LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (158)
Raspunsuri - Pagina 17
rlc_sandor spune:
I-a uitati ce am gasit:
o femeie de 45 de ani sufera o operatie coronariana si pe masa de operatie are o viziune ca il intreaba pe Dumnezeu daca va muri. Dumnezeu ii raspnde ca nu, si ca va mai trai 30-40 de ani.
Profitand de faptul ca era in spital, a facut tot ce a fost necesar, tratamente, masaje, ridicare de sani, fese, liposuptii, micsorarea stomacului, scoaterea ultimelor doua coaste pentru subtierea taliei, eliminarea varicelor, chirurgie estetica pentru riduri, *** gastei, indreptarea nasului, silicon in buze , etc, pentruca toti anii urmatori sa fie tanara si frumoasa.
Iese din spital si cand traverseaza strada, o loveste o ambulanta si moare.
Ajunge de data asta cu adevarat in fata lui Dumnezeu si il intreaba:
- Dar nu spuneai ca voi mai trai 30-40 de ani ?
Privind-o, Dumnezeu exclama : NU TE-AM RECUNOSCUT !!!!!!!!
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
creata2008 spune:
Nici Mariuca nu stia ce e ala ceai, dar pe-ala de menta l-a baut de n-a mai putut! Face bine la burtica.... mai ales in situatia Clarei. Si are gust bun. Poti incerca, ca nu trebuie sa ii faci mult.
Bine ca ii dai si prafurile alea de hidratare. Acelasi regim i l-am dat si eu, cu exceptia faptului ca nu am gasit Milupa fara lactoza si i-am dat Nan fara lactoza. Bea din 2 in 14, mai mult nu decat da. Dar nu au fost decat 5 zile.
A, si mai mult decat atat! La mijlocul celor 5 zile, nu mai portionasem laptele (am niste cutiute din plastic si, cand am timp, ii pun exact cantitatea dorita de lapte in ele), iar Dani a incurcat cutiile de lapte si i-a facut Milumil. Si eu am fost incantata cand am vazut ca mananca puiul la greu! Gandul meu a fost ca s-a obisnuit cu gustul ala naspa de lapte fara lactoza. Ne-am dat seama de-abia dupa vreo cateva zile.
Bine ca nu a dat-o inapoi la diaree, ca era nasol, am avut noroc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Silvia ii dau doar apa (ea nu stie ce e ala ceai Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
doniro spune:
| citat din mesajul lui cynthia_ Spuneti-mi si mie ce sa fac: mi-asi dori tare mult sa fac mai multe exercitii de mers cu al meu pitic dar pur si simplu nu vrea: daca incep sa merg cu el de manute la un moment dat se pune jos nu mai vrea sa-l tin si o tuleste in patru labe, daca merge cu jucaria aia gen geanta postasului cand se plictiseste incepe sa se joace cu rotile. Mi-ar place sa merg mai mult cu el prin casa poate si-ar da si el drumul mai repede la mers, merge pa langa patut, pe langa patul mare pe langa dulapuri... nu stiu cum sa-l stimulez mai mult. OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
Draga mea, nu te supara pe mine, dar gresesti enorm. Du-te la un singur ortoped, chiar medic pediatru, spune-i ce ne spui noua si te da afara din cabinet in suturi... Un copil nu trebuie niciodata fortat sa mearga. Ii faci f mult rau, iremediabil. Nu are 3 ani sa il fortezi! Varsta la care un copil este pregatit din toate punctele de vedere sa mearga, si varsta optima la care ar trebui sa mearga, este 1 an, nu mai devreme. Nu o spun eu, o spun ortopezii la care am fost. Lasa copilul in pace, nu il mai chinui! Nu te supara pe mine, te rog... nu o spun cu rautate.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
rlc_sandor spune:

ACCIDENT RUTIER ..............Un ardelean si un oltean sunt implicati intr-un accident. Amandoi aveau viteza foarte mare. Masinile au fost facute praf, bucati din ele proiectate pe cateva sute de metri iar cei doi ies teferi, fara nicio zgarietura.
Se uita unul la altul, dupa care ardeleanu’ zice :
-Uite-te la masinile noastre, io cred ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim si sa deschidem o afacere impreuna.
