LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Anasol...nu am mai vazut-o pe fosta coega demult...habar nu am daca s-a ingrasat sau nu....
Si eu am creion Ada pe aici, e expirat sigur la cat de des folosesc eu creioane...deci zici ca e bun? Intr-un timp foloseam farmec care am auzit ca e bun si chiar era... Trebuie sa imi cumpar ca ce am acum a fost chiar scump...mi l-am cumparat din mall...cel mai ieftin creion si a fost 18 lei .
Mie mi-a placut un creion de la Avon...e dinala retractabil la 10 lei cam asa...nu se aduna deloc la ochi si asta imi place la el. Doar ca am facut de 2 ori conjunctivita de la el si nu ma mai incumet sa il incerc. Dar eu am fost foarte multumita , pacat ca mi-a facut conjunctivita...cine stie ce au bagat in el...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

stau cu grasu...ca doi mosnegi, asa asteptam ziua asta, fara copii cu liniste multa...dar acum jelim ne lipseste zgomotul de fond.....tipetele baietilor, manca-i-ar mama pe ei de frumusei.....tare dragi imi sunt ca doar is ai mei.....

Mergi la inceput

mie mi-e dor de noptile cand stateam pe forum pana tarziu si scriau toate fetele...acu ce-or mai fi de nu mai scriu....io vorbesc care scriu din an in paste........
oare vladimir ce mai face.....m-am tot gandit zilele astea.....merge la gradi?
merg si io la nani, maine am de facut bagaje...pe la 12 plecam la mama.....intru de la ea..........va pup.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata la
Acum m-am trezit speriata si am sarit din pat cand am vazut cat e ceasul . Se vede ca nu e Dani acasa si am putut dormii in voie . Pe la 6 m-am trezit ca imi era infundat nasul, mi-am pus spray de nas si inapoi la nani. Trebuie sa o tai rapid de acasa la cumparaturi ca magazinul unde mergem e pana la ora 13 deschis.
Anasol...chiar asa... ti-e iti e dor de noptile alea...eu stau toate noptile la calc si n-am cu cine vb...ma refer la forum...mi-am gasit alte preocupari . Probabil si fetele au alte preocupari si pe unele chiar nu le mai priveste ce facem iar unele 100 % inca savureaza fiecare cuvant din umbra .
Nu poti sterge cu buretele trecutul, ce a fost a fost, lumea se mai si schimba ...asa ca...fiecare face cum crede.
O zi buna sa aveti

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui anasol

mie mi-e dor de noptile cand stateam pe forum pana tarziu si scriau toate fetele...acu ce-or mai fi de nu mai scriu....io vorbesc care scriu din an in paste........
oare vladimir ce mai face.....m-am tot gandit zilele astea.....merge la gradi?
merg si io la nani, maine am de facut bagaje...pe la 12 plecam la mama.....intru de la ea..........va pup.....

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5

ana-maria , mamica de ianis-teodor(03.05.08) si david-andrei(06.01.2006)

intra in drop la pufu sa vezi ce papusa de baiat este vladimir

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

da-mi linkul maraki.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi !!!
[red]Bianca[red] dar stiu ca te-ai muncit cu revista, din ce luna era ca vreau sa o iau si eu.Eu m-am pus pe luat Adevarul, cred aia e de iti da dvd cu filme romanesti, cand imi place filmul o cumpar ca imi era chiar dor de filmele romanesti. Asa si eu ca tine cu dietele acum numai daca as gasi una miraculoasa sa ma lase sa mananc cat vreau sau daca as avea 10.000 de euro sa ma duc la o clinica estetica as mai avea o sansa dar cum e Craciunul....bag la mancaruri romanesti act incape si o sa ma apuc de diete la anul.....si la multi ani imi vine sa completez
[red]Anasol [red] merci de dieta, am si salvat-o si mi-am trimis-o pe mail sa fiu sigura ca imi ramane ramane in proiect pentru la anul. Vai ca stiu cum e obisnuita cu copii, eu tot zic cand sunt obosita ac il las pe Alain in Romania 2 luni dar nu as putea sa o fac ca as muri de dorul lui.
Pe mine ma batea gandul ieri sa plec la Cluj in we ca a plecat Jean-Paul sa se intalneasca cu ceva colegi de faculta dar am avut asa un feeling ca o sa planga asta mic si bine am facut ca asa a si facut cand s-a trezit ieri dupa-masa cred ca daca nu eram se lasa cu jale mare. Acum sta cu ai mei dar dupa 10 minute isi aminteste sa vina sa ma caute , ma pupa si merge iar la ei, vai ce baietel mamos am, mai rar flacau.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Uite cat e ceasul si noi am lenevit pana acum, am mancat si ne-am jucat/batut....tare mult ii place piticului cand suntem toti acasa.
Acum au plecat putin la aer, asa ca profit de net 5 min. si pe urma intru in priza.

Mama dar ati scris aseara nu gluma. am citit ceva, caci numai pe la 12 am inchis compu....am studiat toate pozele de la gradi...multe au mai fost.

Creion de ochi...eu ma fac si sus si jos cu el. am renuntat la tus, caci nu ma puteam face. Cumpar unul cam la 5 lei, din Alba, e nemtesc, no name, dar e tare bun si moale, si negru-negru. E dintr-ala care se scoate, ca la Avon- caci zicea Bianca de el. ala nu-mi place ca nu e asa moale ca asta si nici asa de intensa culoarea.
Cura de slabire nici nu vreau sa ma gandesc la ce ma va astepta. toate la timpul lor, dar tare te apreciez Ana ca ai slabit atat. la momentul potrivit iti voi cere aceasta dieta, nu stiu inca daca voi avea ambitia ta.
Anasol gata bagajele?
uite aici linkul cu pozele lui Vladimir:
http://www.dropshots.com/ipeltod1
Am povestit odata cu Pufu, erau bolnaviori amandoi, Vladi e la fel de smecheras, dar tare frumos mai e.
Bianca spor la cumparaturi.
maraki ai cumparat carnea? iti trimit eu daca vrei, ca am luat sapt. asta carne tocata, si cred ca in congelator ramane pana ne intoarcem. Mi-a fost lene sa fac chiftelute.
Silvia pai Alain ii vede rar pe bunici. e obisnuit cu tine. marco ii vede lunar si tot ne cauta, intreaba de noi. sta cateva ore bune cu ei, mai intreaba pe unde suntem, dar cand e vorba de culcare...mami si tati e baza!!!
a ramas cu sechele de cand cu moeciu,si l-am lasat in Alba 4 zile, de a plans cateva nopti. a fost greseala mea si a cumnatei, ca au insistat sa doarma la ele, copilul era obisnuit cu mama si uite....a ramas cu frica acum...nu mai vrea sa doarma nicaieri fara noi. spre disperarea noastra!!!

Spor la munca si o sambata faina sa aveti!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Anasol hai ca ti.a dat Giova linkul dar deja il aveai in dropul tau(am vazut mai devreme)
Eu tot dermatograf negru prestez, ma dau jos si putin sus spre exterior
Silvie, Giova,eu nu il mai las pe Angelo la socrosenii decat foarte rar si atunci trebuie sa fie si Giorgos.A inceput sa spuna ce nu vrea, sapt trecuta l.am imbracat sa plece cu socrosenii iar cand s.a vazut pe hol gata de iesit iar noi eram imbracati de casa, nu s.a mai miscat din loc.la un moment dat a luat incaltamintea lui Giorgos sa spuna ca vrea sa iasa cu el Asta inseamna ca nu-i place la bunici fara noi, ieri l.am intrebat daca vrea sa se duca la ei si nu a vrut Se imbracase Giorgos si-i spunea sa mearga impreuna la tac.su mare dar tot aceeasi reactie...nu mai vrea la ei si stiu de ce Mi se pare ca se impune prea mult scarba aia batrana de socru In fatza mea nu prea are curajul dar din cate am observat, asta este....Trebuie sa plecam si noi la cumparaturi( acum cumpar carnea )si il vom lua pe Angelo cu noi, chiar daca e nebunie astazi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova superbe pozele cu Vladimir e tare dulce cu ochisorii lui si parutul mare . Stiu ca si Marco e numai cu voi, v-ati decis ce faceti de Revelion pana la urma ?
O sa iesim si noi putin mai tarziu sa luam fructe, daca gasesc drops-ul meu va pun poze cu cozonacul facut si cateva cu Alain costumat in Mos, nu am aici instalat programul care scoate ochii rosii si ma cam enerveaza ca ies asa de la blitz.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput