Sezatoarea canadiana (119)
Raspunsuri - Pagina 11
columbiana spune:
Salina, mersi! eu am luat ornamente (globuri) frumoase si la pret acceptabil de la Ikea si Canadian Tire (am gasit anul trecut niste seturi reduse, frumoase rau); mie imi place bradul pastel (in fiecare an incerc sa-l fac o culoare, dar nu ma abtin sa le las celelalte deoparte ); anul asta e doar un bradut de plastic(cel care de obicei sta in camera lui Tudor) pentru ca vom pleca;
Nelia, am vazut si eu la stiri, te cred ca te ingrijoreaza! eu imi amintesc si acum postarile tale dupa Dawson;
Mihaela, esti sigura ca numai dupa 40 de ani e gratuita mamografia? eu aveam 39 de ani ne-impliniti in 2006 cind am fost, si n-am platit nimic.
http://www.floriinro.ro/
codritu spune:
Mercic de raspunsuri, suntem pe immodium, Doamne ajuta!
Nelia, eu nu am vazut la stiri, dar asta e si intrebarea mea oare de ce?
Ornamente si eu am de la Canadian Tire si Zellers.
si
monicutza_bb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Salina Monicutza, cum fac rost de cuponul ala? Crezi ca pot scana flyer-ul si sa-l decupez? Inca de cand ai scris tu prima data despre epilator am facut ochii cat cepele, acum mi l-ai pus pe tava aproape . Sper sa ajung sa-l iau. Poate pana maine la pranz scrii si tu daca l-ai folosit si cum ti se pare. Ah, sa-l stapanesti sanatoasa si sa ai picioare fine si delicate |
Alina ce pot zice de aparat... ciupeste dar nu l-am folosit mult, ca dormeau copii si face putin zgomot (nu foarte tare). Dar arata meserias aparatul, bine finisat, sidefat... ce mai, mi-a luat ochii. Si are multe accesorii pentru ras, epilat zone sensibile...
Cuponul il poti gasi chiar la magazin, iei o brosura de acolo de la intrare. Vezi ca este brosura saptamanala si mai este o pagina fata-verso cu oferte speciale pentru perioada 11 decembrie 14 decembrie (maine este ultima zi) si in acea brosura speciala, pe pagina a doua gasesti cuponul. Pretul aparatului este deja redus, tie iti trebuie cuponul sa primesti si vopseaua de par (care costa 15.99$ nu este din cele ieftine) si care zic ca merita daca iti sta in obicei sa te vopsesti
Nu uita de taxe, iese pe la 140$
Ana cand plecati? ca eu sunt cu capul in nori, daca uit va urez de acum un Craciun superb alaturi de familie, sanatate multa tatalui tau (care deja cred ca este mult mai bine ca nu ai mai zis nimic) si La multi ani pentru 2009!
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
nelia spune:
Nu pot sa dorm! Am citit pe la curs... dar de fapt nu pot sa dorm pentru ca s-a intors toata panica traita cu Dawson. Credeam ca a trecut... se pare ca nu! Clasa in care am curs luni seara e chiar linga intrarea in pavilionul inchis si in care s-au intimplat evenimentele. De fapt, citind si rascitind cele 5 mesaje de la directiune, nu se stie nimic clar inca. Nu se stie daca s-a tras sau numai s-au auzit zgomote care semanau cu impuscaturi, nu se stie nimic despre provenienta pachetelor suspecte... se cerceteaza. Problema mea e alta: cum trec eu peste panica asta (nejustificata in totalitate, ma stiam mai tare, de aia spun ca de Dawson mi se trage) si ma duc luni la examen!?! Ca mie imi transpira palmele numai cind ma gindesc...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
mikiion spune:
Nelia multa putere. Chiar m-am gandit la tine vineri ca putaei sa fii acolo in examen
Oricum acum sunt toti in alerta si o sa aiba grija. Mie mi s-a parut putina isterie generala acolo. Sufla si in iaurt ca au patit-o.
Donia am vazut pe la fulguleti ca e ziua lui Christian. La Multi Ani!!!!!
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
nelia spune:
Mikkion, pai sa stii ca nici gindul asta nu-mi da pace. Pentru a doua oara, trebuia sa fiu intr-un loc in care s-a intimplat ceva. Nu se stie de fapt daca au fost focuri de arma, in mesajul de la directiune spune ca s-au auzit focuri dintr-un lift si dintr-o toaleta, dar ca s-au gasit petarde... deci ar puteafi o explicatie pentru focurile auzite de 6 studenti. Au fost evacuati 400 de studenti, anulate examenele, s-a gasit un pachet cu gloante si un pachet suspect... dar politia refuza sa clarifice continutul, daca era exploziv sau nu. Sper sa se clarifice situatia pina luni, ca vad ca la mine e chiar serioasa panica asta legata de acest aspect. M-a zdruncinat rau povestea din Dawson si tot ce am citit despre cea din Politehnica. Eu cred ca panica vine de la faptul ca nu se poate controla asa ceva. Stii cum e UQAM-ul, pai, oricine poate intra, ca-n brinza... oricind si la orice ora. Isterie-neisterie, uite ce s-a descoperit dupa ce s-au auzit impuscaturile sau ceva asemanator... din mesajul directiunii: la découverte de projectiles de calibre 22, de pétards éclatés et de couteaux. Si: des images enregistrées sur les caméras de surveillance font voir la présence d'un individu suspect. Gluma proasta? Incercare nereusita? Chiar daca nu s-a intimplat nimic, mie nu-mi da pace un gind: faptul ca cineva a putut intra intr-o scoala cu asa ceva. Totusi, era un rucsac cu toate acestea in el, ori gluma sau nu, asta arata ca oricine poate intra si cu arma in buzunar, ca oricum nu are cum sa afle cineva. Plus acel pachet suspect despre care nu se spune nimic. Dar cred si eu ca asa ceva a creat isterie si pe buna dreptate: Politehnica, Concordia, Dawson... nu mai spun de State.
OlgaTarziu spune:
Salutare.
KHISTIN lui Tony i-au iesit dintii foarte repede. La 3 luni iesea, la 4 luni aveam doi jos. La 7-8 deja ii avea si pe cei 2 de sus. E ok,are dintii frumosi si sanatosi. Doar ca de cand era bb eu am curatat gingiutzele cu tifon, apoi cu degetar special. Poate de aia si acum casca guritza la spalat pe dinti si am putut pastra o igiena foarte buna a gurii. Sa- vezi cum la sfarsitul periajului scoate si limbutza la curatat
ANDY nastere usoara! Fac galerie. Eu pe primul l-am nascut la 39 si 2 zile. Dar la noi este invers, ma stresam ca nu-l pot duce pana la sfarsit. A si bine ca a iesit ca avea 4 kg. Daca mai hodinea o saptamana muscam 4.5 kg
Noi suntem mari, grase si frumoase vorba lui bunica. La ultimul control m-am urcat pe cantar si cand a vazut obstreticiana ca am luat 10 pounds intr-o luna s-a luat de cap. Ma intreaba : "Doamne dar ce ai mancat" Intrebarea era total gresita. Ce nu am mancat? Ca ma simt ca un aspirator, tot ce prind nu iert. BB misca in veselie, m-au apucat arsurile, am insomnii la greu. Cam atat... A si nu am chef de lucru ca avem un sef nou care tine sa demonstreze cat e de destept, si nu am chef de Craciun ca nu am energie sa fac nimic.
Doloress spune:
Ina multumesc de aprecieri. AM vazut ca multe fete de la sezatoare au trecut pe la NICU din pacate. Totul e bine cand se termina cu bine insa, am fost totusi recunoscatoare ca nu eram in Romania sa indes bani pirn buzunarele asistentelor. Asa s-au comportat tare bine si cu el si cu mine, am invatat o multime de lucruri de acolo.
Nelia Am auzit totusi la radio din declaratiile politiei ca au fost numai glume proaste, ei banuiesc un student care n-are chef sa dea examen si tot se tine de sotii. Iti inteleg panica, si mie mi-era frica sa merg la scoala dupa Dawson, ba chiar stateam mereu la biblioteca si invatam langa un perete de sticla de unde vedeam holul principal cu cafeteria, ei de la faza cu Dawson m-am mutat si ma duceam mai apoi in cel mai indepartat colt. Chiar am avut o discutie cu cineva daca suntem fundamentali buni sau fundamentali rai, eu zic ca buni insa cica s-ar fi demonstrat stiintific ca suntem rai si numai educatia, societatea ne face mai buni.
Magdone si al meu s-a constipat tare de tot dupa diversificare, numai cu prune ii mai trece. Si cereale de oatmeal. Apoi ii mai dau apica din cand in cand, sper si asta sa ajute.
Multa sanatate si sarcina usoara gravidutelor si multa sanatate piticilor bolnaviori!
Mona_B spune:
Buna tuturor si La multi ani si toate cele bune cu intarziere pentru sarbatoriti/sarbatorite.
Cristina, ce frumosi sunt Yasmine si Cris, cred ca sunteti tare mandri de ei, iar bunicii trebuie sa fie in al noualea cer, cu asa nepotei pretiosiDupa mine si Cris incepe sa semene cu taticul...JMO.
Denisa, multumesc de intrebarea de la capitolul anteriorsuntem foarte bine cu totii, ne pregatim incet incet de Craciun, desi n-am inceput inca raita prin magazine dupa cadouri/cumparaturi...mi-e si groaza sa ma gandesc.
Ma bucur ca nu lucram intre Sarbatori, e primul an cand ni se face un astfel de cadou, asa mai avem timp de un appointment la dr.ori alte probleme.
Olga, da-le incolo de sfaturi si opinii in ce priveste greutatea in sarcina ca dai tu jos...si eu ma mir cum de am pus deja 8 kg in 5 luni, dr.mi-a zis ca burtica e destul de mare pentru 22 sapt.dar in rest, am energie cat cuprinde marg la sala de 2 ori pe sapt. doar sa cat sa mentin tonusul si-mi face si placere la gymul unde merg, e asa de aproape...cand e vremea buna ma intorc acasa pe jos.
Denisa, ori alte fete din Mississauga nu va tenteaza Good Life? l-as vota drept cel mai bun gym din toate punctele de vedere, doar ca cele mai bune cluburi de yoga se gasesc in Toronto.
In alta ordine de idei, s-ar putea sa ne trezim in casa noua in noul an. Am obtinut aprobarea pentru mortgage cu BMO si vom achizitiona un condo pe gustul nostru in centrul orasului...nu-mi prea place mie zona, cam aglomerata, insa locuinta corespunde aproape perfect cu ceea ce ne dorim si vom scapa in sfarsit de plata chiriei. Vom fi cam ocupati in lunile urmatoare cu mutatul, dar bunicul e inca aici, apoi va veni bunica cand se apropie data nasterii lui Aidan-Victor.
Va las acum ca am petrecut deja prea mult timp la calculator.
Mult sanatate si succes tuturor!
Mona
nelia spune:
Cine are un pisoias mic si sanatos de dat (daca s-ar putea sa fie si negru, ar fi si mai bine!)? Daca as gasi, l-as lua cadou de Craciun pentru fete, ca asta isi doresc amindoua cel mai mult. Mai ales Agata isi doreste... si negru... dar si Tudora. Eu le iau, Octav a fost de acord, cu o singura conditie: sa fie unul de la cunostinte, nu cumparat. Sau un pui gasit pe strada, care nu are pe nimeni, dar aici e mai greu sa gasesti asa ceva.
Carmen, daca mai citesti, mai e pisica respectiva? Era pui? Ca Octav a zis ca vrea pui mic, sa-l crestem noi.