pe scaun, alaturi de Beinazuta, in sala de travaliu.
| citat din mesajul lui Ioanact creata2008aaa mi-am adus aminte..ti-am citit povestea nasterii ...e asemanatoare cu a mea in sensul ca si eu am nascut repede, in 2 h luat in calcul si drumul pana la spital..si anume:la 7 dim mi s-a rupt apa, la 8 am ajuns la spital, pana ne-a facut fisa de internare..la 9 mi-a pus perfuzia de dilatare..la 9:30 aveam contracti dintr-un minut in minut..iar la 9:55 am nascut. Acum v-am povestit in mare si povestea nasterii mele. ALBUM si Alte POZE www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI AMR= 31 ZILE ![]() Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Pe super scurt:
Am ales data de 22 februarie special pentru Miri, ca vine in tara sa ne cunoasca pe noi.
Micsunea, zilele trecute a intrat sa ne povesteasca de ea si de Amandine. Sunt bine, sanatoase!
Virgo e in tara pe undeva pe la Cluj, daca am retinut eu bine, are un job nou aici.
Alinus i-a serbat primul an Anitei, am facut galerie puternica.
Tot sambata trecuta, Roxana (ginette) a serbat-o pe micuta Adela, ca marti, pe 9, a facut 1 an.
Irinouka n-a mai intrat de un car de ani pe la noi, dar a intrat Irina ieri si ne-a zis ca ele se vad foarte des. Totul ok.
Laura are niste mici problemute cu Dimi, dar se bucura ca Eleni merge singurica.
Mary lipseste de vreo saptamana, cam asa, dar amandoua sunt sanatoase si vesele.
Jelimoni, Lala20 si Laurici de Piatra au niste probleme in familie, pe care speram toate ca si le vor rezolva.
Am fost scurta? Cu restul te pui singurica la punct, ok??? ![]()
A, si inca ceva!!!! Eu am schimbat prefixul, marti pe 9. 
Si avem o noua moda pe aici, blog-ul. Ai la fiecare, la semnatura, adresa blog-ului. Te invitam sa ne citesti.
| citat din mesajul lui Mitsu-bishu Grati, ooof, si Conrad are problemutse de mai bine de o saptamana, nu stie nimeni ce anume, a avut si febra 39.2 Acum e binisor, nu mai are febra, dar face moale si nu mananca mare lucru... O fi de la dintisori? El nu a facut asa la primii 2.. Dar poate astia de sus or fi mai rai... Si mie mi-era dor de tine foarte tare si de multe alte fete... Chiar, ce se mai stie de miri, micsunea, irinouka, alinele, laura, jelimoni, nemary si... nu mai stiu, mai multe fete imi sunt foarte dragi, da' cum nu am mai intrat de mult timp.. Na! Ma iertati de v-am omis!Lavi, de baby ConradFilmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami Povestea nasterii Ne facem mari! www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli NOU! |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona