LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ce faceti gagici dormiti? Noi acum am venit de la Real...am fost putin la shopping la Real credeam ca vom fi mai singuri la ora ora asta dar slabe sanse...era jumatate plina parcarea...deci mi sunt nebuni ca noi .
Am gasit ceva super fain pt Sandra...si nu m-am abtinut sa nu il cumpar...e o masuta pt farduri cu oglinda...e Barbie s arata super . Si m-am gandit ca daca creste si nu va mai vrea sa se vada ca e masa Barbie dezlipeste abtibildul si gata...nu se mai vede ca e barbie...doar ca e roz. Nu e inalta se pune pe masa de birou...a fost 60 lei ..si chiar e faina Iar l-a intrecut pe Dani in cadouri...in fiecare an e asa...pe ultima suta de m i-am cumparat mai mult ca la frates-o care are tabla aia de desen, un lego, un puzzle si mici prostii.
Si mi-am cumparat si un stick si acuma noaptea m-a apucat sa copiez de pe unul pe celalat..cel vechi il dau la Nelu, cel nou il tin eu ca are 4 G iar cel vechi doar 2 G.
Si merg la nani acum...maine ma trezesc la amiaza si ar trebui sa ma apuc sa invatz sau vad eu...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Silvi...chiar am vazut cozonac la real...erau la oferta cu 2,5 lei cu mac, nuca si nu mai stiu ce..pt banii aia nu merita sa te chinui sa muncesti. Chiar m-am gandit la tine cand i-am vazut. Cu siguranta ca gustul nu e acelasi dar .....
Bineteles ca nu am cumparat a nu ma dau in vand dupa el. Un panetone imi pare rau ca nu am cumparat dar voi avea destula prajitura...maica-mea imi face 2 feluri si eu am cumparat inca 2 feluri si am comandat inca un fel. Plus saleuri si dulciuri o gramada.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

O cafea si de la mine
Bianca eu cred ca o sa fie incantata Sandra de masuta, la varsta asta tot ce e legat de machiaj da bine . Anul asta o sa fie primul an in care fac eu cozonacii, poate par eu bucatareasca acum dar sincer vb pana la 25 de ani nu gateam deloc, dar deloc primele supe facute cand eram la inceputuri erau catastrofe culinare de bagat oamenii in spital, numai al meu sot ziceau ca sunt ok dar cam condimentate Am inceput apoi sa ma tot documentez, din carti si de pe net si a inceput chiar sa imi placa, cu prajiturile am inceput doar de vreo 2 ani din plictiseala mare si tampeala la cap poate , acum de cand cu Alain mi se pare ca da un aer aparte un copil care fuge prin casa si un miros de mar cu scortisoara din cuptor am devenit eu prea sentimentala. Acum vreau sa fac cozonacii asa, din traditie, sa fie ceva facut de casa, cum petrec putin timp cu mama chiar imi place sa radem si sa bucatarim impreuna. Normal ca nu se merita sunt super ieftini in magazin si exista mare probabilitate sa fie si mai buni, eu una habar nu am ce o as iasa....Am observat insa ca greutatea mea este direct proportionala cu numarul experimentelor culinare asa ca de la anul o raresc rau de tot cu gatitul, o sa ma auziti numai ca am mancat brocoli fiert in aburi
Eu acum am citit mai atent si am vazut ca voi ati fost noaptea la shopping Doamne....era plin magazinul la ora aceea, probabil ca sunt multi satuli de aglomeratiile din magazine si totusi la voi e orasul destul de mic, ce sa mai zica Timisoara si Bucurestiul

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine la ...mama ce matinala sunt avand in vedere ora la care m-am culcat... Azi noapte pe la ora 3 mancam cartofi prajiti ca la Nelu i s-a facut foamne si dinaia a vrut si binenteles ca am mancat si eu cativa .
Trebuie sa fug cu Sandra la engleza ca are ore de la 12 sa o duc si sa ii arat statia de autobuz ca e cazul sa vina singure (cu nepoata mea) sa nu ma mai plimb eu duminica la amiaza la ore de engleze . Cumnatul meu cum si-a rupt piciorul ...nu are cine le conduce masina ca la sora-mea ii e frica asa ca tot pe mine sau Nelu pica magareata .
Silvi...si mie mi-a placut masa aia deaia am luat-o nu ca ma dau banii afara . Suna bine ce spui tu acolo cu copil in casa, miros de scortisoara mmm. Eu gatesc de foarte demult...de copila chiar mi-a placut dar se si vede pe mine nu? . Prajituri faceam de craciun pana s-a oferit mama mea sa le faca si le face mai bune asa ca de ce sa ma mai agit? Daca cumpar prajituri inseamna ca sunt foarte bune si chiar vreau sa mananc dinalea de Craciun. La maica-mea i-am spus sa faca 2 feluri atat...altadata facea 4-5 feluri dar nu are rost sa faca atata daca mai am.

