Sezatoarea canadiana (119)
Raspunsuri - Pagina 14

maru spune:
ange, nu erai tu cea care ziceai sa iti dau lista, sa iti dau cc ca nici odata nu te paraseste cheful de shoping?
mai tineti minte cand ma vaitam ca nu am chef de nimic, ca nu am cumparat nimic? nici acum nu am impodobit bradul!
noutati: tuta azi era cu cizme, ce-i drept ploua, deci concluzie: tutei nu ii place sa fie uda la picioare!
mai, si indianu ma enerveaza de imi vine sa ii zic ceva ( nu prea pot ca e tare politicos!) da citeste ziarul dimineata si ma deranjeaza lumina, nu pot sa dorm linistita! Ce-i trebuie astuia stiri asa de dimineata? nici nu s-a uscat tusul pe ziar! Nu tie ca tusul ala e toxic?
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/

monicutza_bb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelia Si alte fete, ati mai avut copii asa ca Lisandru, lipiti efectiv de voi? E atit de mamos, incit nu se duce la nimeni, daca nu ma vede citeva secunde se pune pe plins si striga maaa-maaa... nu suporta sa-l atinga nimeni cind e bolnav sau suparat sau somnoros, numai mami. |
Nelia... si Alex la fel a fost pana pe la un an si jumatate, nu puteam face nimic, nu puteam pleca de langa el pana la bucatarie, nimic... Eu cred ca asa sunt baietii, mai mamosi

Dar lasa ca trece, in curand o sa te impinga cand vrei sa ii dai un pupic si sa it zica "nu mami, nu pusi, du-te, Axi jocalii" (traducere "Alex se joaca cu jucarii")
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

cge spune:
Ba la noi a fost invers, Anca a fost mult mai lipita de mine decat Victor.
Victor a stat si cu bunicii, si cu cine mai venea pe la noi, Anca in schimb ii teroriza, nu rezistau cu ea decat cateva minute.
Ange, am fost ieri la Transilvania, au de toate: toba, lebar, carnati, costita, slanina, piftii, salate, varza murata.
Cred ca sorici nu au totusi.
Lumea dadea comenzi la greu.
Suna-i si intreaba-i.
Hai ca suntem obosite, eu am dormit dup-amiaza sambata, si dupa am vazut viata cu alti ochi.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

nelia spune:
Iar am venit... nu mai am chef de citit. E drept ca la asta ma simt mai in regula, e si frumos cursul, examenul e practic, sper sa ma descurc, ca ar fi pacat sa nu fac, chiar a fost un curs frumos, spre deosebire de celalalt, unde, in afara de profesoara aia draguta, nu era nimic care sa ma tina in clasa.
Ange, sa stii ca nici eu nu am prea mare tragere de inima anul asta, dar eu pun la mine pe seama oboselii. Sint tare obosita, daca ma asez citeva minute intr-o pozitie asa mai orizontala, adorm instant. Eu, care nu stau o clipa locului si de dormit dorm doar cind sint bolnava. Acum, cind am de citit, am teoretic chef de smotru, peste citeva zile cind sper sa trimit si temele restante si voi libera de smotru si de pregatit pentru Craciun ma va apuca lenea si voi avea chef de citit. Concluzia este ca de fapt nu prea mai am chef de nimic, dar imi gasesc scuze...
Insa psihic eu stau bine, adica nu ma simt picata, cu fizicul stau mai rau, pur si simplu mi-e lene sa ma misc, fac strictul strictului necesar si in rest zac pe cite o canapea... tinindu-ma de vreo carte sau vreun curs, ca doar sed, de gindit ioc! Si mi-am adus aminte ca am citit niste extrase dintr-o carte care se numea Dreptul la lene... nu mai tin minte mare lucru, dar o caut in vacanta si va spun si voua. Mie mi-a placut mult ce spunea omul ala acolo!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Denisam spune:
Monicutza- nu e regula ca baietzii sunt mamosi- la mine nici unul din copiii nu a fost super mamos,am sperat ca Alex va fi, dar nu este, el merge de mic( de fapt asa a fost si E-dar pe ea am dus-o laactivitatzi de la 4 luni)la oricine- eu nu am avut probleme ca sa ii las undeva si sa plinga dupa mine-f. f.f rar-primele 2 min au marati,odata implicati in ceva,nu le-a trebuit mami-si eu sincer ma bucur, si acum la 1,5 ani baietzelul lui mama,ma cauta doar dc e f. obosit si nu e bagat in seama de nimeni-altfel se jaoca singur- as eciti alearga 90% din timp si mai construeiste- mi-a a[rut rau ca ieri nu am fost pe faza sa il filmez cum s-a asezat el la masa si vroai sa coloreze ca E-desi ea era ocupata in alta camera sa faca pe profesoara, el a simtit nevoia asta
-asa ca eu mai sper ca se va mai domoli pina la vara viitoare.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

