Sezatoarea canadiana (119)
Raspunsuri - Pagina 8
Dragaica spune:
Ana vacanta placuta in Romania ....nu ma iei si pe mine intr-o valiza
Maru vreau si eu pulover de casmir la 27 $
Fratilor cei de banca nationala, unde am dat eu interviu, au sunat in tara la fostul meu job si au pus 1001 intrebari......nu ma asteptam sa fac astfel de investigatii pentru un amarat de post de teller.....da... na.. poate nu sunt eu obisnuita cu sistemul
Ieri am vrut sa duc demisia sefei...numai ca ....sefa nu a venit la munca...nu stia nimeni de ea....ca pana la urma sa aflam ca saraca era in spital....cu o criza de rinichi.
Asta e nesimtire ...cand sa ma duc si eu cu demisia si cu tot discursul pregatit....se gandeste piatra sefei sa o ia la vale........ce viata ....imi pregatisem o iesire glorioasa....
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Andy08 spune:
Ana: Drum bun si vacanta placuta! Sa te distrezi, sa te relaxezi si sa te bucuri de revederea cu ai tai.
Try: Deci zici ca la To e mai buna vremea. Asta e un punct in plus pt. Ontario. Dar sunt vanturi puternice, nu? De cate ori am fost, am batut vantul destul de tare. Nu stiu daca e ceva obisnuit acolo sau asa am nimerit noi.
Salina: Imi aduc aminte cum a fost la inceput. Tu stai cu moralul mult mai bine decat am stat eu, din cate imi pot da seama din postarile tale. Si iarna nu ajuta, asta e clar. Aveti masina? Noi in prima iarna nu am avut si nici n-am stiut ca magazinele livreaza cumparaturile acasa. Si le caram ca prostii, pe jos, pe -30, asteptam autobuzul care intarzia....crunt a fost.
Daiopri: Sapt. viitoare merg iar la dr. (daca nu nasc pana atunci) si vorbim de inducere. La noapte e luna plina si cica se produc nasteri. Sa vedem.
Dragaica: Si ai luat jobul? Din cate am vazut la banca unde mergem noi, tellerii se schimba f. des. Unii ajung consilieri in birourile bancii si scapa de la ghiseu, altii pleaca....Cred ca e un inceput bun pt. cariera ta.
Andy 39+
khristin spune:
Saliu tulmond,
Andy, ai dreptate e luna plina in seara asta, asa ca poti sa-ti pui bagajelul mai aproape de usa . O prietena de-a mea a nascut azi de dimineata, cu vreo 10 zile inainte de termen. Eu am fost indusa la ambii copii, si am avut nasteri super usoare, ceea ce iti doresc si tie. A propos de inceputuri in Canada, eu imi amintesc ca am ramas insarcinata tout de suite dupa ce am aterizat si apoi alergatura pe la interviewuri, si uite c-au zburat 7 ani
Ana, sa ai vacanta placuta si colindatori in prag
Nelia, hai ca sigur vei obtine nota mai mare decat crezi...parca te vad povestind.
Magdone, felicitari pt. rezultatele baiatului. Trebuie sa fii o mamica mandra tare
Daiopri, mai mergi la inot? Cum te mai tii in forma? Pana la urma a ramas baby boy? Poate va face vreo surpriza si se transforma in pink...ce-ati zice?
Denisa, sa ai fun la Tina Turner
Podeanu, refacere cat mai usoara dupa operatie
Cricor, tu mai citesti pe aici? Mai intra si spune-ne cum trece RO prin criza asta financiara si cum v-ati readaptat. Craciun Fericit alaturi de familia ta
Voi ati auzit de bebelusi care sa le dea dintii la 2-3 luni? Chris are gingiile din dreptul caninilor albe si supper tari....mi-e greu sa cred ca ii dau totusi dintii numai la 2 luni si-o saptamana. Azi sint franta, am facut slalom printre magazine, alaptat si ora la patinaj . Cadouri inca mai am de luat cateva . Simt déjà ca plutesc pe-un norisor de oboseala, noroc ca i-am culcat pe amandoi . Aseara ne-am strans cu bunici si copii si am facut bradul. A fost tare frumoasa atmosfera pt Yasmine, Chris oricum nu intelegea mare lucru, era in schimb fascinat de steaua din varf . Reflectam mai deunazi si mi-am dat seama ce bine e totusi sa stai acasa fara sa pleci la serviciu si sa fii nevoit sa iesi in gerurile de afara . Ma multumesc sa privesc ninsoarea alba din casa unde e cald si bine
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
codritu spune:
Unde e bananabelt? Vreau si eu macar la Toronto nu conteaza zona, aici e frig, zapada... si eu intru in depresie.
Al meu sot a luat antibiotice pentru o infectie acum 2 saptamani si de atunci are diaree, nu a spus la nimeni si azi nu se mai puta ridica din pat asa l-au lasat puterile, eu cu doi copii hiperactivi nu am observat ca el e slab oricum. Ce pot sa fac acum cu el sa-l pun pe picioare? Saptamana viitoare il trimit din nou la medic, dar pana atunci ce sa-i dau?
N-am facut nici o cumparatura, Tudor vrea un "hero" sau ceva cu Wallie, Petra nu stie inca ce se intampla se bucura de orice, dar oricum imi trebuie idei si pentru ea. Pentru gradi am luat bomboane de ciocolata, sper sa fie bine asa, m-am cam culcat pe-o ureche, dar n-am nici bani, nici timp nici chef
si
cge spune:
Codritu, da-i Imodium sotului, il iei fara reteta din farmacie.
Si multa sanatate.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Ktrinel spune:
neatza !
ce frumoasa pare iarna,de pe geam..sambata dimineata de sub plapumioara
Ana, concediu placut , Sarbatori Fericite si An Nou prosper!! Sa vii cu tolba plina de povesti !
dragaica, felicitari pt job! sper sa iti dea o sucursala aproape de tine! e la timp plin sau partial ? sa stii ca unii asa sunt aici, suna pana in panzele albe...nici nu te-ai astepta.
salinasper sa aveti un prim Craciun canadian fericit, ca deosebit deja o sa fie...
andyvad ca baietii astia asteapta Craciunul...nici prietena mea nu a nascut.hai , repede , degaja garajul ca acus vine mogaldeata.
codritu, trebuie sa se controleze daca e doar de la antibiotic...ar f mai usor de trecut. sa nu fi luat altceva ..oricum, regim, imodium si sanatate!
simi spune:
Ana, drum bun si vacanta placuta in tara! Daca vrei un pic de zapada sa le duci, noi iti dam cu cea mai mare placere!
La Multi Ani, cu fericire , sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca in 2009!
Andy, nastere usoara! O sa vezi ca va fi bine si vei avea bebe perfect!
Va urez week-end placut, fara stress!
Smile,tomorrow could be worse!
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui codritu Unde e bananabelt? Vreau si eu macar la Toronto nu conteaza zona, aici e frig, zapada... si eu intru in depresie. Al meu sot a luat antibiotice pentru o infectie acum 2 saptamani si de atunci are diaree, nu a spus la nimeni si azi nu se mai puta ridica din pat asa l-au lasat puterile, eu cu doi copii hiperactivi nu am observat ca el e slab oricum. Ce pot sa fac acum cu el sa-l pun pe picioare? Saptamana viitoare il trimit din nou la medic, dar pana atunci ce sa-i dau? N-am facut nici o cumparatura, Tudor vrea un "hero" sau ceva cu Wallie, Petra nu stie inca ce se intampla se bucura de orice, dar oricum imi trebuie idei si pentru ea. Pentru gradi am luat bomboane de ciocolata, sper sa fie bine asa, m-am cam culcat pe-o ureche, dar n-am nici bani, nici timp nici chef si |
Fetelor, mersi mult!!! si voua Sarbatori Fericite si iarna blinda!!!
Codritu
eu am stat in spital in primavara, in perfuzii citeva zile din cauza unei astfel de reactii (diaree) provocata de antibiotice- nu e de gluma! eu ii recomand sa mearga la medic, chiar la urgents (dar sa evite spitalul din Laval) cit mai repede.
http://www.floriinro.ro/
oanagabriela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana Stroe Oana, nu vrei sa-ti aduc ceva vitamine din Romania pentru Antonia pentru pofta de mincare? http://www.floriinro.ro/ |
Multumesc frumos, dar am mai incercat diverse produse naturiste (tot recomandate de dr.pediatra din Romania), din pacate cu pofta de mincare nu am avut noroc...La Antonia se potriveste bancul: o zii zboara, o zii nu zboara. Azi nu zboara...
Ieri seara i-am tinut cite un discurs, fiecare pe rind, mai mult ca sa ne descarcam frustrarile noastre...Imi este teama ca nu a retinut nimic . Ieri a avut o mica petrecere de Craciun cu grupa de balet. Profesoara (libaneza) le pregateste ea tot felul de lucruri f.bune si copiii mainica pe rupte. Domnisoara mea nici nu s-a atins...Azi mergem la o aniversare si sint sigura ca vina casa cu ea nemincata....Din pacate si bunica a cedat nervos, ca nu mai stie ce sa pregateasca si imi este frica ca intra si ea in greva