LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pus si eu o supica pt. pitic la foc si mi-am spalat tona de vase.
Cand mi-e rau, bag totul la masinade spalat. Numai in cazuri dintr-astea vad ce eficienta este.

Acum ma uit si la un filmulet cu inotatorii de la gradi. Tot mai decisa sunt sa renuntam la dansuri si sa-l dam la inot, asta din primavara. costa cam multisor, dar intr-adevar sunt conditii de occident. Piscine dintr-astea si vestiare doar in strainatate am vazut, pacat ca la noi nu sunt multe si costa enorm.....
Toata chestia e sa-l fac pe Marco sa vrea la inot, s-a uitat la filme, stie ca e si prietenul Mihnea acolo, dar degeaba....fricosul meu. si nu-i baga la inceput in bazinul adanc, ci in piscina de copii, deci ajunge cu picioarele jos, cred.....

Maraki bine ca stii care e treaba de nu mai vrea Angelos la socrii. cand va vorbi sa te ti, ca va para tot ce se zice acolo.
Silvia pai acum am primit o oferta la cabana la Straja, sa mor de stiu unde e...pe langa Alba...
Nu stiu daca am cheful necesar si conditia fizica....mai vedem.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am reusit sa pun si eu ceva poze, am selectat din cele in care nu se vedeau ochii rosii
http://www.dropshots.com/silvi4#date/2008
Pana la urma cred ca pe Alain tot Craciunel il imbrac si anul asta ca eu una costum de spiridus nu am gasit de cumparat si nervi de facut asa ceva numai pt seara de Craciun nu am avut.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvia dar e musai sa fie costumat in ajun de Craciun? e vreo traditie facuta de voi?
marco daca nu avea serbare, sa nu crezi ca-l costumam in ceva.....

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova nici vorba, de unde sa fie musai noi l-am costumat in ficare Ajun de cand s-a nascut si o sa o facem cat ne mai lasa el, pe cand o sa creasca si nu mai vrea ne zice el. Eu imi pun mereu coronita cu cornite si sunt d-na Ren hahahah As fi vrut costum de spiridus anul asta dar nu am gasit, acum vad ca i-a placut costumul ca abia i l-am dat jos.

Mergi la inceput

Giova merci de aprecierile din drops am vazut ca ziceai de cozonac, chiar iese pufos ca panettone si se face simplu, eu aluatul l-am facut cu mixerul ca iese asa moala ca nu il poti face cu mana, in reteta initiala zicea ca l-a framantat in masina de facut paine, eu nu am inca din aia.

Mergi la inceput

Eu doar la primul lui Craciun l-am imbracat intr-un body cu merry Christmas si sosete rosii.
arata tare bine cozonacul, eu raman cu poftele caci chef de cocarit nu am. de abia astept sa mergem in Alba sa dezgustam toate prajiturile.

Spiridusul meu nu a vrut sa manance. a terminat pe masina o punga de pufuleti, era de asteptat. bine ca m-am chinuit sa-i termin mancarea si el nimic.
In schimb sunt bucuroasa ca nu mai plange la BB, chiar el si-a pus-o la nasuc si a aspirat tot. Nu am mai folosit-o de mult, dar e super ca nu se mai lasa cu crize.
Sper sa adoarma cat mai repede, ca sa ma pun pe spalat pe jos si calcat.

_

Mergi la inceput

am pus 3 filmulete de la dansuri:
http://www.dropshots.com/giova#
- 2 sunt in data de 26 noeimbrie 2008
- unul pe 7 dec. 2008

Mai fac treaba, mai o pauza...obosesc repede....
Si iubitul meu sot apromis ca ma ajuta, dar atat s-a tatait aici prin casa, ca l-am trimis jos la birou. vroia el sa faca ceva calcule pt. un nou posibil proiect si tot acolo ii erau gandurile.

Dupa ce se trezeste piticul, vrem sa mergem in centru, la o tura cu trenuletul lui MC si sa donam o parte din jucarii.
O parte le ducem in Alba si cele mai bune le-am lasat aici. Mi-e groaza, caci iar urmeaza cu ocazia sarbatorilor o tura de ele...zau de mai am unde sa le depozitez.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am ajuns si eu am si mancat si acm cred ca ma bag putin la aranjat pe aici...vreau sa imi fac un colt cu mos craciuni...figurine dinalea cum am avut anul trecut pe bar doar ca anul asta nu mai pot sa il fac pe bar ca voi avea musafiri si baietii la bar stau.
Silvi..e revista practic in bucatarie editie speciala si are doar torturi in ea. Intreaba la chioscurile de ziare si o vei gasi sigur. Ce dulce e Alan,,,are niste ochi frumosi de numa . Frumoasa traditie aveti voi acolo doamna Ren .
Noi anul asta inchiriem un mos cu 20 lei..am gasit pe cineva care va venii acasa...habar nu am cine e sa vedem cum va fi.
Giova...crein de ochi eu cumpar rar pt ca nu ma machiez mult si foarte des...mai nou ma maciez zilnic dar nu stiu ce m-a apucat ca inainte ma machiam cand aveam chef. Eu pe creion nu dau multi bani in schimb pe ruj da ca e max factor la 45 lei . Dar ma tine minim 8 ore si eu de atatia ani folosesc rujul uscat ca deja nu mai suport rujul normal...sa imi simt buzele asa cleioase? Bleah.. . Caut si eu reteta mea si o sa o pun in drop ca fac poza sa vezi cum arata si ti-o salveti. O sa mananci la macaroane ca o sa iti iese pe nas .
Silvi...3000-3500 E e suficient pt o operatie de micsorare a stomacului prin taiere verticala . M-am interesat deja asa ca stiu ce vorbesc. Oare nu gasesc vreun sponsor ceva? .
Mai revin eu..ma apuc de treaba pana mai am chef...
A de la magazin i-am cumparat lui Dani un set cu Spider man...are simasca si masina si pe spider man negru ...asta e din partea lui maica-mea ca ne-a dat bani sa ii cumparam ceva...si din partea soacrei am cumparat costumul lui spider man...are pantalon, bluza si masca...asa ca voi avea un mic spider man in casa . Sandrei i-am cumparat un ceas frumos...cu curea de piele Q & q rezistent la apa. Mai are si papusa, sosete cu Hanna Montana , ceva set de inele cu printesele Anastasia, Cenusareasa si dinastea, Un set de spray rexona si rola + set de casti gratis si i-am mai cumparat si 2 atlase care se gaseau cu ziarul Financiarul... si un mp3 pe care i l-am dat deja. Plus dulciurile de rigoare. Eu zic ca ajunge nu? . Ce nu facem noi parintii pt copii? Oare o sa fim rasplatiti vreodata?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Offf ca al meu pitic abia acum a adormit, asa si-a stricat somnul de cand suntem aici, se culca tot pe la 11 si ceva seara, doarme pana la 10 si dupa-masa la 16 si ceva doarme . De cand suntem aici e innebunit dupa ouale Kinder care sunt altfel aici cu o jumate de cioco alba cu 2 bilute de napolitana si cealalta cu surpriza, mananca cate 2-3 pe zi e circ mare daca nu are si bunicii isi fac rezerva in casa
Bianca fata, Doamne fereste sa am idei sa imi ciopartesc stomacul e o operatie foarte riscanta si cu enorm de multe complicatii si ulterioare, eu ma gandeam la liposuctiune la un modelaj pe ici pe colo in partile esentiale daca as avea bani cam asta mi-as face. Al meu sot rade de moare cand ma aude ca ii tot zic sa se faca si el doctori cu bani multi odata sa am bani si de asta, zice ca da eu cred ca o sa imi fac contract cu vreun doctor sa halesc cat vreau la fripturi si dulciuri si ala lunar sa ma dreaga vai a mor de ras scriind.....ca ma gandesc ca nici nu ar fi rau, asa poate as fi si eu bella Merci de aprecierile lasate in drops si de ideea cu revista acnd iesim in seara asta la cumparaturi o sa iau daca o gasesc ca sunt bestiale retetele.
Giova distractie frumosa sa aveti, super ideea cu trenuletul ala

Noi anul asta il facem Mos pe fratele meu, pe tata l-am descalificat ca nu joaca rolul f bine si mi-e frica ca il recunoaste Alain anul asta .
Haideti sa va pun ce cozonaci sunt eu hotarata sa fac anul asta, daca tot suntem cu retetele de Craciun, cu mac o sa il fac pe asta. http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/10/cozonac-impletit-cu-mac.html iar cu nuca o sa il fac pe asta, e reteta cu mac dar o modific eu http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/12/cozonac-floarecu-mac.html admir foarte tare blogul asta, am inteles de la Ana de France ca posteza si pe Dc Mihaela, daca dau de postarile ei o sa o felicit si aici pentru minunatiile care le face. Ce zici , nu ca arata bestial?
Mai imi trebuie o reteta de o prajitura buna, ceva cu cocos si gata cu dulcele, cred ca din ala cu nuca o sa fac 2 unul sa ramana de mancat la fratele meu unde vin si parintii mei la Cluj si unul i-l fac cadou soacrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi...si noi l-am descalificat pe bunicul si pe finul meu ca mi-e frica ca ii va recunoaste. Oricum finul meu nu e bun de mos , a fost penal si anul trecut...nu si-a schimbat deloc vocea si apoi s-a schimbat in hainele lui si a ramas la povesti... se uita Dani ca la urs la el Eu nu fac cozonac niciodata...nu ma inanta foarte mult....mereu am impresia ca mananc cozonacul ala de la tara care se da la mort . Am eu un cui in cap noah. Maica-mea nu facea cozonac ....decat ceva cozonac fraged asa se numeste dar nu ma incanta. Bunica facea cozonac dar nu imi placea, ma ducea cu gandul unde am spus mai sus.
Giova...nu se vad filmele puse, si eu patesc asa si nu situ de ce. Am si sters filmul ce l-am filmat cu aparatul foto la serbare si am taiat din filmul facut de camera video.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput