Mamici si burtici de Baia Mare (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

oare au crezut ceea ce au spus sau era mistocareala!!!???

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

da, melly, ai dreptate, sunt acolo pozele carlei...asta daca te uiti la album fiind logat cu userul baimarence...daca iesi din cont si te uiti la albume, albumul carlei nu e...sau doar eu vad asa?

anca81...da un semn, deja ma ingrijorez, a trecut prea mult timp si nu ai zis nimic......

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauco

Irlandeza, a stat in Dublin iar acum sta la vreo 30 km de Dublin (chirie mai ieftin). Nu stiu daca o sa reusesc sa merg, mi-e frica sa merg cu avionul. Iar acum cu bebe...cam greu. Dar daca o sa merg vreodata, poate ne intalnim.

Noapte buna fetelor si

Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008

Negresit, trebuie sa ne intalnim, si aici si in Baia Mare

MARINELA

P a t t y - la 11 luni new

Craciunita

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Citat:
citat din mesajul lui clauco

Irlandeza, a stat in Dublin iar acum sta la vreo 30 km de Dublin (chirie mai ieftin). Nu stiu daca o sa reusesc sa merg, mi-e frica sa merg cu avionul. Iar acum cu bebe...cam greu. Dar daca o sa merg vreodata, poate ne intalnim.

Noapte buna fetelor si

Clau si piticii
http://community.webshots.com/user/clau2008

Negresit, trebuie sa ne intalnim, si aici si in Baia Mare

MARINELA

P a t t y - la 11 luni new

Craciunita

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Si cu noi, si cu noi la Baia Mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata!

Hehehe, deci avem spirit de observatie si suntem si inteligente pe deasupra. Poate ne propun sa colaboram cu ziarul ca si asa au lipsa de articole Mie mi-a placut ce au scris, stiam si noi ca poza si articolul era mistocareala, am apreciat totusi ca ne-au raspuns. Le-am trimis un reply acum.

N-am mai intrat ieri...Pana la urma i-am facut si vaccinul si apoi toata seara am tinut-o in brate, asa mila mi-a fost de ea. Saracuta piti, offff, ma doare sufletul ca trebuie sa o chinui asa cu vaccinurile astea nenorocite. Bine ca n-a facut febra si a dormit bine azi noapte, i-am pus un supozitor cu Paracetamol.

La bilant e OK, 62 cm lungime, 41 cm circumferinta craniana, 6.280 g. E totul in regula.

Iesiti azi?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

neata !!!si vestita pentru cine doreste cine pofteste!!!]

de iesit cred ca e cam ciudat afara!!!asa ca azi cred ca fac pas...

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Melly multumim de coffee.
Anca81 felicitari pt bilant. Bine ca nu a facut febra dupa vaccin. Urmeaza si la noi cel de 6 luni in cateva zile. Offf.

De iesit, eu ies sigur ca am bani de stricat . Aia erau de la job, cadou pt. copii. Mai intra azi indemnizatia si alocatia si m-am scos! Cine mai vine cu mine la shopping? Trebuie sa ajung pe Bucovinei, acolo langa Liana, la Moda Copiilor langa prefectura, la Kenvelo si pe platou dupa saci. Cine se incumeta?

Mergi la inceput

Uite, iese si soarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eu ies sigur, dar ... Anca, nu stiu daca rezist atat Da' ai bani seriosi acolo, wow, ce de cadouri vor primi piticii!!!

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eu ies sigur, dar ... Anca, nu stiu daca rezist atat Da' ai bani seriosi acolo, wow, ce de cadouri vor primi piticii!!!

Piti mic se face mare

Hai ca mergem intai pe Bucovinei si dupa aia venim pe centru, unde practic esti aproape de casa. Si eu m-am gandit ca poate nu apuc sa merg peste tot azi. Daca e asa, mai merg si maine. Numai ca de maine o am si pe Cezara acasa, si mi-e mai greu, ca vreau sa cumpar pt Craciun.

Mergi la inceput