LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
[b]La multi ani Mario

[/b] Sanatate multa creolinului,multe,multe bucurii si cat mai multe realizari in viata
Irino sa va traiasca frumosul, pupici multi de la noi si distractie super de ziua creolinului 

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
creolin strengar si frumos!!!!
sa-ti dea DD tot binele si fericirea din lume si multa, multa sanatate!!!!
Irina si Marian sa va traiasca flacaul, sa va bucure viata asa cum a facut-o in acesti 3 ani!!!! Numai fericire sa strangeti in urma lui!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Neatza!!!
Aseara a fost frumos la cina, marco s-a dat in spectacol, doar era bagat in seama de 8 adulti, ba nu...cica eram copiii lui (cu sensul de colegi). A cantat, a colindat, a adansat de tot restaurantul l-a auzit...si asa tare vorbeste...adica urla, nu gluma
.
Azi dim. a zis ca el nu vrea la dansuri si cu atat mai putin la serbare
sper sa fie ok si sa coopereze.
Costumele de spiridusi le-a luat mama lui Mihnea, asa ca il aduce ea la serbare. sper sa le fie bune, caci i-am zis la aia dupa ochi dimensiunile.
Ma simt si eu mai bine, deschid compu si gasesc niste off-line de la vara-mea (finuta de anul asta), in care imi zice ca m-a visat cu burtica
. asta nu stiu daca e adevarat, sau a ciripit vara-mea cealalta sau sora-mea
.
Acum cautam intr-un sertar o noua agenda si dau de agenda in care am notat zilnic cum ma simteam cand eram
cu Marco. am si uitat ca mi-am notat tot. citind asa cateva sapt., am constata ca mi-a fost mult mai rau atunci...si greturile cu
au continuat catre 12-14 sapt. Sa vedem ce se mai intampla dupa sapt. astea.
ma pun sa citesc din urma si revin.....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Giova, sigur a fost un apropou ![]()

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Anasol imi pare rau ca nu a zis davidu nimic la serbare. O fi facut el pe bufonul, dar cred ca tare simpatic a fost. oricum, costumatia a fost super, toti copii au fost ca niste ingerasi, tare dulci!!!
Cosmi super ca a iesit bine serbarea ta. la cei micuti nu iasa intotdeauna ca la carte, nu-i poti tine nemiscati foarte mult timp. cu cat vor creste vor deveni mai ascultatori si mai prezenti la serbare.
Bianca acolo e chiar in baie. am lipit noi cateva abtibilde cu winnie ce le-am luat din camera lui, iar in ziua respectiva, marco a gasit si celelalate abtibilde si le-a lipit langa
, asa frumos in linie, una langa alta, cum zice el
. ce sa mai zic....mie imi era rau, asa ca piticul si-a facut singur de lucru.
super simpatic dani cu marco Bela
. si eu ii mai zic asa cateodata, el imi raspunde ca e M. Purdea.
Bafta maxima azi la serbare!!
si spor la pregatiri, aveti colindatori nu gluma, anul asta.
maraki sa poarte sanatos Angelos ghetele. bine ca le-ai platit socrii
.
ma stresez, nu ma stresez...vai de curul meu...la fiecare eco si tot ce va urma voi sta cu inima stransa.
ce sa mai zic de Triplu Test, sau eco pt. malformatii fetale...la care m-a program dr. tinand cont de pastilele cu pricina
.
Silvia pai spuneau la Tv ca numai la anul se va resimti criza la noi in tara. Din pacate astia care lucreaza in constructii o cam resimt de acum...ori sunt clienti rau platnici, ori s-au oprit deocamdata constr., mai ales ale investitorilor straini, si Clau numai dintr-astia are
.
Si marco stagneaza in greutate, tot pe la 15 kg e, cam de multa vreme. mananca binisor, s-a si inaltat in ultimul timp....
Cumpara vitamine, dar nu baga peritol in el, parerea mea. acum vezi ce zic si dr. cu care colaborati.
cu cine a dormit Alain pana la urma? vad ca si el e bufnita ca si al meu pitic. ne prinde ora 12 noaptea cand adoarme, adica pe el si pe tat-su' ca eu adorm instant. si Clau ar adormi, dar nu poate, trebuie sa adoarma spiridusul inainte.
Cosmi bafta si azi la cealalta serbare.
Maraki asta ma gandesc si eu, cum naiba sa ma viseze gravida? ori a citit pe aici, ori naiba stie.....
cica a uitat sa o intrebe pe matusi-mea daca e de bine sau de rau cum m-a visat ea
. asta mai lipsea
.
gata, fug sa bag si eu aspiratorul in priza ca nu se mai poate.
pe mai tarziu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI MARIO !!!!!!SANATATE SI SA CRESTI MARE SI CUMINTE !
Giova ii dau si Peritol ca nu mananca mai nimic si i-am mai dat o data si a fost super ok, stiu ca s-a tot discutat despre asta dar sincer citind prospectul chiar nu inteleg de ce atat de "comtroversat" acest PERITOL ca e un antihistaminic pana la urma, si asa are Alain o alergie pe picioare numai bine o sa ii treaca si asta>
Salutari la toata lumea, merg sa mai fac ceva cumparaturi in zona.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
anasol spune:
LA MULTI ANI, MARIO!
am pus 2 poze cu astia doi ai mei, sa vedeti cum dorm acum i-au pozat, park sunt dupa razboi![]()
giova am poze cu mine si tati , uita-te pe 15 nov, dar am mai slabit de atunci![]()
T_Ioana spune:
Silvia, eu iti recomand Energotonic de la PlantExtrakt\1 Poate nu are acelasi efect la Alain dar pe al meu pitic l-a facut sa baloteze de m-am speriat. Razvan are acum 16.5 kg la 102 cm iar din martie pana in septembrie tot asa s-a invartit pe la 15-15.5 kg, se pare ca Energotonicul asta a afcut minuni! Pupici si relaxare placuta
.Poate ii da dr Rai ceva de pofta de mancare!
Giova, eu in locul tau i-as trimite un mess finutei, i-as spune ca-s gravi dar as ruga-o sa nu spuna inca nimanui pt ca vreti sa spuneti voi primii. Sunt sigura ca ar intelege si clarifici si situatia cu ocazia asta!
Maraki, eu mai nou caut incaltaminte Epefanten dupa ce te-am auzit pe tine
. Am gasit niste pantofi-gheata de primavara dar nu au piele decat in interior. Mi s-au parut ok ca pret, in jur de 100 lei.
Cosmi, bafta la serbare!
Al meu spiridus a fost mortal aseara la serbare
. A facut cam ca David al lui Anasol, in sensul ca s-a cam dat in spectacol. Nu stiu daca a stat pe scaunel cu ceilalti copii mai mult de 5 minute (cumulat), in rest a tinut-o tot intr-un ras si un chiot de numai gurita lui se auzea. Credea ca toti parintii, bunicii si restul po****tiei adulte prezente la serbare au venit doar pentru el asa ca a facut propriul lui show. Facea plecaciuni, se punea in genunchi pe acolo, fugea in toate partile, radea in hohote de diverse, ce mai , toata lumea era a lui
. Eu m-am tot rugat de el sa stea jos dar era prea entuziasmat si se mai si trezea strigand "Blavoooo!" cand spunea cate un copil poezia.....ii sclipeau ochisorii de fericire cu atata audienta. A spus poezia dar fiind in miscare continuua nu s-a inteles mai nimik, oricum, a avut bunavointa. A venit si Moshu' si i-a dat fi-miu un pupic pe barba (cred si eu, ca l-a asteptat de numa', de cand a intrat in grupa striga tot la 2 minute "Mosu ciun!"). Una peste alta a fost bine chiar daca vreo doua mamici mi-au spus la sfarsit ca n-au vazut copil asa neastamparat, sa nu stea si el pe scaunel cu ceilalti copii
, dar eu m-am distrat la maxim, abia l-am putut filma de ras si educatoarea a zis ca a fost ok, mai ales ca el e mai nerabdator de obicei si oricum e cel mai mititel dn grupa deci s-a comportat adecvat varstei[D:]. Mi-a fost mile de el ca tot zicea "Tatiiii.... nu e!" si ridica manutele intrebator. Vedea mititelul ca erau atatia tatici si bunici dar ce sa facem, Cristi era in delegatie la Timisoara si abia azi-noapte pe la 2 a ajuns acasa
.
O sa incerc sa pun si cateva poze diseara dar sper sa gasesc ceva program de prelucrat pozele si de scos ochii rosii ca suntem toti ca vampirii(poate imi sugerati vreun program de genul).
A, si faza haioasa, in toate pozele Razvan ori e cu gura plina, ori cu mainile ocupate cu saratele si cornulete ori se uita cu jind la cate o farfurie.......nu stiu de ce i-au placut atat de mult porcariile alea cumparate dar se comporta de parca era scapat din foamete...nah, sa ma mai creada cineva cand spun ca nu vrea sa manance si vede pozele astea
.
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
maraki spune:
Hello si omagiu timisorenilor 

Azi dimineata pe la 7.00 a sunat fixul la sv. iar cand ma uit....sa mor
Semana nr. cu mobilul meu( nu il stiu in intregime dar incepea la fel ) M-am gandit ca poate s.a intamplat ceva acasa si am raspuns....era Sebastian chelnerul
Avea probleme cu biletul de avion si suna din aeroport, m-a rugat sa ma duc acasa la Michele sa-i spun sa-l sune urgent pe mobil
M-am dus ca eram singura lui sansa
Noroc ca blocul este la 2 min. de restaurant
si bine ca s.a trezit Michele imediat ca sant unii care nu aud nici daca tai lemne langa ei ![]()
Bianca mi.ai adus aminte de mesele facute cu ocazia sarbatorilor la romani 

Pai romanul stie sa bea si sa manance bine
Alta atmosfera nene la noi la romani
Chiar imi lipseste genul asta ![]()
nu mai stiu ce sa scriu....revin....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
m-am relaxat intr-o cada plina cu apa....de mult nu am mai stat asa linistita si asa de mult. se vede ca nu e piticul prin preajma
.
Anasol super bine arati, hai baga si o poza recenta cu tine din cap pana-n picioare.ce dieta ai tinut? cum ai reusit sa dai atatea kg jos?
ce fain dorm piticii....cred ca mori de dragul lor cand ii vezi
.
Maraki lasa ca pe mine ma mai suna sora-mea si-mi apare nr. de roamnaia, orange. sa mor de stiu ce se intampla, caci doar ea e in It si nu suna de pe nr. romansec.
Ioana ma bucur ca a fost ok la serbare, chiar daca nu a avut razvan rabdare. cum naiba au putu alea sa zica ca ai copil neastamparat? cred ca sunt cu capul
.
Astept cu nerabdare pozele. eu cu photoshop retusez sau cu un alt program Microsotf picture it.
Silvia tu stii mai bine ce-i dai piticului. oricum, sper sa-i revina pofta de mancare si sa puna ceva pe el. vezi ca nu e singurul in situatia asta.
Al meu s-a trezit cu nasul infundat si mi-a stranutat de cateva ori. sper sa nu inceapa si el cu vreo raceala, acum la sf. de gradi, cand vin si sarbatorile.
merg sa pregatesc camera, aparatul si hainele pt. serbare.
Incep sa am emotii, abia astept sa-l vad dansand, caci poezii a mai spus pe scena.
, pe mai tarziu.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)