LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)
Raspunsuri - Pagina 7
Biancas spune:
Giova ce bine ca tu ai vazut cum s-au aprins becurile la noi si eu nu
. Nu m-am uitat la stiri toata saptamana
...habar nu am pe ce lume sunt..am aflat si eu cine e prim ministru si in rest nu stiu nimic. A..am mai aflat ca un anumit partid nu a ajuns la guvernare ..noah saracii atata bai sa fie
.
Merg si eu la somn ca azi toata ziua am umblat/...ca sa nu mai spun ca pe maine numai ciorba am la amiaza ca felul doi nu am avut cand sa fac...am scos carne sa fac o tocanita de porc si e acolo ca n-a avut cine si cand
. Maine mancam doar ciorba...nu are nimic nu?
. Poate slabim putin 
Noapte buna 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
A..nu v-am spus ,,,cumnatul meu joaca fotbal in fiecare vineri cu baietii asa din placere si vineri a cazut saracul atat de rau ca azi l-au operat la glezna
...dubla fractura
. Si ieri sora-mea saraca i-a tinut ziua nepotului..vineri seara s-a plimbat cu cumnatul la spital , i-au pus piciorul in ghips, au ajuns la 12 noaptea acasa...sambata dai si fa mancare curatenie ce trebuie...de azi dimineata e la spital cu cumnatul ca l-au operat si la ora 19 a intrat ea in tura si lucreaza. Asa ca cumnatul saracul sta fara sa conduca vreo 6 saptamani pana se reface...le va face masina paianjeni acolo ca sora-mea nu vrea sa conduca
(asta ca ma intreba Giova in una din poze cine e cu piciroul in ghips).
Vecina mea de 23 ani a condus saptamana trecuta masina parintilor ei si la o trecere de pietoni nu a fost atenta si a omorat pe trecere o fata de 21 ani
. Am citit in ziar ca nu am avut curajul sa ma duc sa intreb ce s-a intalmplat va dati seama. Ne intelegem bine si ne vizitam dar mi-e jena sa merg sa intreb ce s-a intamplat. saraca
... sigur va fi proces si sigur va plati tatal eu despagubiri ca sa nu ajunga la puscarie (asta daca vor fi de acord parintii fetei de 21 ani). Noroc ca au si bani ca altfel puscaria o manca pe vecina mea
.
Cum vine necazul...doamne fereste la oricine 
.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
^Buna seara,
Silvi bine ca ati ajuns ok in Romania
Relaxare placuta si sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi 
Cosmi am intrat in drop la tine mai devreme
dar.......nici o poza de la ziua fetei ![]()
Giova 
Bianca chiar doamne fereste!!! Cred ca am vazut la stiri cazul de care spui....sa ne fereasca Dumnezeu de ceasul rau, eu am patit-o in intersectie ca am virat stanga si de fapt aveam de gand sa o tin inainte
Atunci chiar pot sa spun ca a fost ceasul rau....ceva m.a impins sa trag de volan cu toate ca aveam in minte sa tin traseul tot inainte 

Maine e ziua creolinului cumva? 
pupici si noapte buna
Intru maine sa pove mai bine ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:

se vede ca nu mai e weekend
. incep sa cred ca subconstientul meu e de vina....cum sunt singura cum mi-e rau si vars
.
Noroc ca nu e asa tragic, am reusit sa spal si 2 geamuri din cele 4 si 2 usi de balcon. Cu calm le fac pe toate, timp este...sanatoasa sa fiu.
Imediat plec hai-hui...sper sa ajung si la banca sa trimit bani in contul Cosminei.
Piticul bine mersi, a dormit bustean azi noapte, ca si noi de altfel...la ora 5 dim. ne-am trezit de i-am dat pantalonii de pijama
. dupa baita ii place sa se bage dezbracat in pat, cu chiu cu vai l-am facut sa ia bluza si asa a adormit el si la fel
.
Azi dim. cand a vazut ca stau in pat a zis ca sunt batrana...de nu ma ridic sa-l duc la gradi
. ei-ei-ei...trecem noi si peste astea...
Bianca vai cate nenorociri...acum de sarbatori a comis-o si cumnatul tau....bine ca e ok, la urma urmei.
Vecina ta....of doamne...cum naiba nu a vazut fata aia pe trecere? inseaman ca avea viteza....
Uite pe tipul care a omorat un baiat pe trotuar il judeca in libertate. sunt curioasa ce pedepsa ii da, sa vedem cat de influenti sunt banii. Mi-e sila, sincer!!!
Lasa ca si ciorba e buna, felul 2 ceva chestii reci din frigi. acum toate felurile sunt gatite?
Mie cand mi-e rau nu fac nimic, se mananca ce e in frigi: gagtit sau rece. cand mi-e bine fac o groaza de mancare, sa ajunga macar pe 2-3 zile
.
Aseara aveam pofte de paste, again. asa ca am facut rapid, macar a mancat si piticul, caci nu a vrut decat supa cu galuste ieri. Cred ca i-a fost dor, la gradi numai cu tascute le da si el e fan galuste.
Maraki ce creolin? e in 18 creolinul...mai asteapta cateva zile.
cum e Giorgios? Angelos ce mai face?
va
, o sapt. buna sa aveti. plec si eu cu treaba, cum zice marco.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
oachi_79 spune:
Buna dimineata!
Sper ca ati inceput cu dreptul aceasta saptamina, cred ca va pregatiti intens de serbari si cadouri.
Si noi avem miercuri serbare. Emotii mari, sper sa nu se fisticeasca si sa nu mai spuna poezia. Voi ce cadouri duceti pe la gradi? Ma refer mai ales la cele cu gradi particulara, GIOVA, TOANCA ?
Noi ieri am fost in piata si am cumparat brad, spre bucuria piticului. Si l-am impodobit impreuna. Nu s-a culcat de prinz pina nu am pus toate globurile si beculetele. Dar a si dorbit cu grija, dupa maxim 2 ore striga de zor bradul-bradul 
Eu ma apuc de ceva curatenie, mai am vreo 2 geamuri de sters, niste perdele de spalat si un maldar de vase de spalat. Fara a pune la socoteala rufele de spalat si calcat. 
Va pup, ma duc la treaba.
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
silvi_2005 spune:
Hy din nou, ma omoara acum tastatura englezeasca, nu mai gasesc literele aici 
Bianca, Jean si-a concediu pana in 2 ian, ei au cate 3 saptamani de doua ori pe an concediu si asta e concediu de iarna
O sa intru sa vad pozele cu beculetele de la voi.
Giova ar fi super sa ne vedem vb si stabilim, eu o sa fiu la Nasaud la ai mei de miercuri pana pe luni in rest sunt aici in zona pana plecam sunt super frumos amenajate moll-urile dar aglomeratie maaare si lume care se baga in tine
am si uitat de nebunie e de obicei.
Maraki merci de urare o sa ne distram sa terminam cu ce treaba avem gen revizie la masina, lichidare la job-ul meu si schimbare permis si gata sa inceapa distractia
Al meu sot mi-a promis shopping in Germania la intoarcere daca a venit incoace nonstop n 18 ore, o sa te intreb atunci unde ne recomanzi sa intram cam pe la ce magazine merita. Cum e sotul tau e ok? -ai mai facut analize lui Angelo sau ii dai fier si gata?
Noi ieri la Moll a fost super distractiv pt Alain, cu bunic si unchii in convoi
, soacra mea tocmai a sosit din SUA si ne-am sincronizat de am ajuns la fix cu ea
Nu va mai zic ca a primit prapaditul o valiza de haine
blugi de la Levi`s si geaca de iarna si de trening de la ei, o multime de blugi si pantaloni si camasi numai firme mari
, geaca de iarna si de primavara Nike cu criza din America au ajuns si astea la preturi la care incepi sa te uiti la ele, are vreo 3 perechi de papuci noi de iarna....ce mai e imbracat ca un smecher , nu ne mai asortam noi cu el
noroc ca nu stie sa ne scoata din formatie, nu mai am de ii luat haine o vreme am scapat.
Piticul e in culmea fericirii ca e aici cu toti, ma bucur ca am venit pentru ca nu ma gandeam ca o sa fie asa fericit, ii striga pe toti,, le da pupici, e un scump, il adora toata lumea.
Fug ca a venit socrul meu v-am pupat.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:

tot am plecat cu treaba....
am luat copil de la gradi si am stat putin in parc...un vant rece...brrrr....bbbbrrrrr
Cosmi am reusit sa trimit azi banii. Ti-am scris si pe mess.
Oachi noi nu ducem nicun cadou la educatoare/directoare/ingrijitoare.
De 1 si 8 martie le-am dat flori, ata, nimic costos si valoros. Chiar dir. ne ruga sa nu mai ducem fiecare parinte in parte, un buchet din partea grupei e mai mult decat suficient.
Bafta la serbare, noi joi avem.
Anasol eu am inchiriat costum de spiridus. Poate e si la voi cineva care inchiriaza, sau nu are mama ta in gradinita?
daca nu, sunt site-uri cu costume, dar costa de la 100 lei in sus.
Sau la Deutchmannul ala am auzit ca sunt. daca il aveti in vreun Mall, caci la noi nu e.
Silvia super ca a primit Alain haine frumoase si firmate. In America oricum aveau preturi de preturi, acum cred ca e si mai si.
Ma bucur ca-i place printre neamuri...poate nu-l mai duci din Ro.
Noi numai de azi intr-o sapt. plecam in Alba, asa ca poate dupa Craciun ajungem in Cluj, nu stiu nimic sigur. Al meu m-a anuntat ca-i e dor de shopping, asa ca marco ramane cu bunicii.
Ciudat, dar eu nu am chef de asa ceva...poate si din cauza ca ma transform....si ca astept shoppingul din Austria
.
merg sa mai fac cate ceva prin casa, o usa..un geam...sa vedem spre ce am tragere de inima.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:

Fac de mancare si imi astept sotul sa vina acasa sa ne scoata afara ...mergem in centru sa vedem bradul si luminile
de abia astept.
Giova..am mancat doar ciorba...hrana rece e pt cina sau nu...uneori mai gatesc si la cina prostia mea
. Mai lasa treaba si stai calma..sigur sunt curate geamurile tale si oricum nu sunteti acasa
. Pt ce te agiti?
Silvi...normal ca e bine acasa.,..distractie placuta sigur Alain e in culmea fericirii ca e rasfatat de nu mai poate.
Maraki chiar cum e Giorgos? Se simte mai bine? I-au dat ceva tratament?
Oachi si noi avem serbare...joi...sunt curioasa si eu cum va reactiona ca e prima serbare.
Mai revin eu...deseara...de abia astept sa plec..
Bianca