Sezatoarea canadiana (119)
Raspunsuri - Pagina 9
Ina869 spune:
Cristina
Citat: |
Voi ati auzit de bebelusi care sa le dea dintii la 2-3 luni? Chris are gingiile din dreptul caninilor albe si supper tari....mi-e greu sa cred ca ii dau totusi dintii numai la 2 luni si-o saptamana. |
Cristina draga, eu am auzit de bebelusi care s-au nascut cu dinti.
Sa stii ca si Bobitza al nostru a inceput sa aiba gingiile albe tot de pe la doua luni, apoi a inceput sa bage in guritza tot ce prindea , ca sa roada, acum tot asa sint, albe si umflate, dar asta nu-i un criteriu ca or sa-i apara dintii, pot apare si dupa 7-8 luni incolo. Eu i-am cumparat tot felul de "rozatoare" ( asa le spun ) din plastic, umplute cu ser, i-am cumparat si vestita girafa Sophie careia-i roade picioarele de zor ( foarte buna fiindca este moale, usoara) pe care o recomand.
De abia acum am reusit sa vad pozele cu frumosii tai .
Chris este o dulceata iar Yasmine o papusa de fetitza!
Tabloul vostru de familie este perfect; cu o domnisoara atit de frumoasa si delicata si un flacau reusit, iar tu pari o mamica atit de confortabila si degajata
felicitari!!!
we placut tuturor!
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Andy08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simi Ana, drum bun si vacanta placuta in tara! Daca vrei un pic de zapada sa le duci, noi iti dam cu cea mai mare placere! La Multi Ani, cu fericire , sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca in 2009! Andy, nastere usoara! O sa vezi ca va fi bine si vei avea bebe perfect! Va urez week-end placut, fara stress! Smile,tomorrow could be worse! |
Sper sa fim toti bine, sanatosi si sa ajungem acasa cat mai repede.
Andy 39+
Andy08 spune:
Khristin, Ktrinel: A trecut si luna plina si nimic.....Ieri am dat la lopata in fata casei, am aspirat....nimic.
Khristin, cum e cu inducerea? Imi zicea cineva ca nu e recomandabil....de ce?
Andy 39+
khristin spune:
Ina, sper si eu sa nu-i iasa dintii prea repede ca sa pot sa-l alaptez, ca altfel .... Avem si noi tot felul de chestii din alea de bagat in gurita. Buna ideea cu Sophie la girafe
Andy, nu stiu care ar fi side effects-urile inducerii. Cert e ca ai mei copii s-au nascut amandoi la 41 saptamani cu inducere pt. ca nu voiau sa iasa cu nici un chip , si au fost sanatosi. Cu inducerea cred ca stii si tu ca ti se rupe apa ti se pun perfuzii cu oxytocin si de acolo e ca o nastere normala. In plus ai avantajul ca esti sub okiul asistentelor in permanenta. Hai ca iti facem galerie...go Andy go
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Doloress spune:
Kristhin al meu are 4 dintisori si nu composteaza. Doar cand adoarme cu tzatza in gurita. Am citit ca trebuie sa ii zici pe un ton ferm nu, si sa ii scoti sanul imediat din gura, fara sa tipi sau sa razi caci apoi crede ca e joaca. Asa am facut de cateva ori si de atunci nimic, nu ma mai musca deloc.
Andy s-a speriat micutul de frigul de afara, sta cat mai mult la caldurica Si eu am o prietena care a nascut de doua ori cu inducere si a fost totul foarte usor, are doi copii sanatosi si frumosi. Nastere usoara!
Andy08 spune:
Khristin, Doloress: Din ce am inteles de la cursul prenatal, ce se poate intampla la inducere ar fi ca uneori contractiile se succed f. rapid, fara pauza intre ele, mama devine epuizata si nu mai are putere sa impinga. Zicea asistenta ca in cazurile astea se dau ceva pastilutze ca sa se rareasca frecventa contractiilor. Om vedea.
Apai il inteleg si eu ca nu vrea sa iasa....si hoti si frig...la ce sa vina? E mai bine si mai sigur unde e...
Khristin: Intr-adevar, si mie mi se pare un avantaj ca esti tot timpul sub supraveghere medicala la inducere. Cat a durat la tine travaliul la prima nastere? E frig tare la voi acum? Aici sunt -16
Andy 39+
Dragaica spune:
Andy eu daca as fi in locul lui bebe nu as mai iesi deloce cald si bine la caldurica fara stres
Khristin fratelui meu i-au crescut foarte repede dintii ....pe perioada alaptarii avea gingiile atat de tari ca maicamea era mereu plina de rani.....era un chin alaptatul.
Sper sa nu ai aceleasi probleme
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Daiopri spune:
Ana drum bun si Sarbatori Fericite in tara.
Khristin, ma faci sa rad, ce inot?:)) Doar motanul inoata ca eu de cand am auzit scuza ca poate clorul nu face bine la bb, nici ca m-am mai gandit macar sa merg. Si la tonajul meu actual, daca as avea noroc sa imi intre balcoanele in ceva, mi-e cam jena sa ma arat pe acolo
La al meu i-au iesit primii dinti la 3,5 luni si ieri tocmai l-am pierdut pe primul.
Nu neaparat trebuie sa muste. Am o prietena care inca mai alapteaza la 2,5 ani ai copilului si nu o musca (desi iti dai seama ce dantura are).
Pana acum tot baiat, dar nici nu am mai facut si nici nu fac eco. Ca totul e normal. Numai ca imi zicea o tante ca la cate batai are sa nu fie fetita (150-156). Voi ce stiti de asta, ca mie numai surprize nu imi trebuie. Abia ma chinui cu nume de baiat, nici prin cap nu imi trece sa fie fata. Apoi motanul deja e setat pe fratele lui:))
Andy, facem galerie!!! La noi la odisee deja sunt 3 bbei. Bine ca 2 sunt prematuri, si unul era in decembrie dar mami s-a inscris la noi:))
Asa ca nastere usoara.
Sa aveti un wk placut
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
mamaana spune:
andy si mie mi-au facut inducere la fetite; contractiile au inceput brusc la 2 minute, dar am fost tot timpul sub supraveghere
nastere usoara!
da Ana, doua mame Ana cu baieti Tudor
am culcat fetitele, Isabelle e cu febra, a inceput aseara, nu mananca mai nimic, dupa ce ca e slabuta, asta-i trebuia acum; ne pregatim de party ca la 5 vin baietii la Tudor
monicutza_bb spune:
Fetelor la mine a venit Mos Craciun. Mi-a luat sotul epilatorul pe care vi-l descriam acum cateva zile.
Am intrat sa va zic si voua ca il au la Jean Coutu achat special, 124.99$, maine este ultima zi si cu o vopsea de par gratuita. Eu sunt incantata de el, poate reusesc sa il folosesc in seara asta sa ii spun Danei (podeanu( daca face picioarele asa frumoase.
Trebuie sa aveti cuponul din flyer cu voi. Aici descrieri:
BRAUN Silk Epil Xpressive
GRATUIT !124,99 $
Épilateur pour le corps et le visage et 16 lingettes pré-épilation
Colorant capillaire Perfect 10 de Nice'n Easy GRATUIT à l'achat de l'épilateur Braun Silk Epil Xpressive (7681)
7681
11-12 au 14-12-08.
Sur présentation de ce coupon.
Un coupon par client.
Body and face epilator with 16 preparation wipes
FREE Nice'n Easy Perfect 10 hair colour with the purchase of the Braun Silk Epil Xpressive depilator (7681)
Upon presentation of this coupon.
One coupon per customer.
http://pjc.ca.flyerservices.com/cached_Banner_pages/publication.aspx
cuponul il gasiti pe pagina a doua din flyerul de sales de 4 zile.
http://www.braun.com/global/silkepil/xpressive.html
Andy sanatate multa si nu iti face griji cu inducerea, am fost si eu indusa cu Alex si in afara de durerile mari si contractiile de intensitate mare din start in rest totul a mers bine. Daca bebe este sanatos atat conteaza, durerile se uita repede
Mamaana la multi ani si pentru fete si pentru Tudor, stiu ca te-am sarit (neintentionat, roza...) in ambele dati si vroiam sa iti spun ca am vazut pozele cu capritele mici cu tortuletele si sunt absolut superbe fetele. Iar Tudor are o atitudine de big brother
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer