LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (307)
Raspunsuri - Pagina 12
andiaroro spune:

Mario-La multi ani!
Vad ca spiridusii nostrii au fost cu totii eroi la "serbare". Si a noastra a fost marti, dar aici nu e serbarea clasica din ro cu cantecele si poezii....e mai mult "o petrecere" ca se considera ca e pentru bucuria copiilor "adunarea" asta , asa ca nu trebuie sa fie stresati ca n-au stiut poezia sau au uitat dansul. in principiu, au o piesa de teatru(la care Alex ar fi ras cel mai tare) si apoi, cand sosesc si parintii, mancare multa, muzica si voie buna. Cand am aparut noi Alex taman ce traversa in 4 labe pe sub un rand de scaune, iar la capatul lui a zmabit larg la madame primar si suita( daca acolo se gasisera si ei sa stea de vorba)....noroc ca nu m-am lasat ispitita de tac-su sa-l imbrac la: costum-cravata.
Altfel, azi isi puse alta costumatia: de bucatar...sa vedem ce mai degustam diseara ca incepu baiatul faimosul curs( cica le da si reteta la ce gatesc sa facem si acasa
)
nu mai avem loc de deschis gura ca ne-o ia inainte: mama esti pedepsita! tata esti pedepsit! acum ma chinui sa-l conving ca pedepsele functioneaza numai de la adulti la copii si nu invers![]()
Cu kg nu mai zic nimic ca dupa ce am fost coada-cozii timp de 2 ani, acu 2 luni avea 16 si intre timp cred ca a mai pus, dar cine se mai scoala la 6 si nu se lasa pana nu strage toata familia in bucatarie la micul-dejun...io am zis ca-l invat cu obiceiuri sanatoase ca mancatu dimineata, dar daca stiam ce ma asteapta....vai de
meu!
Maraki-il intrebasi pe marocan cum se face cous-cous-ul?
Anasol-cred ca va trebuie un pat mai mare
Cristina cred ca-i cu felicitarile pe masa acum
Ioana- tu te fofilezi de la teaba de scrii mesaje asa lungi...am citit despre dilemele tale si nu pot decat sa sufar alaturi de tine si sa te invit sa punem de un festival "
culinar"
uitasem...noroc ca-s in concediu ca pusera astia bombe taman laga serviciu meu...in perioada asta sigur eram la cascat gura la vitrine pe acolo, asa ca scapai de emotii de data asta...aaa! si bine ca nu explodara
ana si alexandre (17.02.2006)
silvi_2005 spune:
Ioana merci de sfat, o sa ii iau si din asta vreo "duzina"
sa am de rezerva in Franta ,azi am inceput cu Peritol si Pikovit cu vit C, sa vad ca azi la pranz a mancat bine, sper sa reusim sa facem ceva, poate in we sau maine ajung prin Bistrita, te sun macar sa fug sa te salut si la servicu daca nu pot sta dupa-masa
De asta zici tu? ca sa stiu sigur ce sa iau. http://www.musetel.ro/prospect.php?id=658 ca mai e ceva pe care nu scri junior. Super simptic piticul tau, ai pus poze?
Giova sunt curioasa ce face si al tau pitic la serbare sa ne pui poze, o sa descarc si eu ce am facute, poate am pe undeva si faimoasa freza
dar ma indoiesc.
Eu ins ear asta fac ceva cozonac mai special, testez o tava pe care am luat-o acum pt mama. Asta este http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/09/guguluf-cu-stafide.html va pun eu si ce a iesit la mine ![]()
Ana de France pupam bucatarul, noi am ratat "serbarea" ca era racit al meu pitic dar era cum ai zis tu cu un spectacol de marionete facut de ceva trupa de mamici specializate pe asta si ciocolati si colinde
oricum daca era sa recite Alain si altii ca el
iti dai seama ce spectacol era.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
anasol spune:
noi am facut clatite si am papat , si acu dezastru numai jucarii toata casa.....
ianis doarme iar si io profit sa mai trag cu ochiul la voi.....
T_Ioana spune:
Repede ca ma asteapta smotruiala.......prietenii stiu
:
Silvia, sper sa te vad macar daca nu apucam sa stam la taclale. Suni tu cand esti prin zona! Ala-i siropelul, din site-ul pus de tine. Sa va fie de folos!
Am fugiiiitttt....intru mai tarziu...sper!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Denisam spune:
LA MULTZI ANI MARIO!SA AI PARTE DE MULTA SANATATE, NOROC SI O ZI MINUNATA ALATURI DE CEI DRAGI!

