LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)
Raspunsuri - Pagina 6
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine...ca o
inca ca la ora 11 ma intalnesc cu inca 2 mamici sa mergem in Auchan sa cumparam una alta pt copilasi si educatoare ca doar pe data de 18 avem mare serbare la gradi
.
Ieri am fost la ziua de nastere a finului cel mare...a facut 6 ani dragul de el
. Am sa pun poze in drop cand ajung inapoi.
In rest toate bune si frumoase...probabil dupa masa ies cu copiii singura la braduletul din cetatea orasului sa ne distram putin.
Nu v-am citit decat pe sarite dar va
pe toate si va doresc duminica frumoasa.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
neata gagici
gata si petrecerea care parac a fost cea mai tare de pana acu....au dansat,s au jucat au facut parada modei baietii imbracati in fete ca doar nici eu nu s in toate ale mele.....a primit bianac o multime de cadouri fff frumoase....o sa pun poze sa vedeti![]()
Biancas spune:
Am ajuns si eu...atatea am cumparat ca mi-e plin portbagajul masinii
. La copii am luat dulciuri..am facut pt fiecare un pachetel..eu zic ca arata bine si e destul de bogat pt ce buget am avut
(16 lei de copil) iar pt educatoare am luat cate un set de cosmetice, cutie de ciocolata si cate o cafea (si la ingrijitoare cafea si cioco)...asa de atentie. Mai trebuie sa le cumparam flori din partea grupei si destul e. Am mai cumparat si niste suc si 2 cutii de prajituri sa serveasca copiii dupa serbare ca asa e frumos
.
Cata lume la cumparaturi...erau pline casele...sa vezi in ianuarie ca nu va mai fi nimeni la cumparaturi 
Mai stau putin pe acasa si la 16.30 trebuie sa merg dupa Sandra sa o iau de la orele de engleza si apoi sa merg dupa Dani la socrii . Sunt tot pe drumul ca si calul cel rau
.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Sandra maine are teza la matematica..teza de 2 ore
. In prima ora le da o parte din teza cu adunari, scaderi, inmultiri, impartiri...ii lasa in pauza si a doua ora le da ridicari la puteri, fractii, multimi si ce au mai facut
.
Unde s-a mai auzit teza de 2 ore in clasa a 5-a?
. Cred ca numai la ei
.
Pe astia ii face direct matematicieini 
Bianca
Biancas spune:
Si ca sa fie tacamul complet m-am uitat pe net si primul examen il am in 9 ianuarie si urmatorul in 12
. Vai de
meu
. Ambele sunt foarte grele...iar primul e jalnic...se pica pe capete
. Hehe...cine sta intre craciun si revelion si invata? Bianca normal
.
Bianca
Giova spune:

Doamne multumesc ca mi-a fost bine weekendul asta. L-am petrecut frumos in 3, am facut mancarica, am umblat prin oras si in vizite. tare bine a fost....insa....mi-e groaza de urmatoarele zile...cine stie cum oi fii si am atata treaba....+ tuns si serbarea piticului. sa dea domnul sa fiu ok, ca sa pot face fata cu brio la tot.
Voi de pe forum sunteti singurele care stiti de bb2. Am hotarat sa nu zicem inca la prieteni, sa afle familia prima data.
Insa...al nostru prichindel o cam face lata:
- cand a fost Mihnea la noi , i-a zis sa-i zica mamei lui sa-i cumpere si lui o surioara
.
- aseara ii zicea prietenei noastre ca sa-i faca o surioara. Respectiva nu s-a prins si l-a intrebat daca ii convine o papusa
. la care marco...eu vreau bb adevarat, sa-l plimb cu caruciorul si pe moto
.
Mira mersi frumos. sa dea DD sa ne vedem in formatie completa la vara.
M-au lasat masca pozele, doamne!!! e de vis la voi cu atat zapada
. Iar pozele dprofi sunt bestiale, oricum ai niste modele perfecte.
Cosmi ma bucur ca a iesit party cum a vrut bianca si ca a primit cadouri frumoase.
Bianca ai terminat cu cadourile pt. gradi. super!!!
Teza de 2 ore? saracii copii, ii innebunesc astia!! Bafta pe maine!
Nasol cu examenele, dar n-ai ce face...mai ai putin si termini
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, am ajuns cu bine in Romania in 18 ore a afacut al meu sot 1780 de km cat aveam, la ora 5 dimineata eram in RO> Scriu in graba ca nu prea am timp o sa revin eu maine mai pe larg>
Cosmina o as te rog sa imi lasi pe mess sau PM un nr de tel unde pot sa te gasesc, pupici bravo de petrecere.
Giova bine ca ti-au mai trecut greturile
simpatic foc Marcolino.
Bianca spor la invatat
si bqfta la examene>
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...
Giova ai grija ce mananci,..sa mananci ce ai mancat si zilele astea si poate ai noroc sa nu iti fie rau. La noi a stiut prima data familia si apoi Sandra...ea si-a dorit enorm de mult o surioara si a fost putin dezamagita ca va avea un bratior dar s-a bucurat si pt el. Si acum daca o intreb daca mai vrea o surioara imi raspunde ca ii ajunge Dani
.
Silvi bine ca ati ajuns cu bine. Pana cand stati? Cum si-a rezolvat Jean atatea zile libere?
Noi bine...am fost prin centrul orasului unde e superb
... o gramada de lumini si luminite ...am vazut si autubuzul lui Mos Craciun impodobit cu beculete...copiii mei au fost in extaz. Nu am oprit masina pt ca nu am gasit loc de parcare aproape si nici nu m-am chinuit..mergem maine in centru si in cetatea orasului unde azi erau concerte (am trecut si pe acolo). Am fost apoi la spatiul de joaca al prietenei mele...ce bine ca am fost doar noi am putut sta linistiti, am pus niste poze in drop de acolo...eu zic ca arata bine...voi ce ziceti? Acolo ii voi tine ziua lui Dani.
Bianca
Giova spune:
Silvia chiar m-am gandit la voi...nu mai stiam daca sambata asta sau celalata plecati
. Mi se parea ca sunt prea multe zile de concediu pt. Jean, dar nu m-am inselat.
Bine ca ati ajuns cu bine, poate ne vedem daca facem un drum de Cluj...la shopping...dar depinde numai de starea mea.
Bianca super arata spatiul de joaca. sper sa-i mearga bine.
am vazut la tv cand s-au aprins luminile la voi in oras, si autobuzul lui MC. la noi cica e caleasca, dar sa mor de stiu cand are program si pe unde e traseul.
Noi am facut aseara poze in centru, marco nu a prea vrut, a inceput si ploaia asa ca nu sunt multe.
Sper sa am chef intr-o zi, caci pozele din lateralul masinii (patului) tot nu am pus.
va
, o sapt. buna sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

LA MULTI ANI ptr fetita ta...ieri a fost ziua ei