LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
daca tot nu a scris nimeni...macar sa ma aberez singura pe aici.
am rezolvat tot ce mi-am propus: tuns, ultimele facturi achitate, rezolvat spatiu pt. party lui marco (Clau a fost super incantat de locatie, asa ca nu a mai stat pe ganduri si a zis ca acolo il serbam), luat copil de la gradi si adus acasa.
Diseara iesim la masa, daca salariul nu l-a luat, macar o masa sa dea din partea firmei
.
Mai am de cumparat 2 cadouri pt. marco din partea parintilor mei si a bunicilor. M-au intrebat ce sa-i cumpere, dar cum in Alba nu sunt masinile Cars/Roary sau Bob the Builder, m-am oferit sa le cumpar eu pt. ei.
Am trecut si pe la dentistul meu, caci trebuia sa-mi pun dintii pt. care am facut implant. Mi-a zis ca nu are nimic, pot sa mai astept, cu cat sta mai mult cu atat e mai bine. Cica in primele si ultimele 3 luni nu se recomanda interventii stomatologice. asa ca stau pe curul meu acum, caci si asa am pe constiinta Super Slimul ala.
gata...am inceput mesajul acum o ora. il trimit caci nu se stie cand mai apuc.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
anasol spune:
sa va spun ce a facut david la serbare: a iesit in fatza, a inceput sa se scarpine intre dintii,ca-i ramaseses niste colac, apoi si-a tras caciula de pitic pe ochi, a inceput toata lumea sa rada si atunci el a inceput scamatorii sa stea intr-un picior sa dea din fund, iar in timpul asta parintii se cracanau de ras , iar dna educatoare a spus poezia in locul lui, cam asta a fost toata interventia lui, a fost bufonul serbarii...........
o sa pun si poze, numai sa le descarc..........
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi, suntem ok la bunicii de la Nasaud.
Am vazut poze superbe puse de Giova cu orasul luminat si cu Marcolino dormind ca un ingeras in pat si desenand frumos pe perete
si cu Dav costumat ca un print
si mai aud si ca fost super simpatic la spectacol
.
O seara frumoasa tuturor !!!
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
cosmi1975 spune:
seara buna....
gata cu serbarea care a iesit f bine,ma refer la cea de la gradinita mea ca la stefan...el a facut o tura si spus ce a dorit numai ssi nici macar mosul nu l a impresionat ...adevarat ca era acolo un talmes balmes,copiii parca prea mici as stea ei drepti si sa recite daca se poate cu intonatie
...pun maine poate niste poze
va pup pe toate
silvi noi ne auzim maine
Biancas spune:
Buna seara doamnelor... nu am avut azi timp nici sa suflu... curatenie, mancare stiti voi...pregatiri peste pregatiri...
In ajunul Craciunului voi avea musafiri...mai intai vin bunicii si un mos craciun inchiriat si va fi nebunie pe aici, iar noaptea vin prietenii...anul asta sarbatorim la noi pana cand putem. Asa ca trebuie sa fie toate luna si bec + mancare prajitura imi face maica-mea asa ca macar la asta m-am scos.
Noi maine avem serbare asa ca sunt curioasa ce va face prichindelul
. E cam repede si copiii vor fi treziti din somn...sper sa nu fie scandal prea mare
. La 15.30 incepe pana la 17 trebuie eliberata sala.
Anasol...te cred si eu ca a fost distractiv...si eu m-am distrat citind ce a facut ..lasa mai ca ai amintire interesanta 
Giova...vazut pozele impreuna cu Dani...m-a intrebat cine e baiatul si am spus ca Marco si m-a intrebat Marco Bela? Si se radea singurn dupa-aia...de duminica a venit acasa de la socrii cu Marco Bela in gura
cred ca a auzit discutii pe acolo in privinta politicii si cu aia a ramas. A fost simpatic. E super fain patul ala..imi place de numa..pacat ca nu am spatiu in camera lui de 7 mp
. Pofta buna la protocol...![]()
Cosmi noi stim ca sunt prea mici de serbare dar macar ramanem cu o amintire simpatica . Mai grav e ca unele nu realizeaza ca copiii sunt prea mici pt ce li se cere
.
Silvi deci ati ajuns la Nasaud...odihna placuta .
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
hello si de la noi,
Intru maine sa pove mai bine, am zis sa nu inchei ziua fara sa las un rand
Noi am fost in Mall si am cumparat ghetute pt Angelo, tare greu am gasit
Ori erau prea subtiri, ori talpa foarte tare si nu mergea deloc bine cu ele
In final am gasit ceva moale la 40 euroi pe care ia platit socroseniu ![]()
Anasol foarte nasoala situatia la voi in familie, sper sa intri cu vesti bune despre tatal tau
Super tare David
Intru maine sa vad pozele.
Bianca esti super tare cu Marco Bella
A venit si timpul lui sa stea pe bara, prea a fost bagat mereu la guvernare 
Giova nu te mai stresa cu slimul ala.....gandeste pozitiv 
Cosmi super tare fata ai
E finuta si frumusica
Mi.-au placut pozele ![]()
Silvi cum ti se pare in Ro? Oamenii prin magazine.....ai dreptate ca se imbulzesc ![]()
intru maine....am facut ochiuri si se racesc
Pupici si noapte buna
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Hai ca nu am somn nici eu si am mai bagat un ochi aici pana se hotaraste Alain daca doarme cu noi sau cu bunicii ![]()
Bianca spor la pregatiri vad ca te pregatesti serios de musafiri
.
Maraki sa poarte Angelo sanatos ghetutele, ai vazut ca pana la urma au platit bunicii
si mie mi s-au parut anul asta mai scumpe decat anul trecut incaltamintea de copii.Noi anul asta spre deosebire de vara am fost placut impresionati de ce am gasit in Romania, au reparat drumul, cel putin de la Oradea la Cluj si l-au si marcat
ceea ce e f bine si minune mare, Clujul e mai frumos impodobit ca niciodata, Moll-urile arata superb si lume garla la shopping deci nu e criza asa de mare
Cel putin la Cluj se misca lucrurile in bine sa dea DD sa fie cat mai bine pentru toata lumea si sa intreaca Romania toate tarile din Europa
sau daca nu macar sa fie printre fruntase.
Cosmina, ma bucur ca a fost frumos spectacolul vostru,
sa pui poze sa va vedem. Nu am uita de ce ti-am zis ca iti scriu, iti scriu acum dupa ce tremin aici, sper sa se tina de cuvant Atlasibul cu curieratul lor rapid si maine sa fie pachetul la tine la scoala, daca vezi ca nu dau semne pe la pranz da-le tu un tel la agentia Obor, o sa iti acut eu nr si ti-l pun pe PM 
Eu maine sunt hotarata sa ii iau lui asta mic si vitamine si un flacon de peritol si mai face o cura de Peritol ca nu se mai poate asa
nu mananca si e numai coaste de ma apuca damblaua cand il dezbrac, nu il mai las asa ca stagneaza in greutate de un an aproape de cand a slabit nu a mai trecut de 15.5 never si cand se pune pe mancat iar se imbolnaveste si sar cu medicamentele.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
cosmi1975 spune:
neata...azi am alta serbare cu fosta mea clasa ...colega este in medical asa ca eu ii tin locul de vreo saptamana si copiii erau suparati ca nu fac serbare asa ca......azi serbare cu ,,pui ,, mai mari![]()
maine vin rudele sper asa ca avem un super craciun
BIANCA bafta maine
GIOVA cum esti???
SILVI cum ajung cadourile te sun...
T_Ioana spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE MARIO! 

SA AI IN VIATA NUMAI BUCURII, SA FII FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI SA PRIMESTI UN VAGON DE CADOURI!Irino sa-ti fie sanatos si cuminte baiatul si mai baga si tu nasul pe aici!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"