Puiuti de randunici 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 6
ariel_7000 spune:
adriuta ! fenomenal piticul tau!!!! abia astept sa le arat alor mei filmuletele!!! mama e fan declarat al lui adrian! vezi ca iti trimit un pm sa te intreb de ceva care pe mina ma face sa
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
Kya spune:
V-a fost dor de noi?
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
ralucaspm spune:
Felicitari , Adrian, pt primii pasi !!! Multi inainte !!!
Eu tot nu stiu cum sa fac cu video, dar poate reusesc sa fac niste poze sa pun.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriuta Ia uite...sulpliza http://www.youtube.com/watch?v=zlg_uISHcEY http://www.youtube.com/watch?v=zTYyTuaAqNU http://www.youtube.com/watch?v=U_rzLwGKzGg |
vai ce frumusel e in costumasul de mos craciun ! incredibil ce cuminte a stat cu caciulita pe cap....teo ar fi smuls-o din prima secunda ...iar in filmuletul unde merge in picioruse....e ....scump fooooc!
Liana, mami de Teo
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya V-a fost dor de noi? Raluca mamica de Sanziana mititica |
daaaaaaaaaa ...tare dor! si e o frumoasa ....am vazut-o in 4 labute, si cum face pasi tinuta de manute, si papacioasa si plangacioasa....e o scumpa
Liana, mami de Teo
lianam spune:
adriuta multumesc de aprecieri....ei, eram o miresica mai...."batranica" (ca acu 2 ani am facut nunta, pana atunci tot aveam altele "mai importante" decat nunta, facut copii ) da' nitel mai slabutica decat acum
Liana, mami de Teo
ancka spune:
Din pacate am lipsit prea mult si nu prea am sanse sa citesc din urma. Despre ce magazin e vorba Ariel? Oricum, orice ar fi, sa iti mearga de la exceptional in sus!
Kya spune:
Adrian piciule, you rock!!!
Liana
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihatp spune:
am intrat sa va salut si sa zic la multi ani pentru sarbatoritii zilei, Teo si Matei. sa cresteti mari iar parintii vostri sa se bucure cat mai mult de minunatiile la care au dat viata!
eu acum am ajuns acasa...si e devreme fata de cum o sa ajung zilele urmatoare pana luni.
si-s cobza, si mi-e greata de serviciu si de tot (de la oboseala) si si mi-e groaza ca nu-l vad pe Luca mai deloc, si acum trebuie sa ma duc sa iau una alta ca nu mai are de mancare...
nu-s in butoi ca am prea multa adrenalina in mine, habar n-am cum o sa dorm la noapte de agitata ce sunt!
sa spulber necunoscuta sa nu credeti cine stie ce...am data limita la 2 proiecte luni si inca-s varza...proiectele
mimo, suna-ma dupa-amiaza, dupa 4, ca dimineata nu pot raspunde la telefon ca cica nu am voie cu el la serviciu.
ariel, o prietena din Baia Mare e interesata de hainute, i-am povestit de ele azi. o sa-i dau adresa de photo si mail-ul tau.
va pup, ma duc la cumparaturi, si apoi cred ca ma anesteziez cu o bere.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade