Sezatoarea canadiana (119)
Raspunsuri - Pagina 13

ange spune:
fetelor,am o problema
imi este pofta de sorici.stiti vreo ferma romaneasca? sau vreun magazin care ar vinde de Craciun asa ceva?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

monicutza_bb spune:
Ange ai incercat la Transilvania din Laval? Da un telefon inainte sa nu te duci degeaba.
Charcuterie Transilvania
806 boulevard Curé-Labelle
Laval, QC H7V 2V3
(450) 681-9551
Anul trecut aveau
Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

nelia spune:
Carmen, multumesc pentru informatii. Si imi pare rau ca ai probleme cu Marc, ca sa te incurajez, si Agata a fost suspecta de astm cind era bebelus, am tras-o cu ea vreo patru ani, dar acum nu are nimic si nu vreo doi ani nu a mai luat nimic, nici un virus. Nu credeam ca o voi mai vedeam vreodata imuna, credeam ca toata viata va fi tot bolnava. Marea, ei i-a facut foarte bine marea, din pacate anul asta nu am cum sa-i duc, tare le-ar trebui la toti o cura. Poate mergem in iarna viitoare undeva pe aici, mai aproape, macar o saptamina. Sper sa fie la fel si cu Marc. Sanatate!
Marsupiu este cel cu care ai venit in parcul Westmount cind ne-am intilnit? De unde l-ai luat si cit ai dat pe el. Trebuie sa fac ceva, in wrap nu mai sta si ma cocoseaza, de parca ar mai fi nevoie. Plus ca fiind iarna, carutul nu merge intotdeauna si mi-ar fi mai usor daca m-as duce cu el in brate dupa fete, ca nu e mult cu metroul, doua statii. Stii ca spuneai tu de Marc, ca plinge dupa tine... al meu acum e asa. Si alte fete, ati mai avut copii asa ca Lisandru, lipiti efectiv de voi? E atit de mamos, incit nu se duce la nimeni, daca nu ma vede citeva secunde se pune pe plins si striga maaa-maaa... nu suporta sa-l atinga nimeni cind e bolnav sau suparat sau somnoros, numai mami. Pe Agata o mai accepta, dar numai daca nu sint eu deloc in preajma... Fetele nu au fost asa si pentru mine e o noutate... si imi dau seama, ca oricit de drag imi este si nu mai pot de dragul lui, faptul ca e tot timpul lipit de mine poate fi si obositor. Fac mincare cu el pe dulap sau agatat de pantalonii mei, i-am golit un sertar mai mare de la dulap si il mai pun acolo, cu jucarii... ca sa pot face si eu ceva. Invat, citesc, scriu pe DC, maninc, fac baie etc. cu el tot timpul linga mine sau pe mine... Doarme numai pe mine sau linga mine, daca plec e jale... si daca ma intorc pe alta parte tresare si ma apuca cu mina de tricou... Tare m-as bucura sa aiba loc ca si fetele in iunie loc la gradinita, ca sa am timp pina in toamna sa-l duc treptat, ca nu ma vad bine si nici pe el...
Mai vin diseara, dupa examen, acum va doresc o zi buna!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

nelia spune:
Angeeee... si tie!?! Ieri am visat numai slana si sorici! L-am innebunit pe Octav. Adevarul este ca imi este tare dor de copilarie, de iernile de atunci, de Craciunul de atunci... cred ca de acolo mi se trage.
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

maru spune:
nelia, asa a fost si este andrei. ce-i drept ca se impaca bine cu tatsu, dar la boala, la necaz, la una alta e lipit de mine. Ieri dimineata a venit la noi in pat si era nemultumit ca nu incapea la mine in brate, ca e prea lung!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/

Denisam spune:
Neatza si o cafea,
Donia- LMA pt Chris-sa fie sanatos si norocos-pupicei o mie!
Inainte sa va raspund pe rand, va invit sa vedetzi poze de la mega concertul Tinei Turner si cu bradul.
www.dropshots.com/eric17
AM rams paf ce show a facut la 69 de ani!!!! da 69- e neschimbata, fizic- de la picioare pina la par- a avut 4 dansatoare care aratau traznet- o trupa de aborigeni(super meseriasi) si 9 instrumentisti-desi a facut pauza, a dansat la unele melodii de am ramas fara cuvinte si eu la varsta mea si cu gym nu as fi facut fata- mi-a placut ca a facut un bis superb- de 2 melodii, si-a luat ramas bun de la noi intr-un mod f. original-desi ca show nu a putut sa o egaleze pe Madonna- s-a straduit f. mult dpdv artistic, ca VOCE INSA- e Conservata f. bine in timp si de departe ii da clasa Madonnei- a facut un recap din viata ei- a avut toalete superbe-pacat ca la Golden Eye-nu am putut face poze, din cauza uneia care ma ochise-am avut bilete aproape de scena si normal nu aveam voie cu camera,dar toti faceau si sala era oricum in delir.
VA pup,revin!
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

ange spune:
mona,esti tare draguta.merci.
am sunat...
nu au la magazinele romanesti.ma gandeam ca poate exista vreo ferma romaneasca sau vreun nene ceva care produce :)))) asa ceva .
nelia,am inebunit!pe langa faptul ca am intrat intr-o stare extrem de proasta acum,inaintea sarbatorilor mi-am reamintit(ca si tine dealtfel) de copilarie,de bunici,sarmale,cozonaci si colindatul la tzara pe toate ulitele si pe la toate casele
Eu astept Craciunul tot anul.este singura sarbatoare pe care o iubesc la nebunie! numai ca zau de stiu ce naiba am,anul asta e naspa nici macar nu mi-am decorat casa pana la ora asta...nu am nici un gand deocamdata,nu mi-am comandat nici un produs deale gurii,nu am luat cadouri,nu am varza,nimic!
Nu vreau sa va indispun.va spun doar asa...

Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel vad la stiri ca a nins la Vancouver iar la Edmonton erau -43C ![]() |
Ne-a cam ales ea pe noi...:)) Brrrrr, ce friguri prin tara!
Multumim pentru urari! Mai ales alea cu sanatatea merg de minune, ca azi noapte ne-am luptat cu febra care nu scadea si a plans Cristi toata noaptea, de abia pe la 5 s-a linistit... ma tem iar de otita, mergem la pediatru mai tarziu.
Laura, da, am primit mesajul, multumim! Probabil ca-si exersa Cristi sculele primite de la nasi de n-am auzit telefonul...
Denisa, ce concert fain!
nelia, sper ca nu e nimic grav cu genunchiul Agatei! Si succes la examen! Cand am citit cat de greu a fost cu cel de vineri... am compatimit cu tine...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

ange spune:
donia,la multi ani baiatului(mi-a scapat,scuze)
sa va traiasca,sa creasca mare,sanatos si sa va aduca numai bucurii

maru spune:
din nou, La multi ani Cristi de Donia!
si multa, multa sanatate!
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/