-Daaaa... si io cred ca soarta a fost de vina.
La care ardeleanu’ zice :
-Hai ca aveam o sticla de vin in portbagaj, sa o caut si sa sarbatorim.
Gaseste sticla si ii da, prima data olteanului sa bea ca asa e frumos.
Bea olteanu aproape o juma’ din sticla, si apoi i-o da ardeleanului, la care ardeleanu’ zice :
-No... eu nu beu... eu astept Politia !!!
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
honey79 spune:
Ai dreptate, Cretzule... dar... aici nu sunt laboratoare asa cum sunt in Romania. Cel putin nu in zona de doi bani in care stau eu.
Aici sunt vreo 2 spitale mai mari, in rest clinici micute cu medici din astia de 2 lei.
De-aia ne-am si mutat la o alta clinica. Desi oficial, Andrew ar trbeui vazut de un doctor, care e "al lui" personal... in realitate e vazut de..cine e pe tura in clinica respectiva.
Si asa e cu toate clinicile astea de-aici.
So...da-ti seama ca al meu copil a fost vazut pana acum de vreo 5 doctori, in 2 clinici.
Ca sa nu mai zic ca, si cand am mers cu el la Urgente... doctorul m-a intrebat ce si cum.. l-a ascultat la plamani, s-a uitat in urechile lui, si mi-a dat diagnosticul: sanatos!!!
Nu tu analiza, nu tu nimic.
Sa ma ierte Dumnezeu, dar... desi tineam partea americanului, ca nah... asa si pe dincolo, ca de fapt nu-s prosti, ca-s doar dezinteresati, ca de fapt stiu multe, ca sunt evoluati... apai... la naiba cu ei.
Ca se pare ca si o moasa de Romania stie mai multe decat medicii de-aici.
Ca sa nu mai vorbesc de ce am citit la coi.. cu analize si coproculturi si investigatii de zici ca de fapt, Romania e noua America.
Asa nervi am, de nu va spun.
Si Cretzulino...esti total pe asentimentul meu. Eu m-as duce, daca as stii unde si la cine.
Dar, desi am intrebat si pe sot (care e pasiv de nu se poate) si la munca, colegele cu copii... niciuna nu stie pe cine sa-mi recomande sau unde sa ma trimita.
Vai de capul nostru, cu asa natie. Habar n-am cum reusesc sa stea sanatosi. Te mai miri de ce au atatea cazuri de toate cele. Halal!!!!
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Nah,.. hai ca m-am intaratat.
Sa va mai spun o situatie. De data asta, eu sunt personajul principal. Dar mai principal ca mine, e de fapt dentistu'.
So..ma dusei la dentist.Astia pun mare pret pe bagatu' atei intre dinti. No bine, zic sa ma educ, ca deh, ce stiu eu... eu vin din Romania, unde mama si tata nu m-au educat cu atza. Doar cu periatul de 3 ori pe zi.
Ma rog.... reparam una alta... si... pe mine tot ma deranjeaza pe partea dreapta, sus... ultimele 2 masele. Si ii zic dentistului. Pune el gheata pe smalt, nik. Bate cu un instrument in smalt, nik. Ehh..ce sa fie ce sa fie. Deja ma simt si io cu musca...ca nah, io-i zisei ca ma doare. Si ce face nenea dentistu'... baga atza intre cele 2 masele si io mai sa-i dau cu picioru'n cap omului.
Acu'...logica mea... intre cele 2 masele(ele fiind foarte apropiate, deci peretii adiacenti), s-a mancat smaltul si cred eu ca.. s-a ajuns la pulpa..de unde si sensibilitatea asta mare.
Tot logica mea si.. mersul incontinuu la dentist, mi-ar spune ca normal si frumos ar fi sa.. ma anestezieze si sa...pileasca pana ajunge la locul cu pricina, eventual sa curete, sa plombeze si gata. Sau in cel mai rau caz, sa... omoare nervul si apoi sa plombeze .
Nah...ti-ai gasit. Americanu' dashtept... si inventiv sa mai faca un ban pe spinarea, pardon dantura mea....a venit cu alta idee.
