* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

acu'am vazut poze de Noe/Bia..mi-au placut, in ordine:

1.Bia (auzi?...Bia e roscata sau satena? uneori pare intr-un fel, uneori alt fel. sau ai vopsit copilu'?)

2.rochia aia din vitrina.stii tu care..da'era transparenta? ca daca nu,renunt la ea!

credeam,in mintea mea, ca p-acolo e musai sa fie muulta zapada. deci,m-a dezamagit geneva asta!

Mergi la inceput

Ciuf, trebuie sa fi fost fain sa petreci ceva vreme cu echipa de gimnastica!Imi imaginez ca sunt o lume aparte..ca doar nu oricine ajunge atat de sus! Iar cu mersul la disco...pe-aici cred ca cel mai batran are 17 ani,asa ca...mai bine

mey,vad ca tare-mi vine s-o pun pe-asta...cine stie ce credeti voi acu'despre mine! hei,macar de-as fi asa!!!

Mergi la inceput

Ce a adus Mosul pentru piticii vostri?

Picea mea a primit un computer testoasa ("ca de mult mi-l doream",zise ea), un aragaz mai marisor,cam de marimea ei (mai mic,totusi) cu cuptor, hota si tot felul de oale si un joc cu figurine pe care trebuie sa le construiesti ca sa poti forma diferite scene din "Alba ca Zapada" (zisa Abada anul trecut pe vremea asta). Si la gradinita a primit,la fel ca toate fetitele,un bebelus care plange cand nu are suzeta sau biberonul in gura. (asta nu-i place deloc, bine ,arata si urat,dar ma refer la faptul ca n-o atrage deloc,la fel ca toate papusile,de altfel).
Acasa a fost foarte dezinvolta in fata mosului,a spus poezia de la serbare, n-a aratat nici un pic de teama. In schimb la gradinita...jaale..de cand am intrat n-a spus decat "mami,eu vreau sa ma relaxez". Ar fi trebuit sa deschida serbarea cu o mica poezie de bun venit...ei bine,n-a spus nimic (educatoarea a spus ca nu s-ar fi gandit la asta), iar pe urma, s-a suparat atat de tare ca ea n-a spus nimic,incat n-a mai vrut nici sa cante, nici sa stea in cerc,langa ceilalti copii (desi eram si eu acolo,langa ea). Am impresia ca nu se simte deloc bine in fata mai multor oameni straini. Poate e prea mica (desi alti copii de varsta ei n-au avut nici o teama) sau poate asa e ea. Nu-i nimic...doar ca soacra-mea ar fi vrut s-o vada mai..."vedeta"..si spune ca aici seamana cu mine, nici mie nu-mi place sa ma dau in spectacol.(in mintea ei,asta e ceva rau,neaparat). Si mai seamana cu mine si cand se-ncrunta!(tot de-ale soacra-mii).

In alta ordine de idei,Ana mea se incapataneaza din ce in ce mai des sa faca lucruri pe care, cu siguranta,nu le face bine singura..ca de exemplu,spalatul pe dinti sau pe maini. Pana acum ma lasa si pe mine s-o spal,dupa ce se spala ea,acum...nu mai vrea! I-am spus ca dintisorii se supara daca nu sunt spalati toti la fel de bine, ca o sa-i cada daca nu sunt spalati..nu vrea si nu vrea...nu am ce sa-i fac,sper sa-i treaca..sau poate pana atunci creste destul ca sa faca lucrurile astea cum trebuie.Pe maini se sapuneste (chipurile),dar nu freaca mainile cum trebuie si nici macar nu le clateste..cu chiu cu vai reusesc s-o fac sa ma lase sa termin ce-a inceput ea.
Iar daca-i spun ca e prea mica pentru ceva anume...vai si amar,mai bine tac,din momentul ala orice explicatie e compromisa..ma rog,de obicei o dreg cumva,dar sunt surprinsa de cat de mult doreste ea sa fie mare.
Cred ca toti copiii vor asta,mi-am dorit eu..pana pe la vreo 20 de ani cand a inceput sa mi se spuna:"cutare e mai tanara decat tine...si nu mai mica,cum mi se spunea pana atunci.."

mey,n-am scris,n-am scris,da'si cand m-am apucat!!!

inca o data,,pup toti ghioceii (si pe mamicile lor!!) si.."mai vin eu la blogu' asta"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna fetele!

Delia Ciuf Alina mii de
Catrinelu` primit sms...trimis si io tie!

Cri e cam virusat saracu`...abia azi a putut si el sa pape azi!

Fetele poate ne vedem la Noni daca aveti timp...e un loc de joaca frumos din centru de pe strada care leaga piata libertatii de piata Unirii!

Craciun fericit tuturor si un An 2009 minunat!
Merry Christmas!

Pupici ghiocimea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

niste zapada pentru alina

CRACIUN FERICIT!

P.S. bia are culoare schimbatoare la par, la lumina se vede f deschis, spre blond:)), inauntru se inchide la culoare

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

bia doarme si eu ma bligdizesc
in plus, cred ca am vreo 3 kile peste greutatea cu care am plecat de acasa..
ce ma fac?

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alorea16 spune:

Craciun fericit!
Sa va aduca Mosul tot ce va doriti si multa multa sanatate!
Pup dulce toti ghioceii si pe toate mamicile de ghiocei.
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Dragele mele, dragi ghiocei,

Sper sa va fi adus Mosul cel bun (si iertator de copii poznasi) tot ce ati visat sau v-ati dorit dar n-ati indraznit sa visati si, mai presus de toate, SANATATE MULTA pt. voi si pt. cei dragi voua!
Sa aveti Sarbatori frumoase si linistite, cu zapada (daca se poate ) si cu arome de copilarie(brad, cozonac bun, sarmalute, fripturici, prajituri cu scortisoara si vin fiert). Si va doresc ceea ce imi doresc eu cel mai mult in clipa asta: ODIHNAAAAAAAAAAAAAA!

Revin cand voi putea cu multe povesti despre un decembrie nebun, cu 3 nopti dormite pe sarite (din cauza muncii, fara alte boli inafara celei anuntate la ultimele postari) si o fetita care are o noua pasiune: serbarile (indiferent ale cui ...cu ea pe scena).

Si doar atat mai spun :
Micaalsa, felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari!!! Pt. bebe de care am aflat abia acum!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

www.evenimento.ro

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Si...LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!! Pentru tori Cristianii si Cristinele noastre dragi!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

www.evenimento.ro

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput