Mamici si burtici de Baia Mare (14)
Raspunsuri - Pagina 17
clauco spune:
Nu pot asa de repede, pe la 12.30 ii dau sa pape. Nu-i nimic, ies cand pot si va sun sa vad pe unde sunteti.
Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008
melly23 spune:
Da da vin si io!!!dar nu ajung decat pe la 13 30!!!ma asteptati la Mara???
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
anca81 spune:
Noi inca n-am plecat, Carla doarme.
Ne-au raspuns din nou cei de la Glasul, cica materialul pentru articolul cu indemnizatia este in lucru 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
irlandeza spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancaurn
Si cu noi, si cu noi la Baia Mare! Anca, mami fericita de Cezara (19.07.2003) si Dragos (11.06.2008) Daca vreti sa ne cunoasteti ![]() |
Si cu voi, probabil in martie , cel mai devreme, sau in august, cela mai tarziu. Mai vedem.

MARINELA
P a t t y - la 11 luni new 
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camelia.t Prezeeeent! Eu sunt prin zona, cu cititul la zi. De saptamana trecuta, vineri, am niste probleme f urate.Dupa raceala zdravana de saptamana trecuta, am ramas cu niste probleme la urechi...mi-au zis astia de la spital ca am catar ototubar....mai pe romaneste am urechile infundate fff tare si aud ca de pe fundul unui butoi plin cu apa.Nu mai pooooot!!!!! Am deja o gramada de picuri si spray-uri si tot degeaba. ********************************************************** Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006) www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157607860891037/" target="_blank">Andrei |
Poate ai dopuri, ar trebui sa le scoti si o sa fie bine din nou. Am patit-o si eu de vreo 2 ori.
MARINELA
P a t t y - la 11 luni new 
Craciunita......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
ancaurn spune:
Irlandeza
. Nu reusesc sa vad Craciunita dansatoare. Sta de nu stiu cand pe "Please wait, loading photo"
Avem si noi un CLIP DE CRACIUN. Vizionare placuta!
clauco spune:
Irlandeza, atunci sigur ne vedem aici ca de mers in Dublin....nici o sansa. Super tare Craciunita Dansatoare.
Ancaurn cu reusesc sa vad Clipe de Craciun
N-am mai ajuns la intalnire.
Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008
melly23 spune:
irlandeza bestiala craciunitza Patty!!!

si noi ne-am facut o craciunitza ca tot nu ne-am luat hainutze !!!
si am mai pus si pozici noi in albumul comun!!!

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
www.dancingsantacard.com/?santa=464425" target="_blank">Craciunitza...dansatoare 
Malinka spune:
ancaurn...mari dansatori mai sunteti voi...misto faza, fetele zambarete si baietii seriosi...bravo...![]()
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele

, 01 nov. 2008 al doilea