nelia spune:
Pacat ca nu-mi mai merge aparatul, nu stiu de ce... Stiti unde sta Lisandru in timp ce mama-sa se chinuie cu un text din care nu intelege nimic!?! L-am pus pe birou, linga mine si s-a urcat pe imprimanta. Sta cu fundicul acolo, se intoarce si apasa pe butonul de scanare al imprimantei si ride in hotote cind trece lumina pe sub el... Si imi arata maa-maaa, hmmm! E dulce rau! Lisandru la mine imi trage fata spre el, daca e in brate si nu ma uit la el... si vorbeste cu mine, zice mmm, aaa, mmm cu o mimica de te topesti daca il vezi. Sint eu mai stresata si mai obosita, caci altfel ar fi chiar flatant ca baietelul lui mami sta lipit de mami, pentru ca e atit de dragalas! Nu stiu daca e o regula, dar la mine e clar ca fetele au fost precum copiii lui Denisam si inca mai sint. Agata cerea atentie si inca mai cere in sensul ca voia tot timpul asistenta la joaca, la nebunii... dar nu statea in brate mai mult decit era necesar. Tudora s-a jucat singura tot timpul si acum e la fel, nici nu o auzi prin casa, are tot timpul ceva de facut. Dar Lisandru are ceva special, de pisoias, in felul in care se lipeste. Ma ia cu minutele de git si ma stringe si isi baga fetisoara aia dragalasa in fata mea... de ma topeste... Na, cine sa ma mai inteleaga, ba ma pling ca e obositor ca sta numai calare pe mine
, ba ma topesc cind povestesc cum o face!
Mamele astea...
Tara arde si baba se piaptana... am atitea de facut astazi si eu ma uit dupa mitze pe linkurile puse de voi. Cred ca trebuie sa inchid calculatorul, ca ma apuca sase aici... Dar nu inainte de a vedea pozele lui Denisam...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

ange spune:
marule,da eu eram aia.numai ca nu e vorba de shopingeala.acolo sunt campioana.ziceam asa de pregatirile pt Craciun:)))
cge,nu au sorici.am sunat.cat despre preparatele lor nu ma dau in vant.am comandat cativa ani la rand dar ei sunt unguri si fac preparatele de Craciun cu totul si cu totul diferit de noi.dar nu e bai!chiar daca nu ma apuca harnicia pana la Craciun,am prieteni care se pregatesc serios si tot mergand de la unul la altul cu colindul voi apuca sa mananc o bucata de carnat sau o felie de toba pe anul asta
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

monicutza_bb spune:
Nelia esti indragostita tare de baietelul tau se vede din cum descrii gesturile lui.
Ange si eu am cam aceeasi stare, a fost un an greu din toate punctele de vedere. Abia astept sa se sfarseasca. Lasa ca vine altul nou, poate cu mai multe lucruri bune pe lumea asta si cu chef de viata (si cu o noua vara, abia o astept ). Pe mine m-a impulsionat sotul, astazi mergem sa cumparam brad si poate la noapte il si facem. Apoi mai am 4 zile de lucru, saptamana viitoare ma urnesc intr-o zi sa cumpar ceva cadouri si mancare (materie prima) si apoi inainte de Craciun sa gatesc, sa miroasa si la noi a Craciun romanesc. Startul este mai greu, dar hai ca poti, la vointa ta te impiedici de un mic blocaj sentimental (btw si noi ne-am amintit aseara de cum era Craciunul cand eram copii, simteam efectiv caldura si pacea sarbatorilor de iarna)
Denisa ce norocoasa cu asa copii, pe mine Alex m-a terminat cu posesivitatea lui. Nu aveam probleme sa il las la cineva, statea cu oricine, era si este foarte sociabil, dar cat timp era acasa nu ma lasa sa fac nimic. Si un praf amarat daca stergeam chitaia sa imi ia swiferul din mana.
Am vazut cateva poze cu puii tai, ce mare este Emma pentru varsta ei (imi amintesc ca ziceai ca este inalta). Iar Mark este un scump, parca este tati in miniatura. Ce fotoliu interesant are el acolo. Nu am vazut asa ceva pe aici.
Uff... am terminat si eu DAS-urile pe noiembrie, bine ca nu sintem multi angajati.
Ktrinel merci pt sfatul cu epilatorul, eu m-am mai epilat in trecut si nu am avut probleme cu fire crescute pe sub piele, dar si pentru ca am firul de par subtire si restul de rar (mai ca nu as avea nevoie de epilat, dar nici senzatia de arici dupa ras nu imi place).
Pentru cine intereseaza epilatorul de care povesteam acum cateva pagini: am dar comanda pentru un epilator Braun la Jean Coutu de langa mine pentru ca nu il aveau si vroiam sa il iau la acelasi pret. Apoi l-am gasit pe stoc la alt Jean Coutu si l-am cumparat de acolo. Voi suna sa anulez comanda, dar mai intai m-am gandit sa va intreb daca aveti nevoie (eu stiu, poate a vrut vreuna dintre voi sa il cumpere si nu a gasit). Dati-mi de stire pana maine, sa stiu daca anulez sau nu. Alina tu ai reusit sa il iei?
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Magdone spune:
Buna fetele,
Multumesc Ina, Cge, Doloress pentru sugestii, le-am incercat pe toate si vad ca i-a dat drumul mititica. Nu stiu care a avut efect, dar o sa continui asa.
Donia, LMA lui Cristi, sa creasca mare si voinic !
Denisa, super pozele! multumim
Laura, am citit, bagat la cap
Cu sarbatorile astea nici eu nu sunt prea entuziasta, nu stiu cde ce, desi am decorat am facut si bradul, parca anul asta a zburat asa cu o viteza cosmica, sper anul viitor sa treaca mai incet.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

carmen77 spune:
Nelia, nu e acelasi carrier-ul ala cu care am venit in Westmount, ala era un sling si e asemanator cu wrap-ul, si dupa ce a trecut Marc de 9 kile deja ma durea spatele. Ce am cumparat eu e asta: http://www.ergobabycarrier.com/ ... aici poti vedea exact cum se poarta, eu l-am cumparat de la Bummis, dar il au si la Azurewraps si cam pe la toate boutique-urile de bebei, a fost cam scump, 105 + tx, dar isi merita TOTI BANII, absolut fiecare cent! Poate ti-l aduce Mosul . Marc are 11 kg si nu il simt si ma plimb cu el cu orele. Si la cumparaturi cand iesim tot asa il duc si nu zice nici pas ... e tare incantat. Ideea e ca marsupiul asta iti distribuie greutatea copilului pe solduri si de aia nu te dor umerii sau spatele.
Donia, La Multi Ani pt Cristi!