Puiuti de randunici 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 5
bubu05 spune:
La multe lunisoare Matei si Teo-boy!
...nu da nimeni o fripturica, o salatica??
Mihuta, Cami, Raluca, multumim pt. aprecieri, ma bucur ca v-au placut pozicile noastre!
Cami, ce super apare AMR-ul de la semnatura!!! Si eu abia astept Craciunul!
Raluca, sanatate Brianei, sa nu mai faca febra!
Wow, Ancka, 3 saptamani de plimbarealaaa, ce super! Plus cumparaturi! Belea! Sa va fie de bine! Mere nu papa Mihai? Coapte ai incercat? Amestecate cu dovleac copt si branzica de vaci sau cu gutuie coapta. Stef le linge!
Butucel, imi pare rau cu salariul…nu mai bine stateai tu acasa cu baiatu’?
Liana, Clau, azi am avut surpraiz: rufele mi le-a calcat Lica
Bravo Pucca pt. uro negative!
Zoze, pai trebuie sa iesi mamico si singura, ca altfel [hipi]
Ursuleato, bine, bine…te cred…
Ioana, pup si eu un obrajor blondanet, sa-i treaca vanataia!
Bitzo, si eu i-am dat lui Stef sa suga din feliuta de mandarina si ii place rau, i-am dat vreo 3 feliute o data.
Liano, ma faci sa rad…hi, hi…mai, am gasit ce ma interesa, mi-am luat geaca si cizme imblanite, amandoua kaki si manusi kaki …aaa, si o bluza de la Zara, ca nu se putea, bonus ! Apoi de la Ikea am luat inca 2 cutii pt. jucarii , miste cosuri pt. jucarii , niste plushuri de dat cadou, i-am luat lui Stef bavetele cu arici 5 buc/8 ron, mi-am luat si eu o vaza draguta…am papat si am venit acasa…o gramada pe drum, pana am ajuns in Berceni…de la 10 jum la 16 jumate am umblat !! Pfiu…cu Vlad dupa noi, i-a placut la cumparaturi si apoi a adormit in masina. Stefu a stat acasa cu Lica, s-au dus in parc. Acum baietii fac nani si eu sa strang pungile si sa pun la locul lor cumparaturile.
Flori, cum a zis Zoze fac si eu pilaful, dar fara condimente si cu unt, iese super!! Eu fierb intai carnita, apoi pun legumele, mai las sa fiarba, apoi pun orezul, cand e gata opresc pun untul si las acoperit cu capac juma de ora, apoi il mixez. Super bun, asta i-am facut aseara!
Luny, eu vreau sa-i iau un portofel si un pulovaras . De Rev ti-am zis ce facem
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
lianam spune:
bubulina ce de cumparaturi ai facut ...sa le stapaniti sanatosi si cu placere si...la mai multe!
Liana, mami de Teo
luny spune:
portofel i- am luat de ziua lui..pulovere, are plin sifonierul!:))
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
adriuta spune:
Hellooooo...
Cami33 tikerul ala cu au mai ramas...x zile pana la craciune ca bomba cu ceas :D
Ancka ambitioasa fata... Acu poate sa vina criza ca bebe are mancare pe un an. Mai sa stii ca nu-i rea ideea :) Dragutzele foc pozele.Frumoase locuri.Ce dulce e bebicul tau si ce bine iti seamana.
butucica Blavoooo...Andlei pentlu BAbOOOO...
tuchi cand termini serviciul intra la history si da Delete...stii tu de la medicina :mai bine sa previi decat...
pucca uraaaaaaaaa!!!
zoze sa stii ca sentimentul ala im am si eu...ca m-am plafonat . Cat despre timpul tau singura...am stst 24 de ore fara el si a fost BINE!!! Mi-a fost tare dor dar a fost...bine.
ralucaspm bine ai revenit!!!
delphin cred ca ai sarit peste mesajelul meu
Liana nici eu nu te-am vazut mireasa pana acum. Ai fost foarte frumoasa si rochita mi-a placut mult...
clau ...esti o romantica...incurabila. Pe mine nu m-ai vazut pe acolo??
Revin cu o surpriza...sperr
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
ralucaspm spune:
Eu daca ii dau sa suga felie de mandarina, la un mom dat se rupe o bucatica si i se duce drept in gat si se ineaca. Daca o curat de pielite si ii dau cate o bucatica mica in gurita o mesteca incet si o inghite.
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
adriuta spune:
Ia uite...sulpliza
http://www.youtube.com/watch?v=zlg_uISHcEY
http://www.youtube.com/watch?v=zTYyTuaAqNU
http://www.youtube.com/watch?v=U_rzLwGKzGg
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriuta Ia uite...sulpliza http://www.youtube.com/watch?v=zlg_uISHcEY http://www.youtube.com/watch?v=zTYyTuaAqNU http://www.youtube.com/watch?v=U_rzLwGKzGg Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |
GO ADRIAN!! primul mergacios de pe crenguta!!haios tare!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
sunt chiauna! abia maine ma duc sa fac actele, caci am avut niste probleme de rezolvat azi. Sper ca tot maine sa iau si hainutele, tot maine ma duc si la alex la serbare, tot maine...nu stiu ce mai fac.
Am stat si mi-am batut capul cu site-ul, caci nu stiu ce setare facusem si nu mergea operatiunea de comanda...adica toate bune si frumoase, dar nu se putea comanda...
Acum trebuie sa gasesc si un curier ieftin si serios. Aveti ceva sugestii?
Numele firmei nu l-am hotarat inca...pauza totala de imaginatie. Am inteles eu bine, dar trebuie sa contina minim un cuvant romanesc???
Multumesc celor care mi-au urat de bine , sa dea Doamne Doamne sa iasa ceva...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
adriuta spune:
Are si papuci de mosh dar nu i-am pus ca oricum si-i scoate. Mare minune ca a tinut caciula pe cap.
Asa creste mare puiul
ralucaspm spune:
Noi de revelion cel mai probabil o sa fim in Sitia, la soacra-mea. O sa ne ducem inainte de Craciun si o sa stam pana de Boboteaza. Daca il cheama pe sot in Atena intre timp, eu cu copiii cred ca tot la soacra o sa stam de sarbatori, ca tot e mai bine impreuna cu rudele sotului decat singuri de sarbatori. Ar fi si mai trist.
Ma mai impac cu gandul ca ramanem aici, in creta de sarbatori , daca ma gandesc ca anul trecut am fost la colindat in Sitia (orasul de unde e sotul si unde sta soacra) cu un grup condus de un preot si colindatorii aveau si instrumente muzicale : lira (un fel de vioara traditionala aici), buzuki, acordeon, fluier, etc. Fiecare cu ce avea. Aici se merge cu colindul pe strazi, fara sa te opresti la case si cine vrea iese in drum si ii cinsteste pe colindatori cu dulciuri, ciocolatele, rachiu, nuci curatate, miere, vin etc. Mama nasului nostru de cununie insa pusese o masa afara pt colindatori si avea de la chiftelute, placinta cu branza, placinta cu carne, carnaciori, pana si supa de potroace Imi aduc aminte ca anul trecut eram cu burta mare si deabea mergeam pe stradutele alea in panta. Si Ioanna era micuta si baga la chiftelute de la nasa ... Anul asta poate vom merge toti 4
Cadou de Craciu - nu m-am gandit deocamdata. Oricum aici cadourile le aduce Sf. Vasile de anul nou, asa ca mai am timp de gandit
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)