Sezatoarea canadiana (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

maru, Eskimo Joe e o trupa de rock din Australia... deci s-ar putea spune ca esti mai eskimo decat ei Ia uite-i...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, nu mai iesi si pe mine? Drum bun si sa ai o vacanta de vis!

Asa, deci l-am trimis, nu sint chiar multumita de ce am scris, se putea si mai bine, am avut trei din patru la alegere si am facut unul bine, unul aproximativ, iar la ultimul am scris cu liniuta si de la capat... nu am mai dezvoltat nic, despre parere personala nici nu mai putea fi vorba... Sper ca nota de trecere va iesi, nici nu-mi mai doresc mai mult decit sa-l trec, ca eu inca o data nu-l mai iau, renunt la scoala... ca nu pot continua fara el. Au fost grele intrebarile, mult prea grele pentru capul meu zapacit de urletele lui Lisandru. Pentru ca acum mi-am luat gindul de la scoala, ca nu stiu de ce plinge bebe. Nu stiu ce a avut, parca a facut special, pur si simplu a plins incontinuu, l-am tinut in brate jumatate de examen, ca prietena care trebuia sa ma ajute a avut probleme cu masina... si a fost nevoita sa ia metroul si a ajuns la 11, apoi a plins in brate la ea... de mi se rupea sufletul, nu a vrut nimic sa faca, nici sa doarma, nici sa pape... eu cred ca nu intelegea micutul de ce nu vreau sa-l iau in brate. Nu e racit, nu e bolnavior, are fundicul un pic rosu, dar pentru ca musca si pentru ca e nervos si sta cu minuta in gura, si are si gingiile umflate, banuiesc ca e din nou vreo eruptie dentara. Sper sa nu fie altceva, dar si acum plinge, e in brate la mine si scinceste de-i sare bluza pe el... nu stiu ce sa-i fac. Are un plins de durere, desi a fost si un pic de moft ca nu-l lua in brate mami, dar parca nu e numai atit. Dar ce-l doare!?! O fi iar otita???

Ma duc sa-mi iau ceva de mincare, ca sint lesinata si mai citesc ce ati scris, mai ales Try... ca sigur sint lucruri interesante... muuult mai interesante decit ce am citit in ultimele zile, logic. Apoi mai duc sa iau maimutele si nici nu stiu cum e afara, e ger? Au patinaj in seara asta... amindoua.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumim de urari
Ana vacanta placuta, sarbatori fericite!
nelia iti doresc sa iei mai mult decat nota de trecere! s-a linistit acum?
mai fetelor ceva freezing rain imi aduc aminte de prin feb-mar 2003, si asa a fost cum spuneti voi, totul imbracat in gheata; cei drept de atunci au trecut ceva ani si nu am mai avut...

gata, ma pregatesc sa fug acasa sa termin tortul

aaa, mi-am adus aminte de tort, eu nu stiu reteta de crema cu unt cu galbenusuri crude cum ati zis voi, eu o fac cu ouale intregi si zahar puse la fiert

weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Gata, am citit... si am mincaaat!

Ina869, da, sint apreciata de profesoara, dar nu ca studenta. La cursul ei am dat-o in bara cu amindoua examenele, dar mi-am spalat obrazul cu tema, unde am impresionat-o, ca nu se astepta... iti dai seama, dupa examenul prost dat. Ei, acum ii va scadea la loc entuziasmul cind o vedea ca am fost foarte corecta la examen, in sensul ca in afara de primul subiect pe care l-am facut binisor, pe celelalte doua le-am facut scurt si la obiect, dar nu va fi bine, ca ea se astepta... stiu eu la ce se astepta, dar imi trebuia o noapte la dispozitie si liniste sa-l fac, nu 3 ore si alea cu intreruperi. Da-l incolo... ca m-am stresat destul. La cel de luni sint mai relaxata, e si cursul frumos, si eu am citit mai mult, temele sint de A... ce mai, acolo da studenta. La asta, pacat de dragalesenia si intelegerea profesoarei... de fapt, asta ma freaca acum, ca mi-e de ea.

Hai, ca s-a trezit din nou Lisandru plingind! Incep sa ma ingrijorez, oare ce mai are acum?

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

AnaS -vacanta placuta, sarbatori fericite si LMA 2009!
Nelia iti doresc sa iei mai mult decat nota de trecere la examen! Vezi dc bebe e ok cu urechile, de obicei sun tf. dureroase si dc nu ucmva ii ies canini-cam devreme dar mai stii, lui E i-au spart 3 deodata si in ziua aia e foat ca niciodata,plsu ca mi-a facut febra- prima din viata ei ca doar de 3 ori a avut pina acuma.
Donia- ce mai fac copiii, dar tu?

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Eskimo Joe a fost la Club Monaco si mi-am luat un plovar de casmir redus de la 89 la 27! mama ei de recesiune! (las ca vine el somajul lui sosu, sa vezi atunci dezdrabalare)

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor, mersi pentru urari!, si voua toate bune, sarbatori faine, o iarna mai blinda in qc.
mi-a mai revenit moralul, pentru ca mi-am gasit o haina misto de iarna la Baie, redusa de la 320$ la 140$; mi-au mai dat rabais 20% pentru cc HBC si m-am scos; m-am intilnit si cu moshu'lui barbatu'meu, asa ca ma simt mai bine :-)), gata de decolare.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ana, daca mai treci pe aici, si de la mine drum bun , vacanta placuta , Sarbatori fericite si un An nou cu sanatate la toata familia!

Try, ce pot sa zic, Cefzil ni l-a dat doctorul de familie (s-a uitat in fisa ei si i-a dat acelasi ca ultima data). Primul antibiotic mi l-a dat un doctor pediatru de la un fel de walk-in clinic, din pacate nu a avut nici un efect Ne ducem din nou la control dupa o saptamina si vom mai vedea.

Salina, nu pot sa-ti spun compozitia antibioticelor, pentru ca aici nu primesti nici un fel de prospect. Trebuie mers pe internet si cautat...

Noi sintem cam enervati, copila asta a mea iar face greva foamei... Daca va spun ce maninca intr-o zii nu va vine sa credeti, si un bebelus maninca mai mult ca ea...A avut citeva luni in care a avut si ea un fel de pofta de mincare dar acum iar sintem la 0...
Un weekend linistit la toata lumea...

Mergi la inceput

Nelia, eu te-as lua cu mine da'nu incapi in valize; sanatate lui Lisandru si celorlalti copilasi! noi am scapat pina acum, sa vedem in Romania cum o dam, la teracota cu lemne de la socri si la gaz la ai mei.
Kristin, ce mare a crescut domnisoara ta! si e tot mai frumoasa, sunt superbi amindoi!!!!!!
Mama Ana, suntem doua Ana mame de Tudor ! sa-ti creasca mare si sanatos flacaul!!!!!

Mergi la inceput

Oana, nu vrei sa-ti aduc ceva vitamine din Romania pentru Antonia pentru pofta de mincare?

Mergi la inceput