LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

bai...halal guvern avem...cum naiba au ajuns toti mafiotii la putere? ce drac cauta E.Udrea mca ministru al turismului
Nici nu mai imi vine sa ma uit la stiri de nervi. poate scot si legea cu 85% din salariu, caci la multe au renuntat. tot ce au zis in campanie, acum nu se mai poate....vai de noi si de noi!!!!

asa, daca tot nu ma trage inima catre bagaje, macar politica sa fac si eu....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze

Si Boc prim ministru???

La multi ani Anuka de mami Bee Spiridusa cea mai frumoasa roscata mai rar vezi roscate cu ochii negri

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...
Mai eu nu pricep un lucru...si nu vreau sa fiu rautaciosa....dar de ce va consumati energia scriind LMA unor pers sau copii care nu au mai dat pe aici cu lunile? Ca sa nu spun anii? . Eh era o remarca de-a mea...nu ma bagati in seama .
Dani e bolnav,,,e pe Zinnat de azi dimineata. L-a dus soacra-mea la cabinet, am fugit de la servici ca oricum aveam treaba in zona si i-am preparat suspensia, nu mananca mai nimic, a slabit ca o martoaga si ii e dor de noi, vroia acasa . Acuma dupa-masa am trecut iar pe acolo...s-a agatat de gatul meu sa il iau acasa...ce sa fac cu el dimineata ca Nelu lucreaza . I-am promis ca maine mergem dupa el si s-a linistit. Ii iubeste foarte mult pe socrii mei dar acasa e acasa. Pe Sandra puteam sa o las ca nu plangea dupa noi...el... ne intreaba "cand vii dupa mine?"
Azu dimineata de abia l-am prostit sa manance putina paine cu unt si sunca sa nu ii dau antibioticul asa pe stomacul gol . Cacao nu o refuza dar aia e nimic. Plus ca i-a dat si humex pt tuse.
Mai eu nu m-am mai uitat la TV la stiri de ....nici nu stiu cand . Stiu din auzite ca Boc e prim-ministru. Sincer...nu ma intereseaza cine e .
Acum mi-am terminat si eu treaba...azi am plecat la 17.30 de la servici, am fost la Dani si am ajuns la 18.30 acasa si mi-am curatat prin bucatarie + am curatat legumele pt supa.
Miercuri trebuie sa merg la servici vreo 2-3 ore asa ca trebuie sa fac de maine dupa-masa ce pot .
Va pe toate..
Ali..ce face nora mea? Nu am mai vazut-o demult..o ti ascunsa? .
Giova, drum bun sa aveti pt maine . Azi daca mai intrii sa schimbi capitolul asa cum e ca maine sigur e prea tarziu cand ajungi.
Silvi...pofta buna la praji .
Maraki...esti tot o treaba .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Giova am facut pauza de vreo 2 ore ca ma luase cu ameteli si simteam ca daca nu stau in pat, lesin Mai am praful in sufragerie si usile( le fac maine ca mi.a trecut cheful )
Ana de France oricum este destula treaba in bucatarie, chiar daca nu faceai friptura si aperitive tot aveai de bucatarit o gramada pt sarmale, salata boeuf, piftie....eu fac pt Craciun sarmale, friptura si piftie Salata o las pt ziua lui Angelo ca nu sant robot
Silvie, eu ma uit numai la protv si sant la zi cu tot ce se intampla in Ro Azi am aflat ca avem un David Blain al Romaniei Este super tare tipul!!!Johannes il cheama

Le-am zis socroseniilor sa nu-l invete pe Angelo ca nu exista Mos Craciun iar ei ce credeti ca au zis??? Crezi ca e fraier sa nu se prinda? Eu am crezut in Mos Craciun pana in clasa a 5-a parca Astia am vazut ca au pus cadoul lui Angelo sub bradul de Craciun, copilul se duce la ei, il vede acolo si cred ca a disparut farmecul cand vor sa-l dea in seara de 24 Dec. Giorgos spune ca numai noi romanii cumparam atatea cadouri pt copii, ei sant invatati doar cu o jucarie Stati sa bagati pozele in dropuri sa-i arat cadourile Noi avem pt Angelo trenuletul Thomas, ursul ala mare si masinuta Cars( nu aia mare de care spune Ana ) A primit cadoul de la nasa din Grecia, un jeans, tricou si o felicitare, urmeaza sapt asta si pachetul de la matusa Maria si cam astea sant cadourile pt Angelo. De ziua lui vom cumpara un rand de hainute.
Bianca dar ai luat mama nu te.ai incurcat pt Sandra Credeam ca nu se mai termina lista

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki, parca pro tv-ul inca nu a luat-o pe aratura de tot dar sunt unele posturi de zici ca esti la balamuc daca te uiti la ele. Pai ai tai socrii sunt chiar culmea, eu una m-as enerva f tare sa ii zica ca nu e Mos Craciun, asta e ceva magic, e bine cat pot sa mai creada in Mos Craciun eu cred ca pana pe la 5 ani am crezut ca exista
Bianca sanatate multa lui Dani sa se faca bine repede.
Giova rasfata-te cu tot ce vrei ca o sa ia timp de cure dupa ce trece faza cu gravi f bine ca fac praji bune si te astepta cu de toate si eu am facut ceva praji cu cocos si cioco cu ness si frisca deasupra.
Am observat ca nu stiu de de nu mai marcheaza cu rosu sau cu alta culoare numele nu stiu ce era.
Ana de France parada cu reni adevarati piftii olala ce de bunatati, ce a mai gatit cel mai tanar bucatar al familiei?