Mergi la inceput

Dani are si a avut febra am uitat sa va spun . E la socrii si acolo va sta pana in 24 cand vine acasa pt mos si va merge iar ca noi o sa avem musafiri. Tuseste si i-a dat Humex soacra-mea si i-am dus noi ieri Panadol. Nu prea mananca, are gatul rosu ca s-a uitat prietena la soacra-mea care e medic in gatul lui. Antibiotic nu ii dau, sa speram ca ii trece pana la Craciun. Dar e vesel nevoie mare si nu ii tace gura deloc. La gradi nu il mai duc ca e vacanta si daca tot vrea soacra-mea sa il tina...de ce sa il duc ca oricum in vacanta toti copii sunt la gramada asa ca nu are sens.
Dupa masa vroiam sa mergem la patinoar, vom merge dar fara Dani ca nu il pot scoate din casa cu febra . Poate ma pun si eu patine...sa vad ce chef am ...nu am mai patinat de ani de zile...sper sa nu rup gheata si sa nu ma rup pe mine in doua daca cad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dani!!!! Multa sanatate si fericire alaturi de fratior si parinti!! Sa-ti dea DD tot ce-i mai bun pe lume creolin frumos!!!

ieri nu am mai intrat....
Am fost pe centru, nu am gasit cortul pt. donarea jucariilor, iar cu trenuletul nu s-a plimbat piticul. a fost moarte de om, calcau peste copii ca sa prinda un loc...nebunie mare ce mai!!!
A fost cam frigut, am dat o tura de centru, l-au apucat crizele pe marco asa ca ne-am urcat in masina si am fost in Real sa vedem animalele. In supermarket nu am indraznit sa intram, la ce cozi erau la case.

Filmuletele nu stiu de ce nu se vad...habar n-am. Poate le pun in webshot, numai sa am timp.

Bianca unde erau copiii de ati facut shopping la 2 noaptea?
sper sa fie ok dani si sa nu mai faca febra.
Marco tuseste si ii curge nasul. I-am facut vestitul sirpo cu ceapa, nuci, chimen, dafin...sa speram ca-si revine.
Silvia m-ai distrat cu mancarea facuta la inceput. vezi ce sot dragut ai? si eu am inceput sa gatesc doar cand am plecat in Italia, la 22 ani, dar imi amintesc ca aveau un gust bun mancarurile facute. Bine, nici Clau nu e un pretentios, dar erau gustoase. Din pacate nu prea am eu chef de gatit si alte chestii......

o duminica placuta sa aveti, merg si eu sa calc, caci nu am apucat ieri.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

La multi ani si de la noi pt tizul nostru Dani

Giova...initial credeam ca lui Dani ii urezi LMA de Sf Daniel ca este si dinala dar pe 17 decembrie . Anul asta am si uitat de el...oricum nu il tin dar asa ca fapt divers .
Si Dani tuseste de ceva timp, am incercat cu naturist si nu i-a trecut si acum a ajuns la Humex dar are si febra. Copii au fost aseara la socrii...Dani e acolo de joi, iar pe Sandra am dus-o aseara ca sa putem merge la cumparaturi si la 11 a venit acasa ca am dus-o la engleza.
Ce liniste si bine e in casa cand nu se ciondanesc astia ai mei Sandrei ii e dor de Dani dar se simte mai rasfatata si alintata doar cu noi. Mai trebuie si asa sa nu simta ca facem diferenta intre ei, pt ca vrand nevrand facem diferenta pt ca Dani e mai mic si cere mai multa atentie. O sa vedeti si voi cum va fi care veti avea 2 copii .
Deseara i-am promis domnisoarei ca mergem la patinoar...deja e tot o treaba pe aici, si-a scos patinele si le-a pus langa usa .
Am pus sa fac o ciorba de cartofi pt 2 zile ca mi s-a terminat mancarea. Miercuri sau marti seara fac supa de gaina cu taitei si traditionalele sarmale cu ciolan afumat...ieri mi-a adus Nelu de la fum carnea.
Astery tu pe unde umblii draga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si noi prin jurul casei.
A iesit Clau cu marco putin si cam aata. nu a dormit de amiaz si acum ii cam pica capul. sper sa mai reziste cateva ore.
Nu cred ca plecam maine la Alba, Clau mai are ceva intalniri, asa ca lasam plecarea pe marti dimineata. Maine am timp de bagaje si ultimele chestii.
Bianca nu stiu cum va fii cu 2 copii...si noi ne intrebam. ne-am invatat in 3 si acum ma gandesc cu groaza cum va fii in 4 si sa fie si bb mic. sa speram ca vom face fata, iar marco nu se va simti dat la o parte.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi ani spiridusilor!!!
RAZVAN

MARIO

DANI

Sa aveti parte de multa, multa sanatate si fie ca visele si dorintele sa vi se implineasca in viata!!!

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi ani spiridusilor!!!
RAZVAN

MARIO

DANI

Sa aveti parte de multa, multa sanatate si fie ca visele si dorintele sa vi se implineasca in viata!!!

Ali de
IARINA (16.02.2006) si IANIS (04.04.2008)

www.dropshots.com/iarinutza2#" target="_blank">Comorile lu' mama

Mergi la inceput