LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Giova felicitari!!!!! sa fie bebe sanatoasa/sanatos.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am ajuns si eu acasa, macar am rezolvat o parte din treaba.
I-am schimbat si imaginea de pe tort, Marco mi-a zis ca vrea cu Spiderman, asa ca am descarcat imagini misto cu el si azi le-am dus la cofetarie. bine ca l-a schimbat.

Azi ma simt mai rau decat sapt. trecuta, dar cum nu are cine sa faca treaba in locul meu, n-am incotro si ma descurc cum pot.
Am dus si copilul la gradi, macar asa am alergat singura si cu Clau prin oras.
Mai am bagajul de facut si gata, maine dim. putem pleca.
Aaaa si sa scot felicitarile de la developat, sper sa nu uit.

Ali mersi frumos de urari. de voi nu mai zici nimic? ce fac prichindeii?

trimit mesajul ca l-am inceput de o ora si ceva...fug sa mananc.
pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze

Mergi la inceput

si tot eu....
am luat copilul de la gradi, e o nebunie in oras.....
le-am luat educatoarei si ingrijitoarei cate o cutie de cioco bun, parca mi-a fost nu stiu cum...o fi privat dar salariile sunt de stat.

acusi ma apuc de bagaje. nu mai plecam maine la prima ora, caci la ora 10 merge Clau cu macaronarul rau platnic in banca, sa vada cand vireaza banii...ca prea l-a dus cu vorba. asa ca....presimt ca se face pranzul si noi tot in Timisoara suntem.

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Dani de mami Mirela Sa fii sanatos frumosule, multe bucurii si noroc in viata Mirela sa va traiasca baiatul si sa aiba numai impliniri pe toate planurile

Eu sant in curatenied, am luat pauza pt. o tigara

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI DANI DE MAMICUTA MIRELA!!!!!
LA MULTI ANI ANUCA DE MAMICUTA BEE !!!!!!!!!

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

noroc cu Silvia, eu m-am uitat azi in lista dar nu am vazut nimic, din cauza bretonului, probabil.

Ana, roscata frumoasa si sensibila!!!! sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata, multa sanatate si fericire, alaturi de familia ta si toti cei dragi!!!

_
poze

Mergi la inceput

bai...halal guvern avem...cum naiba au ajuns toti mafiotii la putere? ce drac cauta E.Udrea mca ministru al turismului
Nici nu mai imi vine sa ma uit la stiri de nervi. poate scot si legea cu 85% din salariu, caci la multe au renuntat. tot ce au zis in campanie, acum nu se mai poate....vai de noi si de noi!!!!

asa, daca tot nu ma trage inima catre bagaje, macar politica sa fac si eu....

_
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tuturor, am intrat atunci in graba as urez si eu sarbatoritilor.
Eu trebuie sa plec azi la Bistrita cu o prietena dar daca nu am plecat pana la ora asta nu cred ca mai merg nicaieri .
Azi am facut ceva prajituri migaloase ca naiba tare sunt curioasa daca au iesit macar bune.
Giova spor la facut bagaje, sper sa nu fie adevarat cu indemnizatia, am vazut ca e circ mare si la tv.
Cat despre Udrea ministru, Iliescu atacat cu oua si banuti ce sa mai vb, eu ma tot uit la tv-ul de aici si ma minunez ce se poate intampla in tara asta, eu una fac cu nervii imi amintesc de ce nu imi trebuie televiziune din Ro si in Franta....pe bune ca mai bine nu te uiti ca numai magarii 90% cand am vazut ca si agramata aia de Bahmuteanca sau cum s-o fi chemand ea exact are emisiune la tv si ca toti prezentatorii de la Antena si Pro tv sunt "vedete" si ne prezinta noua muritorilor de rand show-ul de Craciun cu cei 13 Mosi te apuca rasul plansul de ce se intampla .

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Dani-La multi ani!

M-am pus si eu la zi cu pozele si meniurile de Craciun...eu initial nu aveam chef de facut mare lucru decat chestiile traditionale(adica salate, piftie, sarmale si cozonac), dar cum prietenul ce face pe mosul ramane la masa pe 25 la noi si mai vine si cu renul(glumesc).L.. un alt prieten, acum ma gandesc ce mai adaug... friptura si ceva aperitive...asa ca de la nimic o sa ajund sa fac muuulte...asta e...mi-e drag , numai sa am timp de toate.

alex pupa ramurile de la brad si abia asteapata sa il impodobim in seara asta....deocamdata s-a dus Cristi cu el sa vada parada de la Disney ca mosu ala are si reni adevarati si mai dau si cu zapada. in rest, tot primeste cadouri de la div prieteni cu care ne vedem si no 1 in top(pana acum) e o masina de gunoi, care face un zgomot teribil si are si pubele ecologice http://www.eveiletjeux.com/Produit-125866/fred-le-camion-poubelle.htm ...ma rog, sper sa ii placa sia ia de la cars, pe care i-am luat-o noi, ca altceva am hotarat ca nu-i mai luam ca o sa mai tot primeasca si ne inunda jucariile apoi..

am fugit ca cica in 15 min ajung acasa...si io care sp)eram ca mai stau macar o ora...
mai apar maine

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Silvia sper sa-ti fi iesit prajiturile. si mama m-a intrebat de care vrem. preferata noastra e cea cu foi tip bezea cu ness si crema din 10 oua. asta o face la fiecare sarbatoare...maine se apuca de ea.
Soacra si ea face praji bune, e maestra la cap. asta (daca mancarea o face prea condimentata si prea prajita/arsa/calita pt. gustul meu). asa ca de abia astept sa ma infrupt din toate dulciurile, am noroc ca nu ma uit la silueta. Numai bine sa-mi fie, ca azi tare rau m-am simtit. sper sa nu fie asa toata sapt.
Ana lasa mai ca ajunge, nu te mai agita atat ca nu e bine.asteptam poze cu frumosul, ai promis si tot ai uitat. sper sa vedem ceva la anul....
cred ca de abia asteapta Alex bradul, poate il impodobeste singurel.
e super faina masina, cred ca e atras de ea. Si marco e atras de ceva jucarie de pe minimax: groapa de gunoi...trebuie sa pescuiesti naiba stie ce porcarii din acea groapa...dar nu i-am cumparat-o, e pt. copii mai maricei.
Maraki gata? nu ai mai facut pauza?

Marco are asa o energie...eu nu am chef de nimic...m-as baga la somn. sa termin cu bagajul meu si asta si voi face, nu ma intereseaza ca asteptam o prietena.....o intretin baietii mei.

_
poze

Mergi la inceput