LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)
Raspunsuri - Pagina 5
Biancas spune:
Nu am timp de povesti...e nebunie la mine 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Cosmina scuze ca am uitat sa iti zic LA MULTI ANI PT BIANCA !!!!!! sanatate si fericire si tot ce isi doreste in viata;
Giova e nasol cu firmele si cu viramentele bancare ai ales in perioada de sarbatori, sper sa ii vireze banii si a fie totul ok
Super aiure ca pierdut portmoneul
avea si acte in el...ca acelea sunt mai greu de recuperat si refacut.
Hai ca de 2 ore am inceput randurile astea, la mine e nebunie, noroc ca am calcat si impachetat asta noapte ca nu pot cu Alain, e tot dupa mine si ma "ajuta" de nu mai poate, acum i-a trebuit pui prajit si cartofi la fel....acum vrea iaurtel
sper sa il culc sa pot pregati mancarea de drum, de la serviciu ma anunta ca nu stiu ce cerere trebuie sa fac
a innebunit lupu
ca in reclama aia. Salutari la toata lumea si mai bag eu cate un ochi aici cand reusesc.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
eu am fost consemnata la pat din motive cunoscute. Nu se poate...pai cu marco a fost parfum....acum o zi mi-e bine, restul...nici nu vreau sa ma gandesc
.
Maraki bine ca au sosit jucariile. ce misto, ca le-au trimis si platesti dupa, asta da incredere.
Pai nu ti-a spus adm. a cui a fost vina?astepti hartia ca sa vezi?
am vazut la stiri ca s-a deschis un hotel de lux pt. catei, la 8 km de Munchen. o zi si-o noapte 80 euro
, dar arata bine...nu mai deschidem gradinite (sunt prea multe), ne axam pe animale
.
Astept sa vedem ce zice eco despre sexul bb. sa dea DD sa fie ce vrem noi si nu ce vrea marco. Cel mai important e sa fie sanatos.
Oricum...daca nu mi-ar fi atat de rau, nici nu m-as gandi la sarcina asta.....nu mai sunt asa stresata, avida dupa tot felul de informatii
, se vede ca nu e prima
.
Mai citeam la zmeuricile de iulie-aug.2009, pai ma distrez teribil, au fetele niste preocupari....cred ca asa eram si noi in 2005, cele la prima sarcina...
Silvia spor la pregatiri, hai ca mai ai putin.
Portofelul i l-a gasit cineva si i l-a inapoiat, totul ok, fara bani.
Clau nu cred ca va incasa de la macaronari anul asta, sa speram ca ii platesc altii....dar tare perioada naspa este, oricum.
Bianca si tu esti cu nebunia de la munca? Toata lumea e agitata....eu trebuia sa-mi duc la sanatate discheta cu platile si naiba mai stie ce....dar sunt cozi enorme, asa ca voi vedea cum procedez.
gata, fug sa ma spal pe cap si pe urma sa plec, poate reusesc sa mai cumpar ceva pana iau copilul de la dansuri.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Buna seara.
LA MULTI ANI FERICITI BIANCA de mami Cosmina! Mult noroc si numai bine in viata!
Felicitarea din drop (ultima) o trimit prin posta doctoritei cu care am nascut
(aceeasi cu care a nascut si prietena mea Alina), sper sa-i placa de baietii nostri, ca doar ea i-a tinut prima in brate
.
In rest, azi am avut o comanda de 50 de buc., le-am executat cu Razvan misunand pe langa mine... mititelul, l-am cam neglijat... imaginati-va, am deschis TV-ul, ca sa-si mai treaca timpul... Il tot striga pe tati pe aici prin casa, i l-am dat la tel. de mai multe ori... ala e topit de dorul lui, si uite-asa. In continuare face Cefort la 12 ore si HSH (cortizon) la 6 ore, doza minima, poate de maine incepem sa reducem cortizonul la 12 ore, depinde de cum ii va merge. Saracul, inghite toate siropurile fara fitze, inclusiv uleiul de peste care este extraordinar de scarbos... cu mine seamana mititelul, eu la fel, nu miscam in front, inghiteam tot ce trebuia cand eram bolnava. Isi mai aminteste cineva de Clorocalcin? Bleahhhh, oribil.
Evident, are o diaree oribila de la antibiotic, nu mananca mai nimic... ce-o fi la stomacelul lui
....
Gio, nasol ca ti-e atat de rau... Sper sa te repui repede pe picioare.
Bianca, NU se poate lua Metoclopramid tablete in sarcina, da malformatii la bebe...
Daaar.... sub supravheghere medicala, atunci cand nu se mai poate altfel, se fac perfuzii cu vitamine, minerale, glucoza si antivomitiv (uite ca am uitat ce anume...). Eu asa am facut in disgravidie la Razvan. Cine stie, poate la urmatorul am mai mult noroc
, doamne ajuta.
In rest... nimic interesant. Imi place fff mult cum imi sta tunsa, ma intinereste mult de tot, si imi da o stare de bine.
Plus puiul mic, care zice "anena tei" (Antena 3)
.
Ma face sa rad continuu, asa chinuit cum vorbeste, la "7" spune "nane"... e teribil de fonfait, si mai zice "haaaai, mamaina" = "hai, mamaliga" (asta e de la terapie, unde una dintre fete asa-i spune, cand el abia abia se misca sa-si traga singur fermoarul la geaca (lectie obligatorie).
Astept ora 12.00 sa-i fac cortizonul si apoi ma culc. Azi n-am MP, sunt sculata de la 5.30, n-am dormit deloc, am o stare de epuizare, desi am stat in casa, dar tocmai din lipsa de aer ma simt asa. Cred ca voi scoate putin nasul pe balcon, la ger...
Cosmina, sper ca ati petrecut bine la ziua Biancai
. Sa ne pui poze.
Silvi, spor la bagaje, n-am retinut cand plecati?
Maraki, ce ne mai zici de baiat? Aaaa, si eu nu ma mir ca-i asa de inalt, pai Giorgios e fff inalt, cel putin asa pare in poze, nu?
Pupi tuturor!
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
paula2003 spune:
Cine doreste sa-m ivada copiii si mai ales ingerasul .....in albumul de poze.........
cosmi1975 spune:
neata gagici si multumesc de urari......suntem pe ultima suta de metri asteptam liota de copii![]()
Giova spune:

ma dispera piticul cu Dragostea din tei. Numai asta aud toata ziua, si la maxim inca, caci nu aude mister
.
I-am dat CDplayerul sa asculte la casti, dar vrea sa vada videoclipul pe youtube
.
Cristina felicitarea aia e superba. frumos din partea voastra ca v-ati gandit la asa ceva.
ma bucur ca e mai bine piticul, ca simte lipsa tatalui....si marco il striga mereu prin casa.
paula super be poze, ai 2 copii frumosi, iar serbarile lor sunt un deliciu pt. ochii mei.
Cosmi bine ca ati terminat, petrecere frumoasa, multe cadouri si poze pe masura.
azi sunt cu treaba administrativa si marco vrea la mall. ma simt mai bine decat ieri, dar n-am chef de asa ceva. poate il duce tat-su' dupa amiaza, sa vedem.
si un weekend fain, mmerg sa ascult piesa vietii
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Poate ma puteti ajuta cu un sfat aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130566
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
miraklucker spune:
Buna dragelor
Giova FELICITARi!!!!!!!!.......m-ai pus sa cotrobai prin capitolele trecute
. Sa-ti de-a Dumnezeu o sarcina usoara si o fetita sanatoasa, frumoasa va fi oricum!.......si la vara ne vedem atunic in formatie completa.
LA MULTI ANI
spitridusilor sarbatoriti!!!
n-am mai ajuns sa intru de multisor, cu toate ca in fiecare seara am facut cate ceva la computer (si tot nu sunt gata).
noi suntem bine, obisnuit. La noi a venit iarna. ninge, si iar ninge. Pe maine ajunga si la voi .
eu cu munca, sunt seri cand ajung la 8 sau chiar mai tarziu acasa. Pe deasupra m-am pricopsit de ceva timp si cu functie. Numai sefia imi lipsea. Nu am nici un avantaj doar muuuulta raspundere si bataie de cap. De niste zile am aflat ca o colega nemtoaica venita numai din aug se intoarce acasa (n-o mai lasa barbatu), si numai ce ma bucurase-m ca a mai venit o colega noua.
ne pregatim de mos Craciun.Joi am facut prajiturele cu copii. Nu vreti sa stiti cum aratau ei si bucataria mea. important e ca ei s-au simtit importanti. Selin a fost singura care nu a capitulat, a uns prajiturele cu ou pana n-a mai ramas o picatura din el.
Nu stiu ce sa le iau de Mos. De Nicolae au primit cate ceva micut, dar acum???..........David o da inaite cu Lego lui doar ca ce vea el costa peste 100fr, Daria vrea o Barbi care zboara
iar Selin cand o intrebi se gandeste "mmmmmmmm...ammmmmm si zambeste. E bine si asa macar cu unu scap ieftin
......maine probabil mergem la ski....mda, incepe sezonul. Barbatu i-a utilat pe toti 3 cu cele trebuincioase. O sa vedem daca a meritat. Azi au patrulat toti trei pirn casa incalcati in clapari, iar David le explica si arata la fete cum se schiaza, cum se se tina de lift, se iau curbele, si cum.............se cade![]()
...sunt total pe langa cu ce ati scris. .....rasfoi putin sa caut vestea doar.
Canda, aici sunt tot felul de haine cu Cars la C&A. Daca vrei ...pentru la vara cand om venii noi spune-mi ca poti sa-ti iau eu .Sau daca mergeti in austria la ski cauta la C&A sau la H&M.
Cristina ma bucur enorm cand citesc de progresele puiului tau. Bravo.
http://picasaweb.google.com/miraklucker/DEc2008#
http://picasaweb.google.com/miraklucker/PuiiMei#
pana una alta niste poze de la mos Nicolae ....am fost sa-l vizitam chiar acasa la el
, doar ca zapacita am uitat aparatul de fotôgrafiat in masina si cateva de la socrii din weekendul trecut.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi