* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Andreea, mersi de felicitari. Astept povestioara si pozeeee

Noi abia ce ne-am linistit, ne-am mutat sambata, saptamana trecuta si va inchipuiti. Nu stiam pe ce sa pun mana, si pregatiri pentru sarbatori, si curatenie in casa noua ... aranjat mobile, pus de perdele ... ce mai, nebunie de-a dreptul. Dar le-am razbit pana la urma si acum savuram din plin
O sa vin si cu cateva poze, doar cateva ... pentru ca in balamucul asta n-am mai gasit camera si cand am gasit-o nu era incarcata ... si uite-asa am ramas cu cateva pozici.

Fug sa mai citesc din urma u all

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Noe, am vazut si pozicile voastre ... minunate locuri, ati avut un Craciun pe cinste. Am rasfoit si celelalte albume ale voastre ... mai ce par mare are Bia. Cum te descurci cu ea, te lasa sa-l piepteni, sa-i faci codite? Si eu acum am inceput sa i-l cresc dar nu-i sta prins nicicum, vesnic e cu el alandala. Dar perseveram
alinaalex, si pozele de la serbarea voastra le-am vazut. Ce mortali sunt toti . Cum e Marc cu raceala?

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Sarbatori fericite la toti ghioceii si parintilor lor! acum trimitem rapid pupici dar revenim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

am pus niste poze de Craciun incepand de aici

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Noe, sar'mana pantru zapada,, stiam eu ca musai e zapada acolo.Acu'si pe-aici ninge...asa "cum astept eu cu nerabdare de atata vreme" (Ana)
.. .Mey, pai daca ai mancat macar o parte din bunatatile din poze,cred si eu ca ai 3 (doar?) kile-n plus...(sau si alea-s din carton, adicate tot asa cum rochia aia e de sarma )
So...ca sa-si schimbe culoarea parului,Bia trebuie doar sa stinga lumina?..

Micaalsa, felicitari pentru noua casuta! La an nou,casuta noua!

Ma duc la poze de Marc!

Mergi la inceput

La multi ani Stefanna, Stefanut de Catrinutza si tututror celor care poarte acest nume !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Aseara le-am visat pe Bia si Noe!
Cu Catrinel nu am aucat sa ma vad, dar am vb la tel! Alina voi mai ajungeti aici? Sunt foarte frumoase pozele!

Ciufulet mai stii ca anul trecut pe vremea asta i-ai urat si lui bebe Stefan ...o scumpa ca de obicei!

Pe Stefanna cred ca decat virtual o cheama asa, asa cum pe Catrinelu o cheama Cosmina ...iar eu tot ceream pe Catrinel la telefon...eram picata din luna..

Cristiani, Stefanei si felicitari ptr noua casa AnaMaria!
Va pup!

Mergi la inceput

Mihaser, apoi..ce sa fac, trebe sa dau un miel!!! Da'tu i-ai dat lu'Catrinel-Cosmina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui aalina2003

Mihaser, apoi..ce sa fac, trebe sa dau un miel!!! Da'tu i-ai dat lu'Catrinel-Cosmina?

Inca nu!...Dar iti dai seama ce impresie si-a facut tatal ei despre o aiurita ca mine....bietul om...nu reusea sa inteleaga ce vreau...el vb de Cosmina si eu de Catrinel. Vai de neuronii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Aalina... saru-mana de urari.Si da, Miha are dreptate io-s numa o stefana virtual... daca sotul nu a vrut ca pe Bianca sa o cheme stefana mi-am insusit eu numele ce-mi place atat de mult.
Noi furam intr-o vacanta surpriza si superba in acelasi timp, si nu am apucat sa sun din clopotelul colindelor pt voi.Insa din inima mi-am dorit sa primiti binele, frumosul si fericirea la care visam toate.
Va pup de la cord si va doresc de cald la cord
Stefanna

Mergi la inceput