Sa va explic : a 3a masea cum vii dinspre fundul gurii (scuzati-mi franceza) catre centru.... lipseste. E scoasa de pe vremea cand mergeam obligat-fortat la dentistul scolii.
So... intre timp, dintii s-au miscat si au cam acoperit marea gaura (iarasi, franceza asta) lasata de maseaua lipsa. Acum, mister nenea dentistu' ce vrea sa faca... Sa mute cumva dantura si.. din cate inteleg eu, sa bage acolo un surubel si o coroana. Un fel de..implant. Si nici nu m-ar costa mult. Doar vreo.. $ 1.200 parai.
Ce ziceti, nu-i asa ca e dashtept 'mnealui???
Eu una, nu asa dashteapta ca el, am zis pas... astept pana la Pasti cand sper, cu voia Domnului voi vizita Romanica mea draga si... vizitez si dentista mea de suflet din Bucuresti, la care mi-am pus dantura la punct acum 4-5 ani si care mi-a luat numa 700 euro pentru 4 (patru coroane) si tratament cu laser.
Voi ce ziceti????
PiES: Scuze de ditamai romanul . Poate ar trebui sa intru si eu in blogosfera.Citi-i pe-ale voastre si ma umplui de energie.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
ramonab spune:
Rlc_sandor super bancurile.Am ras de m-am prapadit.
Tu esti de acrod cu ideea mea?De a face ziua clopoteilor si noi ardelencele?
Honey, imi pare rau de problemele tale cu medicii de acolo.Deci nu numai la noi sunt medici incapabili. 
Sanatate multa micului AJ, sa se faca bine 
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 58.Ma bazez pe voi 
creata2008 spune:
Atunci situatia este neagra, nu albastra. E groaznic!!!!
Nu stiu ce sa-ti mai spun atunci. Tu stii cel mai bine care sunt variantele sa ajungi sa ii faci o antibiograma, poate in alt oras?, nu stiu... Dar nici asa, sa il lasi sa treaca din antibiotic in antibiotic... Ooof! Daca nu stiu colegele tale, poate sa cauti pe net. Nu stiu, zic si eu!
Oricum tine-ne la curent!
Pupam falcute de AJ!
| citat din mesajul lui honey79 Ai dreptate, Cretzule... dar... aici nu sunt laboratoare asa cum sunt in Romania. Cel putin nu in zona de doi bani in care stau eu. Aici sunt vreo 2 spitale mai mari, in rest clinici micute cu medici din astia de 2 lei. De-aia ne-am si mutat la o alta clinica. Desi oficial, Andrew ar trbeui vazut de un doctor, care e "al lui" personal... in realitate e vazut de..cine e pe tura in clinica respectiva. Si asa e cu toate clinicile astea de-aici. So...da-ti seama ca al meu copil a fost vazut pana acum de vreo 5 doctori, in 2 clinici. Ca sa nu mai zic ca, si cand am mers cu el la Urgente... doctorul m-a intrebat ce si cum.. l-a ascultat la plamani, s-a uitat in urechile lui, si mi-a dat diagnosticul: sanatos!!! Nu tu analiza, nu tu nimic. Sa ma ierte Dumnezeu, dar... desi tineam partea americanului, ca nah... asa si pe dincolo, ca de fapt nu-s prosti, ca-s doar dezinteresati, ca de fapt stiu multe, ca sunt evoluati... apai... la naiba cu ei. Ca se pare ca si o moasa de Romania stie mai multe decat medicii de-aici. Ca sa nu mai vorbesc de ce am citit la coi.. cu analize si coproculturi si investigatii de zici ca de fapt, Romania e noua America. Asa nervi am, de nu va spun. Si Cretzulino...esti total pe asentimentul meu. Eu m-as duce, daca as stii unde si la cine. Dar, desi am intrebat si pe sot (care e pasiv de nu se poate) si la munca, colegele cu copii... niciuna nu stie pe cine sa-mi recomande sau unde sa ma trimita. Vai de capul nostru, cu asa natie. Habar n-am cum reusesc sa stea sanatosi. Te mai miri de ce au atatea cazuri de toate cele. Halal!!!! POZICI DE TOT FELU' POZE ANDREW-JOHN ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI FILMULETE ANDREW-JOHN BOTEZ ANDREW My silly cats Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ioanact spune:
Buna fetele.
Am reusit sa citesc si eu din urma. Intai va multumesc
pt urarile adresate Ioanei si anume:gabrittza, ramonab, danybv, kalosalina, Ellenuta, anca.b, ceska777, rlc sandor, Ploscariu, Shose, Laura dimitris, aurel cris
Urez si eu la randul meu tuturor clopoteilor sarbatoriti astazi:
IOANA ECATERINA 
LA MULTI ANI! SA FII SANATOASA, CUMINTE SI SA II BUCURI PE PARINTII TOATA VIATA!
DAVID ALEXANDRU, MARIA, DAVID, MIHNEA, DARIA, EDUARD
SA FITI SANATOSI , CUMINTI SI FERICITI.
MARKUS
LA MULTI ANI! SA FII SANATOS SI FERICIT ALATURI DE PARINTI TOATA VIATA
ceska777 LA MULTI ANI sotului! sa fiti fericiti toata viata, alaturi de Benji... Am vazut si filmuletul lui Benji, tare scump e..pe zi ce trece invata cat mai multe lucruri..
Bravo Benji.
creata2008 am citit si eu ce ai mai adaugat in blog, ti-am trimis si un comentariu...Aaa super tare faza cu acel "DA", si Ioana are mom cand vb cu ea si imi zice cate un "DA"..(sper sa nu interpretati iar ca si Ioana face la fel, pls
)
Gabitza si Jelimoni imi pare rau sa aud ca aveti neintelegeri in familie, poate cu ocazia sarbatorilor le veti rezolva.
Doamne ajuta.
monicaa off..
saraca Clara..ii doresc insanatosire grabnica.
cynthia lasa copilul in pace..
..nici Ioana nu merge singura...nu sta in picioare, daca o las in picioare ea se aseaza in fundulet..va merge..va avea timp toata viata, nu tb fortati.
stancutza am vazut si eu cazul acelei fetite de 3 ani..
..imi pare rau ..ca i se poate intampla unui copil asa ceva..ii doresc sanatate multa.
ramonab e o ideie buna ..de a va intalni si cu celelalte mamici..de prin imprejurimi.
rlc sandor am vazut pozele Soniei
, tare dragalasa e.
alina023 f frumos din partea ta..ca te ocupi si de cei care sunt in suferinta..

Raportam si noi la 11 luni: 9,300 g si 75 cm, daca vreti sa o vedeti pe Ioana la 11 luni, aveti pozele si filmuletele la semnatura.![]()
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 32 ZILE 
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
creata2008 spune:
Si eu i-am urat, pe mine de ce m-ai sarit????! 

Acum glumesc, poate nu ai vazut postarea mea... nu te panica, ca eu sunt mai glumeata din fire. ![]()
In alta ordine de idei, am vazut comentariul, intre timp am si scos moderarea comentariilor, ca sa apara imediat cum le posteaza cineva, nu sa dau eu accept la fiecare comentariu.
Pup si multumesc ca ti-ai dat cu parerea.
Cat despre Ioana si ce face ea, nu interpretez nimic, de ce as face-o? UNeori poate uiti ca copilul tau face ceva anume sau nu dai importanta intr-un anume moment, dar cand cineva povesteste, realizezi ca si al tau face la fel. Foarte bine, ma bucur ca zice si ea "da", ca doar n-o fi doar Mariuca mai cu mot!!! ![]()
Sunteti super bine, la 9.300 si 75 cm, iupiiii! La mai mare!
| citat din mesajul lui Ioanact Buna fetele. Am reusit sa citesc si eu din urma. Intai va multumesc pt urarile adresate Ioanei si anume:[b]gabrittza, ramonab, danybv, kalosalina, Ellenuta, anca.b, ceska777, rlc sandor, Ploscariu, Shose, Laura dimitris, aurel cris![]() creata2008 am citit si eu ce ai mai adaugat in blog, ti-am trimis si un comentariu...Aaa super tare faza cu acel "DA", si Ioana are mom cand vb cu ea si imi zice cate un "DA"..(sper sa nu interpretati iar ca si Ioana face la fel, pls |
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona