Sezatoarea canadiana (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Mikion, eu am facut pana acum 4 eco, prima la 10 saptamani, a doua inainte de amniocenteza, a treia la amniocenteza si a patra la 20 saptamani. Mi-a zis doctorita ca voi mai face una la 32 saptamani.
N-am istoric de sarcina cu probleme.
Am auzit de persoane care au facut doar 2 ecografii pe durata sarcinii.

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Referitor la zborurile cu surprize spre Romania, eu pana acum am zburat mereu cu Malev, cursa directa Toronto-Budapesta si n-am avut nici cea mai mica problema cu bagajele.
Sunt foarte multumita de ei...din pacate au zboruri doar din mai pana in august ori septembrie in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Bravo lui voctoras pt gradinitza cea noua, Diana. Si tie pt examene. Bine c-ai scapat de ele, daca le mai si iei e perfect. Eu in sesiuni nu asteptam decat sa dau examenele. Dupa ce ieseam din sala tot stresul trecea ca prin farmec. Ca-l luam, ca nu-l luam, important era sa scap de ex.
Imi pare rau de infectia din urechiuse. Eu cand aud cuvantul antibiotic deja mi se zburleste parul in cap, desi nu pot spune c-am fost candidati regulati, insa urasc antibioticele, nu stiu ce-am eu asa cu ele in general.

Ana, multumim de telegrama (ma bucur ca ne-ai spus un pic din toate), imi pare rau insa de experienta neplacuta cu zborul si mai ales cu bagajele. Fara bagaje esti oarecum in plop in orice fel de vacanta/excursie ai merge.

Au anuntat zapada la greu pana la sf. saptamanii, asa ca sa te tii. Macar s-or bucura prichindeii. Anul trecut am tras niste trante in zapada cu alex. Sper ca anul asta sa trag cu amandoi. Ala micu’ e pus pe picioare, a mai ramas cu tusea, dar i-a disparut suieratul (si n-am facut decat 2 zile de puff-puff), in schimb e alex pe butuci. Numai de gradinitza nu e el bun, insa ce sa facem, e cea mai importanta saptamana, azi are serbarea, abia asteptam sa-l vedem. Supriza o sa fie totala ca eu n-am nici cea mai mica idee ce fel de serbare o sa fie, si ce-o sa faca/zica/presteze alex. Nu am putut scoate o vorba de la el, iar educatoarea vad ca tine secret.
Ieri cu toata gripa mea si starea de rau am facut impreuna cu el (mai mult eu, evident, ca alex zacea efectiv) o felicitare pt doamna educatoare. Speram sa ii placa. Khristin, multumim de ideea cu felicitarea, am facut o cizmulitza rosie cu stelute pe ea, craft serios, nu gluma, si pe spate am scris mesajul. Alexutzu’ a semnat doar (ca nu avem inca dexteritatea necesara la desenat litere). Cadou in final i-am luat o cutie de “miroase” (ca nu stiu cum sa le spun, chestii de-alea de le pui in cosulete si miros frumos in casa si cu o sticluta cu lichid parfumat si betisoare) de trandafiri. Dar m-a izbit cat de veridic miroseau a trandafiri din aia mici cum erau la mine la tzara la bunici. Si-am zis ca un asa miros incanta pe oricine (cred ca ma duc sa-mi iau si pt mine sa-l pun in camera sa adorm pe miros de trandafiri). M-am ferit sa iau lumanarele si dulciuri ca si-asa o sa primeasca femeia o gramada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Try-cum te mai simti,ma bucur ca ai facut felicitarea!tzinem pumnii pt serbare- te inteleg ca eu am emotii cat casa pt maine la concert, o sa cante vreo 6 cantece,din care 2 in franceza,si ea nu are inca nici o problema,sper sa fie asa si maine.
Ana- imi pare rau de bagaje, sper sa nu am acelasi ghinion si eu la anul-numai bine si sa rezolvio repede
Katrinelu-avetzi serbare, ce face Julia?
Diana-felicitari pt locul la gradi.
Khristin-voi ce mai faceti,cum e bebe?
Carmen-sanatate la pitici-de fapt sanatate tuturor bolnaviorilor!
O zi buna, eu merg sa fac rapoarte-vai ce ma seaca astea uneori-cand sunt numai cifre

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Haideti la capitolul 120.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

denisa, eu sunt pe invers, da-mi cifre ca ma simt ca pestele-n apa. Nu ma pune sa fac compuneri, scrisori, rapoarte scrise ca ma cacai si rascacai pana-n veacul de apoi.

merci de pontul cu rubbing alcohol, ma scapat de senzatia aia nasoala pe piele pe care-o am eu cand fac gripa. I-am facut si lui alex la 4 dimineata, s-a trezit si-a venit la noi in camera si-am zis ca n-are ce sa-i dauneze.

ce spui tu acolo de 6 cantecele si 2 poezii... fi-miu nu canta altceva prin casa decat oh, canada. Ii place la nebunie. N-am emotii, doar ca ma gandesc la el mititelul ca nu-i in forma de serbare. Insa sunt nerabdatoare sa vad ce pun piticutii la cale.

Mona, doua din cele 4 eco sunt pt ca ai facut amnio, dar fara ele te inscrii in standard. Ce-ti face burticutza? Ce face vladut?

Mergi la inceput