LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)
Raspunsuri - Pagina 8
maraki spune:
Hello,
Cosmi unde sant pozele?????????????????????????????
Silvi, mi.ar fi placut sa fie si socrosenia mea ca a ta
Socrosenii mei au promis acum 1 luna si ceva ca vor cumpara cizme pt. Angelo, acum au intors-o ca la Ploiesti, vor sa le cumpere ca si cadou de sarbatori
Sa poarte sanatos Alain tot ce a primit din State 

Cred ca sant absolut superbe toate 
Anasol cum se simte tatal tau?
Giova chiar asa...lasa geamurile ca pot sa mai astepte pana iti vine vreun ajutor ![]()
Bianca mi.ai facut pofta draga cu tortul ala
Trebuie sa imi dai din nou reteta aia pt ca noi vb mereu pe mess si nu mai stiu unde sa caut in arhiva pt crema de tort ![]()
M-ati intrebat de Angelo, acum are fierul de luat iar dupa 3 luni urmeaza alt rand de analize. Sant picaturi, se numesc ferossan si au un gust extraordinar de scarbos.Baiatul are pofta de mancare de caŽnd a luat antibioticul
sper sa il tina tot asa.....giorgos este pe tratament, este bine daca pot spune asa....adica are zile cand e normal si zile cand brusc nu se simte bine....socrosenia s.a ofticat ca am vb aseara cu Maria si i.am spus de giorgos ca a fost internat
Eu chiar nu inteleg secretele astea tinute fara rost
Femeia cat a fost in Germania, a fost ca o mama pt Giorgos, acum daca s.a mutat in Grecia nu inteleg de ce as tine secret ca a fost husband-ul in spital?
E ciudata rau socrosenia mea, a fost si Litsa in spital sa se opereze de tiroida, hoasca asta batrana a stiut si nu mi.a spus nimic
a trebuit sa aflu de la Litsa dupa ce a iesit.
zmeuricooooo nu te inscrii la odisee?
am auzit ca se va mai naste un zmeuroi ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Cosmi super pozele.
Bianca, maraki lasa draga ca nu patesc nimic daca spal geamurile. acum o luna le-am spalat si sunt groaznice. pana pot, fac...
Maraki bine ca e ok Angelos si ca mananca. sa dea DD sa-l tina tot asa.
Poate soacra nu vroia sa stie maria, ca sa nu se mai necajeasca, dar sa stii ca nici mie nu-mi plac chestiile astea. asa fac si bunicii, ascund de noi cand unul e bolnav, cica sa ne menajeze, dar mai rau ne fac.
Bianca ce-ai facut felul 2? la mine s-a mancat friptura de ieri si clatite. pe maine nu stiu ce voi face....
De maine, incepe Clau sa-si mute biroul in bloc aici, la parter...avea nevoie de spatiu mai mare...asa ca acum poate sa coboare la birou si in pijama
. Era super unde era...avea magazin dedesupt si cand venea acasa mai aducea una alta, daca lipsea. acum va fii nasol...in apropiere nu avem butic.
Am calcat, nu am mai spalat nimic. si tot nu am terminat pana a venit Clau acasa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Giova.../de papa am facut ciorba de galuste cu bulion (sigur stii cum se face ca e din zona aia..legume asa taiate in lungul, carne si galuste si bulion) si tocanita de carne (am calit 2 cepe, am pus gogosar ras ca am in congelator, 1 morcov..le-am calit putin, am pus carnea taiata cubulete mici , am pus condimente - neaparat cimbru si atat..o vom manca cu pireu ca e mai buna
). Sper ca nu te apuca poftele..
Cosmi, super pozele,,,s-au distrat pe cinste copiii!!
Maraki Ciudata soacra ai...de ce sa nu spuneti ca a fost Giorgos in spital? Ciudat
, Oare crede soacra ta ca se pune aia pe avion si vine la voi? Cine stie ...ce a crezut. Si eu tot Ferum Hausmman i-am dat lui Dani cand a luat fier.
Ati auzit ce e cu prim ministrii astia? Doamne doamne
.
Am pus filmul de la spitiul de joaca de ieri:
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=MOV024481.flv
Si poze din centrul orasului:
http://www.dropshots.com/biancas2#
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
oachi_79 spune:
Fetelor, ce stiti de detergentul Dash? AM auzit cite ceva despre el, acum am vazut si in magazin, dar nu l-am incercat niciodata. Eu folosesc doar ariel.
Oana si
Razvan-Stefan (13.02.2006)
Biancas spune:
Buna dimineata la o
fierbinte ...
O zi buna sa aveti 
Oachi e nemtesc..ltceva nu stiu. Cumpara-ti o punga mai mica si incearca-l.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Si io la
ca-mi pica ochii in gura...m-am culcat la 2.30
. Si parca vad ca saptamana asta tot asa o tin ca nu reusesc sa-mi fac curatenia ziua, ca oamenii normali
. Iubitul meu mic a fost ieri super cumintel
si a stat cu mine 2 ore in bucatarie, eu gatind si scotand de prin dulapuri, debara, smotruit iar el a stat la masa a pictat, mazgalit cu carioca, vreo ora s-a jucat cu jocul http://www.kaboo.ro/comparator/sa-/sa-invatam-culori-si-forme-3-6-ani-48-piese-puzzle-educativ.htm asta, ce mai, a fost mortal. Si in premiera a mancat puturosul singurel cu lingurita
(Pudding Paula delaDr Oetker ca ciorba n-ar baga singurnici de frica). Iar e un picut racit si tuseste fff incarcat asa ca azi dimineata a venit cu mine la bucatarie pana i-am facut suculetul de portocale si eu eram cu spatele si tot tusea iar la un moment dat zice "Mami, am vitat!".....si tot insista si cand ma intorc spre el saracutul vomitase pe pantaloni de la tuse iar eu mama denaturata si somnoroasa nu mi-am dat seama
Maine avem serbarea la gradi si sper sa vrea sa spuna poezia ca de obicei nu prea vrea (oricum nu cred ca vor intelege multi ce mormaie el acolo
) dar eu sunt tare emotionata
.
Silvia, bine ati venit! Sper sa reusim sa ne vedem!
Revin mai tarziu ca am sedinta

Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Giova spune:
Neatza!!!
Piticul meu iar a plans azi noapte. Noroc ca am un sot dragut si s-a ocupat el de tot, ca eu nu m-am putut trezi. dar imi voi scoate eu parleala mai incolo, cu 2 plozi (unul cu colici, altul cu cosmaruri, vai de curu'meu)
.
Bianca stiu de supa de rosii cu galuste. Eu am mancat dar fara carne, e atre buna, bunica din ocna Mures o face super buna, la ea am mancat cel mai des. Cei din Alba nu prea fac.
Oachi e foarte bun Dash-ul. eu sunt fan dash si Dixan, numai dintr-astea am folosit (aduse de dincolo mai ieftine decat Arielul). Acum folosesc persil, adus din germania. Ariel de mult nu am mai folosit, sincer nu-mi prea placea.
Ioana bafta la sedinta si maine la serbare (sa spuna singur poezia).
Spor si la curatenie....si eu ma apuc imediat, doar sa-mi revin putin.
sunt prin zona....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anasol spune:
maraki- multzam de intrebare, e tot la reanimare, a fost fff grav, la un pas de moarte,am cumparat si hainele de inmormantare, dar acum si-a mai revenit, nus ce o fiu se fac investigatii, tomografii ecografii, radiografii, la plamani, toate organele cap, cu un plamanii are mari probleme, a fumat o viatza intreaga si chiar cate 2 pachete de tigari pe zi, pana acu a avut furtun in plamani care-i baga aer, acum vad ca i le-a scos, cand e mai bine, cand iar se agraveaza, stam ca pe spini, sper sa nu fak nici o surpriza .....si asa sarbatorile sunt ratate, e un stres imens toata situatia......
azi l-am dus pe dav la gradi. dupa 3 sapt de stat acasa, nu a plans, a fost incantat de bradutzul din clasa si de globuletzele de pe tavan, ff frumos au facut......maine la 15, 30 are serbarea........a invatzat poezia mos craciun, o stiti cred: cine bate? mos craciun...etc.
si mai are un rol el e anul nou, i-am facut banderola cu 2009 si mai zice si acolo 2 strofe.........dak le-o zice.io sunt absolut convinsa ca iar va plange si nu va deschide gura........poate io stiu dak il vede pe mos...ca sa-i dea jucariii poate poate.....
va ovestesc maine.....
ioanis tuseste de rupe, l-am pus pe eurespal....copilul asta da din una in alta....

ptr o cauza buna