Mamici si burtici de Baia Mare (14)
Raspunsuri - Pagina 5
anca81 spune:
Eu vin sigur dupa 13, nu ma asteptati la Mara, veniti inspre pizza H.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
ana_mun spune:
noi suntem cam tarzi azi
am dormit amandoi
la multi ani dragos
iar despre subiect
el duce gunoiul iar eu fac restul, iar cand are timp ma ajuta
asa sunt barbati
azi nu ne vedem
ariana2005 spune:
malinka, Anca81, mi-ar face o deosebita placere sa ne intalnim.. hotarati voi ziua si ora si ma anuntati,..bineinteles nu in weekend sau inainte de ora 4...asta daca se poate, depinde de voi...
Stefania si Dragos
ariana2005 spune:
melly, si la noi sotul duce gunoiul..dar ce sa zic..asta sa fie cea mai mare problema si am fi cele mai fericite din lume, nu?..dar daca se poate de ce sa nu-l duca el ca doar faci si tu destule pentru casa..
ariana2005 spune:
AdrianaSm, sper ca data viitoare sa vii mai devreme in Baia-Mare,..mi-ar face placere sa ne mai intalnim,..ce mai face Estera?
Apropo, fetelor ce faceti de sarbatori?..sau faceti si voi ce mi-am propus si eu inainte de..(stiti voi ce)..adica stati acasa ..noi asa ne-am propus sa stam toti 4 acasa, sa mancam, sa ne uitam la tv, sa ascultam colinzi, si sa ne bucuram de brad,..acum habar n-am ce o sa facem..mai vedem,..sanatosi sa fim..
melly23 spune:
Ai dreptate ariana dar asta e...unii se schimba desi in 3 ani de zile erau altfel...viata!!!asta e...trece...!!!si vrem sa te vedem si noi!!!cu bebei nu cred ca am putea iesi dupa 4 dar mai fetelor hai sa iesim intr-o zi numai noi fara bebei, sa mai stea si cu tatii!!!nu stam mult 1 ora ...cam asa!!!chiar voi nu avetzi voie o ora fara bebei dar ei au dreptul la fotbal sau mai stiu eu ce???!!!ganditi-va!!!
am pus si noi pozici noi facute azi: ne jucam sper ca de data asta va place claritatea.
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
clauco spune:
buna seara fetele,
Ati fost azi la plimbarica? Eu n-am reusit sa ies.
Melly, dragute poze. De unde ai luat salteluta de joaca? i-asi lua si eu la Madalina daca nu e foarte scumpa.
Ma bag si eu la o intalnire fara copii. Sa stea si taticii cu ei.
Ana, cand pleci la tara?
Anca81, Ancaurn, Melly, Malinka, dflafia.
Clau si piticii
melly23 spune:
saltelutza am luat-o de la MonBebe!!!au facut aia comanda si in 3 zile am mers dupa ea!!!asa am scapat de taxele de livrare!!! a costat 255 RON!!!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
Ilinca_M. spune:
Doamne, ce+mi place de Amelia, are asa o fatzuca de copil intzelept si intelegator! Cred ca-i tare cumine, asa-i?
Oare o sa aiba si fetitza mea ochi albastri?
21
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp