Sezatoarea canadiana (119)
Raspunsuri - Pagina 10
mikiion spune:
Am reusit performanta sa nu ma apropii de calculator de 24 de ore!!!!! azi insa o sa stau iar toata noaptea
Acum sa raspund si apoi pun intrebari ca am ceva important....
Kistrin ce bradut frumos.
Cumpara girafa de care iti spune ina, am citi despre ea e complet naturala , fara plastic si componenti chimici....
Anavacanta placuta si fara zapada!!!!!
CodrituImodium , eu luam si in Romania!!!!!E scump dar e fara reteta. Am incercat si cu marci de magazin ( LIFE etc) dar nu sunt la fel de bune.
OanagabrielaMarc a luat multe antibiotice . In mai multe repize iarna trecuta din cauza otitelor. Sa stii ca strica rau pofta de mancare. El s-a transformat dintr-un mancau intr-un copil moftiros la mancare. Acum ca nu a mai luat nici un antibiotic de vreo 5-6 luni parca si-a mai revenit la mancare. Mananca bine la gradinita dar acasa prost( eu dau vina pe mine ca nu stiu sa gatesc pe placul lui, vreau si eu o bunica de imprumut).
Cefzil: http://bodyandhealth.canada.com/drug_info_details.asp?brand_name_id=468
Scrie compozitia pe acolo.
Pot sa ma laud ca am cazut ieri de doua ori? Pe gheata, si nu bausem nimic.
Noroc ca nu sunt gravida, pentru ca a doua oara am cazut destul de urat Trebuie sa revin la ghetele insulates, cu ele nu am cazut niciodata Insa sunt scurte si urate Le am din Romania, ar fi a 6 iarna cu ele....
Acum intrebare; am fost la doctorul meu( cassar, erau multe romance pe acolo culmea una era tot Mihaela) si am cerut o trimitere la mamografie. El zice ca nu e nici o problema, dar nu am incredere numai in ce spune el
Vreau un control mai amanuntit pentru ca am mai fost acum 6 ani suspecta si operata la san
Problema mea este( nu am facut mamografie pana acum in Canada) unde o fac, ma costa ceva pana la urma?
Ca asistenta nu a stiut sa ma indrume. Mi-a dat o adresa prin westmount cu o clinica. Voi mai stit undeva unde sa fac repede ca sa ma linistesc si eu? daca ma costa, cat ma costa? Am inteles ca peste 40 de ani e gratuit iar sub 40 in functie de conditii....
ana daca mai intrii pe aici, ai postat ceva mai demult despre o clinica....
Merci,
Mihaela
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
columbiana spune:
Mihaela, uite aici am facut eu mamo: m-au programat in doua saptamini (cautasem linkul cind a intrebat Ange si am uitat sa-l pun)
n-am platit nimic, a mers pe cardul de maladie.
http://www.santeprivee.ca/Mammographie/Centre_IRM_du_sein_Ville_Marie-430-155-0-0.html
aici e o lista cu centre:
http://www.santeprivee.ca/Radiologie/Mammographie/155-0.html
http://www.qehc.org/FR_imaging.php
http://www.floriinro.ro/
mikiion spune:
Merci Ana, pare un centru specializat, asa cum era la Fundeni......
este gratuit daca ai 40 de ani sau inca vreo cateva conditii. E s-ar putea sa intru pentru ca am fost deja operata.....
Oricum nu conteaza banii , trebuie sa o fac sa stiu eu ca e bine....
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
Magdone spune:
Ana Stroe, drum bun si vacanta placuta alaturi de cei dragi!
Andy, si eu am nascut cu inducere a doua oara, singura diferenta fata de prima nastere au fost contractiile ff dureroase, nesuportabile fara epidurala, pentru mine cel putin. La prima nastere le-am suportat cat de cat si nu mi-au facut epidurala.
nastere usoara!!
Fetelor, asta mica de cand am inceput sa-i dau sa manance si alimente solide se constipa rau, nu stiu ce sa ma mai fac, am incercat cu prune, pere, ceai de musetel, ce sa-i mai dau? ceva sugestii, pliiz.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
Ina869 spune:
Nelia bine ca l-ai dat si ai scapat! ce conteaza nota, de trecere sa fie! Succes luni!
Cristina, asta este si temerea mea, sa nu inceapa sa ma "capseze"; am o prietena care a fost nevoita sa inceteze alaptarea pe la 8 luni fiindca nu mai facea fatza, ii erau sanii plini de sange, saraca.
Al meu a inceput deja sa traga de titzi de zici ca-i elastic daca ar mai avea si dinti, vai de mine.
O sa pun in practica tonul ferm, sa vedem ce se intimpla. eu mi-as dori sa-l alaptez cit pot de mult.
Andy nastere rapida si usoara!
Nelia mai plange baiatul? or fi dintii de vina!
Doloress ai un Craciunel superb, sa-ti traiasca!
si baietelul meu a fost la NICU dupa ce l-am nascut ( m-au cuprins emotiile si aducerile aminte cind l-am vazut Patrick, cam aceleasi poze avem si noi din spital ...bine ca a trecut totul cu bine)
Denisa, cum a fost concertul?
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Salina spune:
Oana, Miki, mersi pt raspunsuri. Banuiam ca e o cefalosporina, acum m-am lamurit.
