* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

NOE,drum bun si vacanta faina de tot si de la noi!!!

Am intrat si eu sa urez de pe acum SARBATORI FERICITE si tot ce va doriti sa va aduca mosul!!!Noi pe 26 plecam spre Disney,...deci la vreo 2 ore de mers cu masina si stam pana pe 30.Ma duc sa distrez baiatul caci a fost cam stresat anul asta cu gradinita.A,...si sa nu uit,ieri pentru prima data m-a luat de manuta,asa cum face cu doamnele la gradi,si am mers la baita sa faca treaba mareDeci suntem pe drumul cel bun!!!Nu am vrut sa-l fortez si basta,m-am gandit ca nu o sa ajunga la scoala in pampers ,...si ma miram cum de la gradi face asa si acasa nu,...bine acolo majoritatea din grupa lui fac asa,...si sa nu se lase mai prejos,facea si el,...dar acasa era mai comod.Deci sunt uimita spre bine.
Ciuf.Felicitari scumpa pentru terminarea semestrului scolar cu bine!!!!Meriti din plin o vacanta,...si iar felicitari pentru mersul la dentist.Eu am 3 carii mici de tot,....dar de fricoasa ce sunt,...nu ma duc deocamdata,...tot aman.Poate anul ce vine imi fac curaj
MIHA si care mai spunea ca are sarbare cu puiu?vebniti cu pozici de la serbarea copiilor!Si la noi a fost fain de tot,am pus poze acum cateva zile.Rudy e obsedat de Santa,adica mosul, si de ciuciu-train,...asa ca aud cuvintele astea de zeci de ori pe zi din gurita lui.Si,..a venit mosul Nicolae cu un trenulet fain de tot de pus in jurul bradului,....cu care mi-am prins urechile vreo 3 ore ca sa conectez sinele si toate piesele ca sa functioneze.Dar ,...sa nu mai zic nimic de zgomotul din casa ,ce sa fac,sufar cu nervii-zice mama,cand merge trenul,....caci am impresia ca s-a mutat gara de nord la mine in sufragerie,....dar nu pot fi rea si sa nu las cupilu sa se bucure de ea,...el de obicei in maxim 2-3 zile se cam satura de o jucarie noua,...dar vad ca de trenulet il tine pasiunea de 2 saptamani .
MARIANA1976,oare pe unde esti,ce faci si ce-ti fac comorile?Am in cartier,la 4 case de mine o tipa,...pana in 40 de ani,naltuta si slabutza,...arata super tipa sia are 6 prunci,reusiti toti si diferente maricele intre ei.Mi-A spus ca e cu totul impotriva avortului si ca ar fi facut 20 daca i-ar fi dat dumnezeu,..asa ca are fata de 18,baiat de 15,alt baiat de 13,fata de 9 si mezinii,doi baieti ,de 4 si 2 ani,cu care Rudy se joaca mereu in fata casei.Si arata ,...nu are pic de grasime pe ea,...cred ca e genul care merge la gim regulat,...sau ,...nu stiu o fi asa ca Ciuf,slabuta din cazuza genelor ,....juri ca nu are nici un copil,darmite 6.Si uite asa nu pot eu sa nu ma gandesc la tine si la puiutii tai.Sper ca sunteti bine cu toti!
Eu,...de cand a venit mama,am pus 3 kile,....pai cine nu se opreste de la gogosi de casa,ardei umplut si pui cu smantana.dar nu e vina mea ci a ei ca gateste bunatati dintr-astea,...de la care stie ca nu ma pot abtine,...asa ca de sarbatori,...o sa numar fiecare bucatura ,...ca sa nu ma trezesc ca nu ma mai incap pantalonii,...care deocamdata ma strang binisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

hello!
noi am avut serbarea ieri dupa-masa si din pacate asa ghinion am avut...dupa ce ca n-am avut treaba toata toamna cu raceli, de joi seara a inceput sa tuseasca tot mai rau plus febra, vineri dimineata tot asa, am si sunat la cresa ca nu-l mai duc, dar ne-au rugat totusi sa venim macar la amiaza daca se simte mai bine. L-am dus la 12, ca nu avea febra si era activ, intre timp dimineata am fost cu el la medic sa-l vada si are rinofaringita si bronsita, l-am lasat la cresa sa manance si sa doarma la amiaza, la 15 a fost serbarea, f. frumos organizat, copiii au fost imbracati in costume po****re , au spus fiecare cate o poezioara, in afara de Marc care era apatic si a stat mai tot timpul la mine in brate, exceptand faza in care a venit mosul si a impartit cadourile.
Mi-e ciuda ca exact in ultima zi inainte de vacanta s-a intamplat asa, exact in ziua cu serbarea, dar ce sa facem, asta e. Saracu' Marc, si aseara a facut febra iar, si asta noapte, suntem cu antibiotic (augmentin), dar azi a inceput sa se simta mai bine, nu mai face febra, dar n-a mancat mai nimic, in afara de lapte si niste supica, il sacaie nasucul facut varza de siroaiele de muci si sper sa se faca bine cat mai urgent ca vrem sa fie sanatos pe cand vine mosul acasa la noi.

poze de la serbare, incepand de aici

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

fetele, am intins-o in Ro azi. va pup pe toate si va doresc Craciun Fericit!!!

Ne auzim dupa 28 dec.

pupice!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Vreau sa va urez SARBATORI FERICITE,UN CRACIUN LINISTIT SI UN AN NOU PLIN CU SANATATE SI REALIZARI!!!!!Petrecere frumoasa si sa ne auzim cu bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Delia, distractie cat mai faina la Disney. sa veniti cu poze multe sa aiba si piticii nostri ce vedea.
Catrinel, drum bun si fara peripetii si sa va intoarceti sanatosi. Craciun fericit!
Alinaalex, e un frumos Marc. Sanatate multa si sa scape repede de boala.
Toti copiii erau asa de dulci imbracati in costume po****re!!! Mosul avea o masca pe fata? Copiii nu s-au speriat de el?
Tu arati nemaipomenit. Am o asa ciuda pe tine ...
Si bradul ... thumbs up.
Eu sunt in cautare de o toaleta si nimic nu imi convine. Nici nu mai am timp acum pana la Craciun, sper dupa aia sa reusesc sa umblu prin magazine. Eu am cautat numai online.
Voi cu ce va imbracati de Rev? Toalete negre ?
Maine vine Mosul si eu nu am luat nimic. Trebuie neaparat azi sa gasesc pentru Luca un telescop. Vrea sa vada cerul. Il fac astronom, manca-l-ar mama . Si trebuie sa caut si carticele cu planete ca sa stie despre ce e vorba.
Scrisoarea pentru Mos a scris-o alaltaieri. Si am trimis-o via Romania, la bunici. ca asa am facut si anul trecut. Acum sper ca ei sa nu interpreteze ca eu trimit scrisoarea la ei ca sa ii fac sa cumpere cadouri pentru copii. ca oricum nu o fac ei. Dar sunt genul de oameni care se simt atinsi din nimic. Daca stiti voi cumva despre ce vorbesc .
Nu mai spun ca trebuie sa cumpar cadouri si pentru alti copilasi care vor fi aduse de Mos. Nici nu stiu ce sa iau, de unde sa cumpar si cand. Sunt in mare rahat.
Bijuteriile comandate nu au ajuns inca. Cred ca vor sosi dupa Craciun.
M-a rugat cineva din Craiova sa cumpar niste medicamente de aici si le-am trimis printr-o posta care sa ajunga in 3 zile in Craiova. Eh bine, au ajuns in 4 zile in Buc, iar in Buc vor sta inca 5 pentru ca sunt Sarbatorile. Nu imi vine sa cred ca se intampla asta!!! la naiba am mai platit atatia bani ca sa zaca pachetul prin Bucuresti?!
Rocsana, voi ce mai faceti? Mai pui poze cu Maria?
Poli, ai fost tare zgarcita la vorbe.
Mihaser, cum se mai simte Eli?
Dupa cum v-am spus Craciunul se va face la noi acasa. Am invitat nasii Evei care au trei copilasi de varste: 6, 4 si 2 ani. Fata e cea mare. Ei bine, fata vrea sa il atraga pe Luca sa se joace numai cu ea. De aici apare scandalul. Cel mijlociu plange de mama focului ca se simte marginalizat si ca vrea si el sa se joace cu Luca. Acum al meu copil nu stie cum sa se imparta. El e genul care e tare sufletist si vrea sa impace toti copiii. Dar fata fiind mai mare decat el stie cum sa il ia si sa il convinga sa se joace numai ei doi. Si tine-te plansete/urlete in casa ca Luca face diferente. Si normal ca Luca pica in postura proasta.Se plictisesc de jucarii una-doua. data trecuta cand au venit nu mai stiau ce sa faca si au dat salteaua jos de pe pat . Lucru care la ei acasa nu ar fi facut. Insa la noi stiu ca este permis orice. De la sarit pe pat, aruncat jucarii, facut dezordine asa ca atunci cand vine furtuna. Va descriu un peisaj cat mai dezordonat si iesit din control.
Trebuie sa le iau un film sa stea cuminti pe canapea sa il priveasca.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetelor frumoaselor, haideti sa ne rugam pentru pretioasa Emma, astazi la h 13 (RO); Emma este puiul lui aidaciolac si duce o lupta mult prea grea cu cancerul....
subiectul dedicat ei este aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131094&whichpage=1

va pup mult!!!

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna fetelor,
Vad ca toata lumea e in pregatiri intense pt sarbatori...recunosc ca am fost zgarcita la vorbe (vb lui Ciuf ) dar varog sa ma credeti ca nu prea am dispozitie festiva...sunt foarte obosita cu joburile astea 2 pt ca e atata alergatura(de ex la al 2 lea job pot fi sunata si cu o jumatate de ora inainte ca sunt multi copii si au nevoie de mine si tb sa le las pe toate balta ,inclusiv pe Nick, si sa merg acolo....noroc ca ma masina si ma pot "misca"de colo-colo).Desi a venit si sora mea aici,nu apuc sa fac mai nimic....am facut bradutul,am impodobit si balconul dar cam atat...la capitolul gatit stau faorte prost in sensul ca nu apuc sa fac mai nimic.Oricum vom merge la masa la socrii asa ca nici nu prea ma agit...sarmale,cozonaci...nici gand.Nici cadou pt Nick nu am ajuns sa iau...i-am laut de Mos Nicolae un videogame adecvat varstei(are vacute,magarusi si alte animalute),insa de Craciun nu stiu ce i-as putea lua.Oricum la greci Mos Craciun vine de Anul Nou.Asta o stiati??Si de fapt Mos Craciun e Mos Vasile.
Am vazut ca vb despre toalete....noi de Revelion o sa iesim dupa 12 noaptea pt ca suntem invitati de un Vasile sa-l sarbatorim.Rochie inca nu mi-am luat dar o sa ma duc sa-mi caut...dar clar nu as vrea neagra.Vom vedea....
Cam asta despre noi...dupa cum vedeti prea multe nu am de zis de aceea nu prea v-am mai povestit despre noi....
Oricum eu va doresc inca 1 data toate cele bune si petrecere frumoasa alaturi de cei dragi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

cam sufla vantul p-aici, cred ca sunteti ocupate cu pregatirile de Craciun...
Micaalsa, felicitari pt. samburelul cu inimioara, sa ai parte de o sarcina cat mai usoara in continuare!
Delia, distractie placuta la Disney!
Catrinel, cred ca esti in tara deja, cum e acasa? Oana e bine? sper sa ajungem si noi la TM.
Miha, ce faceti voi? Eli? cum a fost la serbare?
Poli, ma bucur ca ai scris. Nik ce mai face?
Noe, sunteti la Geneva? cum e? pupici lui Bia.
O sa ne rugam pt. Emma
Ciuf, felicitari pt. aparatul dentar! si pe mine ma bate gandul de o vreme incoace, chiar am o prietena care e medic stomatolog si pune aparate dentare, la mine ar fi cazul , mereu am fost complexata de dantura mea, numai ca ar fi o problema, in vara mi-am pus o lucrare (3 masele) si nu pot sa pun aparatul numai daca dau jos lucrarea respectiva, sau pun 3 masele individual. Oi vedea, caci suma pt. aparat nu e mare si chiar mi s=ar merita, as sta 2 ani cu el, am mai multe prietene care si-au pus si sunt multumite, dupa cateva luni deja incep sa se vada rezultatele.
La noi a venit mos Craciun aseara, in carne si oase , caci avea multi copii de vizitat si numai ieri am putut aranja cu el sa vina si la noi Marc a fost in al noualea cer, i-a spus si poezia, a primit si cadourile (un excavator mare cu baterii, un casetofon cu microfon, trenuletz electric, carticele de desenat, adica ceea ce si-a dorit), tati a primit un aparat de ras, iar eu un DVD player.
O sa pun si pozele zilele astea.
Azi stam acasa, avem musafiri, si maine la fel.
De Rev in principiu stam acasa, n-am programat nimic, probabil vom merge seara in oras sa vedem artificiile, ca anul trecut.

Am pupat toti ghioceii, va uram un CRACIUN FERICIT, sa va aduca multe-multe cadouri!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

CRACIUN FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Micaalsa, felicitari pentru sarcina, iti doresc sa fie bine pana la capat!

alinaalex,mi-a parut rau pentru tine, sper din tot sufletul ca acum ai moralul la cote inalte si ca ai puterea sa o iei de la capat!

am citit,dar acum doar atat mi-a ramas in minte,(nu stiu de ce doar atat,ca oricum e goala in rest!), oricum aveam de gand sa intru doar ca sa va urez tuturor,mari si mici, un CRACIUN FERICT,LINISTIT SI LUMINOS, !

promit sa revin cand oi avea toate mintile acasa!

[black]povestea Emei de Aida am urmarit-o si eu...,Doamne, cat le poate fi dat unor oameni sa duca..!! [/black]

Mergi la inceput