Sezatoarea canadiana (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mona,aha!deci nu sunt singura
si eu abia astept sa se termine odata anul asta ca tot asa ca si tine am avut cel mai de kk an din viata mea.cred ca nu-l voi uita niciodata daca ma intrebi de realizari,niht! singurul lucru bun a fost ca am avut sanatate cu totii.A!cu mici exceptii eu cu

aparat "braun" am de ceva ani buni insa nu ma epilez cu el decat vara,afara.ma dispera firicelele(ca sa nu zic altfel) de par.Iarna bag lama in functiune la fiecare saptamana si e ok.

vineri intru in vacanta.
astazi nu am decat 2 copii.restul sunt bolnaviori saracutii!

nelia,chiar ca povestesti cu "foc" cand e vorba de Lisandru

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Carmen, multa sanatate lui Marc, poate totusi nu e vorba de astm.

pentru mine anul asta a fost tare bun, de aia ma plang ca a trecut asa repede, efectiv acu a fost aprilie, acu e decembrie...

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Si al meu baiat sta lipit de mine. Cum dispar de langa el, cum urla, si asta in sensul propriu al termenului. Nu mai sta nimeni pe langa el.

Voiam sa va intreb pe voi mamici cu experienta ce branza si ce iaurtel dati la copii? Si de la ce varsta ati inceput? Eu nu sunt adepta Danone-ului si a altor minunatii cu zahar, noi mancam iaurt simplu, bio. Iar branza, cottage cheese e OK?

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Doloress eu le faceam branzica in casa cand erau bebelusi. Reteta este urmatoarea: o jumatate de litru de lapte se pune la fiert, cand incepe sa fiarba se da imediat de pe foc, se amesteca 2-3 linguri mari de iaurt (eu puneam organic) si se pune la loc pe foc. In cateva secunde incepe sa se separe branzica de zer. Se strecoara si se papa. Este delicioasa, usor dulceaga, tocmai pe gustul copiilor. O faceam in fiecare zi proaspata, ia fix 5 minute si o amestecam cu orice (fructe, mancarici, galbenus de ou).
Iaurtul pana la un an si jumatate numai simplu, organic de la Liberte. Apoi iaurt de baut Danactive cu probiotice, fac gaurica in capacul de tipla si bag un pai si pleaca copii cu iaurtul peste tot, il beau cu mare placere, de multe ori inlocuiesc sucul (nevoia de ceva dulce) cu un iaurt.
Patrick s-ar putea sa fie in perioada anxietatii de separare, fiecare bebelus are (mai mult sau mai putin) o perioada din asta pe la 8-10 luni cand isi da seama cat de dependent este el de mamica/taticul lui.

Stiu ca am omis sa urez la multi ani pentru un puiut, dar nu mai stiu cui. Ma intorc cu urarile dupa ce descopar pe cine am sarit

Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Gata am revenit cu urarile (si scuzele de rigoare):

La multi ani baietelului Doniei, sa fie sanatos si sa primeasca multe cadouri

Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Si tot eu, de data asta pentru Ange (te-am prins astazi ): ce papa bun faci tu copilasilor tai (de la gradi)? Da-mi si mie ceva idei de mancare pe care o pot mesteca ei, cat mai sanatoasa si cat mai gustoasa, ce stii ca le place sa manance copiilor in general. Uu este neaparat nevoie si de retete daca nu ai timp, doar idei imi trebuie ca nu mai stiu ce sa invart prin bucatarie si sa stiu sigur ca vor si manca, ca la mancarurile noastre obisnuite nu prea se baga, probabil ca sunt prea obisnuiti cu ce papa la gradi.

Si sa va mai zic cum mi-a pierit iar cheful (daca aveam vreo picatura) de sarbatori. Nu mai luam astazi bradul ca ploua si nu vrea sotul sa il ia plouat si plus ca trebuie sa se si tunda astazi (vanitosu' lu mama) asa ca poate maine poimaine ... pana de crasiun il luam sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Voiam sa va intreb pe voi mamici cu experienta ce branza si ce iaurtel dati la copii? Si de la ce varsta ati inceput? Eu nu sunt adepta Danone-ului si a altor minunatii cu zahar, noi mancam iaurt simplu, bio. Iar branza, cottage cheese e OK?

doloress eu le dau iaurt normal; am inceput cu branza de vaci proaspata - se gaseste de obicei in magazinele europene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mona,astazi nu am decat 2 amici, asa ca am mancat ciorba de perisoare facuta de ieri+clatite de aseara cu miere+un tub congelat de iaurt si dodo.
Dar daca vrei maine la pauza am sa-ti pun meniul meu de la gradi pe sapt. trecuta de exemplu

Mergi la inceput

Ange merci doar daca ai timp, da imi fac o idee. Deja m-ai ajutat mult, poate bag maine o ciorbita de perisoare ca am carnita tocata de curcan. Si ar merge si o musaca.
Super, merci de idei, ca uneori ma blochez si incep sa ma invart prin bucatarie disperata ca nu am ce sa le dau sa manance. Noroc ca vine sotul salvator si imi arata si aia, si aia... si reusesc rapid sa incropesc ceva de papa. Noroc ca sotul nu este pretentios, mananca ce gaseste, nu are pretentii absurde sa gatesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Monicutza, Mamaana merci de raspunsuri! Am sa incerc si eu reteta de branzica, sper sa-mi iasa. Ce nu inteleg eu, de ce se recoamanda laptele de vaca dupa un an si branza si iaurtul se pot da mai devreme? Daca e sa faca alergie, nu face si de la iaurt?

Mergi la inceput