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Salutare!!!

La multi ani!!!!! copilasilor care au implinit deja 3 ani . Sa fiti sanatosi , puilor,si norocosi !

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi ani Ana!!!

Giova, Bianca multam' de intrebare... ce sa zic? totul e aproape normal doar ca a racit si Ianis pentru prima data ,desi am fost si eu si Iarina racite acum vreo 4 luni si nu a luat de la noi asa ca a luat-o de la altii si colac peste pupaza a mai luat-o si Iarina de la el asa ca sunt amandoi pe antibiotic.
Iarina e in continuare dupa cum stiti deja... o terminatoare...se joaca cu Ianis de zici ca e papusa ei....iar lui ii place...se distreaza impreuna.

Ianis ma dispera ca numai tzitzi vrea, papa mai deloc...mai gusta cate putin din ce papa Iarina ca ii tare pofticios dar numai asa de pofta...cred ca ii e lene, mai papa fructe cand are chef dar pentru el tzitzi e sfanta.

Am facut bradutul de vreo doua saptamani sa se poata bucura de el ca tare mult mi-a batut capul cu bradul...acum saracul brad arata de zici ca a fost razboi pe langa el, cum trece pe langa el il agata dupa care ii pupa si isi cere iertareca l-a deranjat...e bine si asa, oricum Iarina e incantata si se lauda la toata lumea ca ea l-a impodabit

Nu mai stiu ce sa zic...va pe toate si va doresc SARBATORI FRUMOASE alaturi de cei dragi voua...ca poate nu mai intru prea repede.

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, multa sanatate lui Dani.
Si Sabina a facut pneumonie saptamina trecuta si de-atunci stam in casa. Am fost azi la control , dupa 7 zile de antibiotic, si a zis ca usor se mai aude ceva si s-o mai tin cu antibiotic pina vineri inclusiv.
Asa ca , desi de pe 12 dec am intrat in concediu, n-am avut nici un chef de intrat pe forum. Imi facusem planuri sa ies cu ea dupa ce intru in Co, s-o duc la mall sa umblam . Dar uite ca ne-am pricopsit cu boala asta si stam prizoniere in casa.

Si noi am luat destule pt Mos Craciun; de fapt cred ca am exagerat un pik cu cumparaturile pentru ca erau reduceri mari la Metro, asa ca le-am impartit, si o parte din ele le pastrez pentru ziua ei in februarie.
I-am luat asa: bucatarie mare , coronita de printesa, un Mos Craciun dansator, Belle din Frumoasa si Bestia, o lampa de desenat cu diapozitive, o cutie mare cu plastilina Playdohh si cu instrumente de modelat, o locomotiva Thomas micuta, vreo 4 puzzle-uri , o cutie cu sabloane pt desen, litere magnetice. De la parintii mei va primi o masina de spalat , iar de la cumnata-mea o casuta cu mobilier si omuleti. Deci, o parte le-am pastrat pt ziua ei ca sunt prea multe sa i le dau pe toate de Mos.

Bianca, voi aveti Metro ? Ca sigur au reduceri la toate magazinele din tara. Erau chiloti faini cu Hanna Montana la max 10 lei. Si jucarii pt baieti grozave, inclusiv Bob de Builder super misto la vreo 50 de ron (pt Giova , la voi sigur exista Metro).

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Maraki...pai asa sunt romanii cu cadourile...sau nu stiu unii doar . Eu am zis ca nu mai fac nebunia de anul trecut cu cadourile si tot nu m-am rabdat puii mei nu pot sa stau in loc si sa nu cumnpar ca doar sunt copii mei
Ali. sanatate la puii tai si un dulce la Iarina de la noi.
Ce mai zici Irinatunza?

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Irinatunza... sanatate si voua ..nasol cu pneumonia . Avem metro cum sa nu...dar nu am mai fost. I-am cumparat doar sosete Hanna Montana, chiloti i-am cumparat anul trecut cu Wintch tot din Metro.

Si finul meu cel mic e pe Zinnat, azi noapte a avut 40 grade febra,,,si nu s-a intalnit cu Dani .

Sambata suntem invitati la ziua nasilor ceilalti ai lui Dani...face copilul lor 1 an si mi-a sugerat elegant ca daca Dani e bolnav...sa nu stea in preajma copilului lor ca numai ce a scapat si el de antibiotice . M-a intrebat ca si eu ma uitam urat la copii bolnavi cand era Dani mic? Si am spus ca nu chiar asa urat ca de abia isi face imunitate. Si a incercat sa se scoata elegant din ce a spus inainte si i-am spus ca nu e nici o problema ca daca nu ii trece raceala pana sambata lui Dani nu mergem . A incercat s adreaga busuiocul ca sigur ii trece si bla bla...
Ce faza. Ii spun ca nu am avut cu cine sa il las si nu merg. Sa ma ...stiti voi .... Pai nu?

Mergi la inceput

Bianca pana sa isi faca imunitate, trage cu racelile luate de la alti copii. Serios, sant de aceeasi parere cu nasii

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput