Sezatoarea canadiana (119)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetelor.am si eu o intebare la voi .cum este vremea in Canada in luna Iunie?imi petrec concediul in Montreal si vin cu un bebe care va avea cam 9 luni.si nu am idee ce ar trebui sa pun in bagaj pt el.
multumesc

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cata_micky uite aici cateva informatii despre Montreal in iunie, nu e foarte cald inca dar nici frig, ideea e sa-ti iei haine subtiri de vara dar si cate un puloveras, o gecuta subtire. Seara si dimineata se lasa frig.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Merci de raspunsiri, le transmit. Eu n-am avut traseu tipic de aia nu prea pot sa dau informatii....
Eu teoretic n-am avut sarcina de risc dar doctorul meu mi-a facut eco la 6 saptamani. Sa va spun eu cate eco am facut in total? Veti fi invidioase.... una am repetat-o pentru ca disparuse ca prin farmec eco veche de la 20 saptamani din dosarInsa mai bine sa nu fiti pentru ca cine a facut ca mine operatie de apendicita la 26 saptamani(4 eco intr-o zi), apoi diabet de sarcina. Plus cea de la triplu test si ce folos, abia la ultima la 36 sapta cu 5 zile inainte de a naste am aflat ca am baietel
Ktrinel nici eu nu inteleg cum sta treaba, doar ca cel actual nu face si obstretica ...... Si ca pe cel la care a fost inainte nu-l mai vrea..... Plus ca e pretentioasa, vrea cel mai bun, ceea ce e normal dupa ce te chinui cativa ani sa faci un bebe.... Oricum n-am apucat sa vorbim cum trebuie pt. ca suntem amandoua la sf sesiunii si nu prea am avut timp de nimic nici ea nici eu....
Are asigurare de la sot, e o idee buna sa se duca la privat.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Fetelor care m-ati felicitat pentru examene, va multumesc, doar ca eu am zis doar ca le-am dat, nu ca le-am si luat

Ange, n-avem planuri de Craciun ca pentru noi este mare noutate sa fim impreuna de sarbatori, dar eu am zis ca o sa mergem cu steaua pe la cine cunoastem (asta pentru ca nu sunt prea multi aceia)si sunt acasa si or vrea sa ne deschida usa , sa vedem cui i-a iesit cel mai bun cozonacul/sarmalele/salata de boeuf. Asta daca nu suna vreunul la servici la mine ca i-a picat greu poutin-ul si nu poate sa vina, ca atunci trebuie sa ma duc (mi-au dat liber dar mi-au zis ca sunt on-call in caz de Doamne fere').
Eu i-am luat deja sotului cadou de Craciun, un aspirator nou, frumoooos manca-l-ar mama si rosu ca sa fiu in spiritul Craciunului . L-as fi tinut pana pe 25 doar ca se stricase ala vechi si nu puteam sta cu casa neaspirata pana atunci, nu ? Dar am infundat cutia sub brad ca da bine la poze.

Si tot apropo de cadouri, ziceam ca a venit Mosul mai devreme pe la noi, ghici cu ce ? Cu UN LOC LA O NOUA GRADINITA ! Si care imi si place pe deasupra din primele contacte si investigatii pe la cunostinte. Singurul inconvenient, locatia, este pe Ile Bisard un pic mai aproape de noi fata de gradinita unde a mers pana acum dar tot departe (15-20 de minute cu masina). Acum sper asta sa fie singurul bai si sa se acomodeze el bine acolo (nu ca dincolo nu ar fi fost acomodat doar ca gradinita per ansamblu era ... dubioasa).
Dar cum o veste buna nu vine niciodata fara una proasta, Mosul cred ca a scuturat cam tare sacul si ne-a lasat si un virus de ne-a mucit pe toti de miercurea trecuta, chiar inainte de examene, Victor nu a marcat decat prima zi la noua gradi,asta ieri iar azi am avut confirmarea de otita la ambele urechi pentru ca de dimineata a facut din nou febra si a continuat cu starea de agitatie si plansete fara motiv. Asa ca suntem pe antibiotic, zece zile, si tin pumnii stransi sa fie bine pana joi cand reincep serviciul.

Nu s-a ales nimic de vacanta asta a mea, in sensul de vacanta adica sa ma relaxez, sa fac ceva care imi place sau macar sa dorm un pic mai mult. De unde ! Cred ca am ajuns sa vreau sa merg la servici ca sa ma relaxez, mai un Patel, mai un ciudat, ca mare e Gradina Domnului !

Gata, ma duc la nani !

Pe curand,

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Mergi la inceput

Diana ce ma bucur!! E la 7 Cad? Banuiesc ca are si program pana la 6!!!!
Dar nu e in sensul invers al directiei spre servici?
Si sanatate la pitic. E prima otita? O sa se amelioreze rapid acum ca ia antibiotic. Si nu trebuie tinut acasa daca nu are altceva( gripa...) pentru ca otita nu e contagiosa. Insa tratamentul trebuie facut pana la capat.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Salut fetelor, asa pe scurt din Romania: am avut o cursa anulata, am fost redirectionati spre Cluj in loc de TgMures; dupa trei zile nu vem nici un bagaj, azi au ajuns in Cluj trei din patru; de unul nu se stie; customer service facut de tip de la firma ce recupereaza bagajele din cluj-DHL de toata jena ( de genul: nu-ti spun cum ma numesc, nu-ti spun cine e firma, mi-a inchis telefonul, sa ajung pe banii mei pina la cluj dar intre 14-16H dupa bagaje-dupa ele trei, dupa restul inca un drum, etc) or fi vitrine sclipitoare si lumini in centru, dar mentalitatea e de kkt si serviciile inca in sec.18;
acum sa vad unde pot face reclamatii, de la comportamentul execrabil al cucoanei de la DHL Cluj, la bagajul pierdut, la costul transportului tgmures-cluj-tgmures, etc;
altfel frumos si cald, fara zapada, ai mei ok, mincarea super buna;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Ana, vai..iar se pierd bagaje ? Io cred ca as muri de inima si cu copil dupa mine ...Tudor cum e ? ce zice ?

carmen, sanatate la pitici!

andy, esti la spital ? a venit mosu ? ..mici prietena mea nu a nascut inca, sambata o cheama la inducere daca nu se intampla nimic.

noi suntem bine, dar fara chef de sarbatori prea mare...vad ca se poarta anul asta aceasta stare

simonna, mai auzim ceva de la tine anul asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ana,vacanta placuta!
nu-ti strica vacanta pt incidente de genul ala.profita la max de parintii tai,de sarbatorile de iarna,de mancarea buna
Sa-ti povestesc ce am patit eu intr-un an cand am fost de Craciun acasa? sau lasa ca-i ca-n filmele cu prosti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Diana, sanatate lui Victoras.

Ana, ce aventuri.
Care bagaj va lipseste ? Cel cu cadouri ?
In orice caz, vacantele in Ro nu se uita

O zi buna,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Ana sper ca nu s-a pierdut bagajul cu cadouri pentru soacra!!!!Dupa ce te-ai chinuit atata sa-i alegi cadou Oricum nu i-ar fi placut

Petrecere frumoasa, si sa stai cat mai mult cu familia si prietenii evitand iesirile in oras.... Ca in perioada asta oricum e nebunie......

Bine ca tatal tau se simte bine.

Acum nu stiu ce companie ai tu pentru ca teoretic ti le livreaza la usa, eu asa stiam.

Ange eu vreau sa povestesti!!!!! Am nevoie de distractie in perioada asta!!!!!

Virsta Marc

Mergi la inceput