Irina- Sa va traiasca baiatul, si sa aveti parte numai de bucurii-va pupam!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
cosmi1975 spune:
MARIOOOOOOO 
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE
eu sunt bine....cam obosita abia astept vacanta
SILVI sper sa rezolvam
maine i am zis lui mihai ca o sa l sun daca apare pachetul...mama lui a fost tare emotionata...sper tottusi ca dupa atatea piedici maine sa facem mare bucurie
...oricum ati fost super gagici ,jos palaria

silvi_2005 spune:
Cosmina
nici nu vreau sa imi amintesc de fazele astea cu pachetul si posta Atlasib si ore pierdute la tel
sa speram ca maine e ok totul si ajunge asa cum am prevazut.
Eu mai astept sa pun cozonacul la copt
.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
mirela10 spune:
LA MULTI ANI MARIO,SA FII SANATOS SI SA CRESTI MARE PUIULE!
GIO,am citit si eu printre randuri,FELICITARI SI SARCINA USOARA!
pe mine ma scuzati ca nu mai scriu,dar de la nasterea lui andrei nu mai ridic capul,cum se spune pe aici.
sunt in fiecare sapt ba la urgente ba la pediatra cu copiii,mai ales cu dani care din sept de cand a inceput gradi e numai bolnav...si apoi ii mai da si lui andrei care a facut bronsita de cateva ori si a fost cu antibiotic si aerosoli.
apoi andrei sta numai in brate si numai plange.doarme f rau noaptea,leganat pe picioare,sau in brate.ziua doarme cate o juma de ora sau un pic mai mult daca e leganat.
dani e f gelos si vrea si el in brate.
soacramea a fugit repede,de luna trecuta.acum am adus o femeie pe care o platesc .sunt destul de multumita de ea,sa vedem cat dureaza ca are un baietel de 7 ania acasa.
noi muncim de rupem ca sa putem plati rate si restul.iar eu am fost acum a 3a oara racita pe iarna asta si rau.am ramas inca cu o sinuzita de am capul asa de greu si ma doare...
azi a avut si dani serbare si l-am imbracat in ren,cu cornite si nas rosu.am fost f emotionata.a dansat si a facut cu mana cat a durat melodia.
si apoi a plans cu lacrimi de crocodil ca vroia la mine...
acum sunt la munca pana la 22h.si maine dimineata iar
va pup
maraki spune:
Asteptam poze de la serbarile spiridusilor
Poze de la ziua lui Mario 
Ana
sta super cu greutatea Alexandre
Inca nu am vb de cus.cus...avea treaba aseara si nu l.am stresat ![]()
Mirela eu credeam ca santeti deja in Ro...sper sa ´reusesti sa te odihnesti mai mult....vine ziua lui Dani 

noi am fost in Toys si am cumparat cadoul de Craciun....revin, e angelo i ncada
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Noi am mai luat o masina teleghidata care se indoaie, sare, face curbe....si un dvd cu Power Rangers ca sant magazinele pline de figurine, roboti si ce mai e prin desene
Am vazut ca este la moda in Ro iar in seara asta erau copiii numai cu mainile pe jucariile power rangers
Habar nu am cum este desenul
Aici ca si in Ro, este la moda Spidermann, Power Rangers si Transformers
Eu cautam de nebuna personaje din Lazy Town dar....no chance
Am vrut costum ca Sportacus ca am vazut pe net la niste copilasi ca ai nostri
dar pacat ca nu am gasit
Din partea socroseniilor am luat o tabla de dese4n care se aplica la consola de joc si ce face Angelo cu creionul pe tabla, se vede la tv...are mai multe optiuni, dupa Craciun studiez si va spun, este de la 3-8 ani.Atat am luat ca...este bugetul mic ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5