Andy, da, avem masina pt ca avem doi copii si nici nu as fi conceput sa nu le ofer confortul asta (cu o iarna asa lunga si grea). Mai ales ca si in Romania am avut si ne-am obisnuit asa. E o masina modesta dar buna, speram sa trecem iarna cu ea fara sa ne faca probleme. Moralul mi-l ridic singura, pt ca n-are cine altcineva, nu am voie sa cad, trebuie sa merg inainte. Si-apoi stiam la ce-am venit. Am si eu momentele mele, ca mai toti banuiesc
Dragaica, ce nasol moment. Sper ca aia din Ro sa fi dat referinte bune. Bafta!
Khristin- ti-am admirat bradul si copilasii si livingul elegant :) Ce frumos ca anul acesta veti petrece sarbatorile in formula extinsa!
Fac o paranteza la raspunsuri ca sa va spun ca sunt bucuroasa tare pt ca ne-am luat brad. Dupa ce-am cautat si mi-am facut o gramada de nervi pt ca pe site-uri aratau superb iar in magazine erau ciufuliti si vai de ei...azi l-am gasit pe EL . Acum sper sa gasesc si ornamente dragute. Aveti ceva sugestii incotro? Ca oferta e mare dar si preturile difera. Vreau frumos, de calitate si pret ok.
Ktrinel - iti multumesc din suflet pt cuvintele frumoase. Nici nu-ti dai seama cat inseamna pt mine! Iti doresc si tie asemenea.
Ana- drum bun si sarbatori fericite cu sanatate tuturor, in special tatalui tau. Te pup si sa stii ca astept cu nerabdare impresiile tale din Ro.
Andy, cand e sa vina sorocul, vine el fara sa-l chemi. Imi amintesc cum, la prima sarcina, am urcat si coborat cele 7 etaje de la ai mei pana la loc comanda si in afara de usoare contractii pregatitoare n-am obtinut altceva. Tot la inducere am ajuns. Sper sa nu fie cazul tau dar, oricum ar fi, sa ai o nastere usoara, o recuperare la fel si un bebe sanatos si mancacios
Monicutza, cum fac rost de cuponul ala? Crezi ca pot scana flyer-ul si sa-l decupez? Inca de cand ai scris tu prima data despre epilator am facut ochii cat cepele, acum mi l-ai pus pe tava aproape . Sper sa ajung sa-l iau. Poate pana maine la pranz scrii si tu daca l-ai folosit si cum ti se pare. Ah, sa-l stapanesti sanatoasa si sa ai picioare fine si delicate
Nelia, ce faceti? Cum se simte bebe? Si Agata ce-a facut? M-am gandit la ea azi, artista mica!
(mama)Ana- la multi ani lui Tudor si sanatate Issabellei. Cum a iesit petrecerea baietilor?
Ina869 spune:
Magdone, incearca sa-i dai dimineata cereale ptr. bebelusi, cele in care pui doar apa, cu am avut succes cu ele si Rachie nu s-a constipat niciodata.
Si ii mai dadeam si suc de portocale, un paharel pe zi, desi aici spun sa astepti pina dupa un an. eu nu am asteptat si nu-mi pare rau.
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
mikiion spune:
Salina despre ornamente, depinde de buget si cat e de mare bradul. Eu zic sa investesti mai mult in beculete Del de calitate pentru ca pe alea le folosesti mai multi ani. La ornamente, eu personal iau totul de la magazinele de un dolar. Insa le schimb des, adica am avut an brad rosu, altul brad albastru si argintiu......Am doua trei ornamente mai scumpe pe care i le iau in fiecare an ca amintire... Eu in Romania aveam inca globurile de la primul Craciun al fratelui meu!!!!
Adevarul ca sunt superbe pe la Zellers sau alte magazine mai bune, dar si mult mai scumpe . Dar daca ai gust te poti folosi si de magazinele de un dolar. Nu sunt toate oribile, dar trebuie sa le descoperi pe cele frumoase. Mie imi plac cele care sunt facute din panza....
Eram sa uit, grabeste-te sa cuperi pentru ca aici e deja tarziu....eu deja sunt in panica pentru ca nu am luat inca brad.
O sa ai un soc a doua zi dupa craciun ( uneori chiar inainte) cand o sa vezi la dolarama raftul plin cu inimioare pt St. valentin
Vorbind de lucruri mai triste, ati vazut de incendiu de la blocul din Brossard? M-a impresionat teribil. In plus era o fata care plangea acolo, a spus ceva reporterului si mi s-a parut ca avea un accent romanesc. Sper sa nu fi fost romani pe acolo, au pierdut saracii tot. De aia trebuie asigurare la casa!!!!!
Virsta Marc
cge spune:
Alina, noi ornamente ptr brad am luat anul trecut din Canadian Tire: au seturi pe o singura culoare.
Magdone, si tot suc de portocale as fi vrut sa iti recomand ptr mica printesa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
nelia spune:
Eu sint de-a dreptul socata! In UQAM s-a inchis un pavilion ca s-au auzit focuri de arma si au descoperit doua pachete suspecte care contineau gloante si arme. Si asa nu ma simteam eu prea relaxata de cind cu Dawsonul si de cind nu am avut ce face si am citit o sumedenie de articole despre tragedia de la Université de Montréal (am vrut sa fac una din teme cu acest subiect, dar mi s-a parut prea grea)... acum chiar ca mi-a disparut orice urma de relaxare. Nu stiu daca ma credeti, dar cind intru intr-o clasa noua, de fiecare data imi trece acest gind prin cap: daca vine un nebun, unde ma ascund!?! Nu mi-e de mine, desi nu cred ca as simti vreo placere daca s-ar intimpla ceva, dar eu am trei copilasi acasa care ma asteapta... Oare de ce a luat-o omenirea atit de rau la vale!?!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU