Mamici si burtici de Baia Mare (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza tuturor!!!ce faceti fetelor inca dormitati???TREZIREA !!!Io m-am trezit la 7 si de atunci pauza!!!nu mai dorm!!! asta e...naspa...!!!deci fetilor SUSSSS

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

vad ca se trezi clau si mada!!!felicitari fetelor pentru achizitie!!!si pentru analize!!!yuoii mada e ok!!!lasa ca dupa atata mucilagiu de orez e normal sa i se mai stranga burtica!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata si de la noi! De fapt de la mine doar, Carla doarme ca valiza in gara dupa ce a papat 170 ml de laptic.

Clau, de la orez cred ca i s-a strans burtica, lasa ca e bine acum ca nu mai are diaree si ca n-a iesit nici un crocobaur la analize. Ma bucur ca-i place salteluta. Noi am primit ieri un carusel dar Carla nu e tare incantata, se plicti repede.

Melly, ne faci rost de zornaitori?

Anca, ai umplut sacul?

Ma duc sa adun prin casa, parca a fost un razboi in bucatarie

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Fetelor, iesim azi? Pana mai e vreme asa buna. Tot la 13 la Mara?

Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna dimineata...eu zic pas azi, la 13 mergem la seini pentru tort...si pe urma un pic la cumparaturi, profit ca e marius cu mine...acum pleaca pana pe dacia, sa intrebe de indemnizatie...va anunt mai tarziu...

plimbare placuta va doresc...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

si eu zic Pas!!!ies dar merg pan la mami!!!plimbareala placuta!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nici eu nu ma pot intalni cu voi azi, trebuie sa ma duc pana la doctorita de familie sa-i duc carnetul de vaccinuri al Carlei si sa ajung pana la patiseria de langa parc sa dau comanda de niste praji pentru Craciun.

Sa aveti plimbare placuta, e foarte frumos afara

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

'Neata!
Pas si eu. Sunt racita cobza. De fapt nu numai eu ci 3 din 4 membri ai familiei. A scapat doar Dragos. Deocamdata. Sper sa scape de tot.Asta in primul rand. In al doilea rand, eu tot aveam impresia ca nu saptamana viitoare e Craciunul ci in cealalta. Asa ca stateam bine merci ca am timp de curatenie. Abia aseara am realizat. Si am 4 camere, 2 bai si bucataria. Mi-am bagat motorasul in fund, am oprit-o pe Cezara acasa sa se joace cu Dragos ca sa nu urle si am purces la treaba. Asa ca... nu stiu cand ne mai vedem. Da' mai pove pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ancaurn...spor la treaba si multa sanatate, sau de fapt invers...:)
las' ca termini tu, si daca nu, asta e, nu-i sfarsitul lumii...da' sper ca ne mai vedem pana-n craciun...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baimarence spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput