Puiuti de randunici 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
bai, voi ce faceti de Revelion, v-ati facut ceva planuri, rezervari?...se pare ca ai mei raman acasa si putem si noi iesi de Revelion, dar nu stim inca ce si cum..
si 2: ce cadouri luati randunoilor de Mos C???
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Clau, normal ca tin minte ...cum credeam eu ca am baiat si Iosup m-a luat brusc "Si cum o sa o cheme?"-SURPRIZAAA!! Si mi-a venit mie sa zic Magdalena, "ipoteza" pe care randunoiul meu a respins-o pe loc pt ca zicea ca o sa i se cante cantecul "Magdaleno spune drept/Cine te-a muscat de piept" . Daca imi amintesc bine, a mai fost la cineva o rasturnare de situatie, la Kitzy parca...
Mihutza, Remaliss iti multumeste mult pentru poezie si pentru chemare, de vreo 2 zile insa are probleme cu netul, a reusit sa se conecteze si sa citeasca, dar nu si sa raspunda.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny bai, voi ce faceti de Revelion, v-ati facut ceva planuri, rezervari?...se pare ca ai mei raman acasa si putem si noi iesi de Revelion, dar nu stim inca ce si cum.. si 2: ce cadouri luati randunoilor de Mos C??? |
De Rev habar nu avem, iti dai seama, la cheltuielile in care suntem acum cu apartamentul nou...
De Mos C eu vreau sa-i iau o pijama nostima, ca-i trebuie, de unde sa-i iau, aveti vreo idee? Mai are una luata tot de mine, alb cu rosu (de dinamovist) cu un caine, pe care scrie "Psycho dog". Si i-ar mai trebui papuci; sa-i dau?
Fetelor, copiii sunt mari acum, nu va mai temeti de gluten; si apoi sunt multe produse, Nestle de exemplu, care contin gluten si totusi sunt recomandate de la 6 luni, pai n-or fi chair prosti aia
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
Naty, asta cu pijamaua haioasa este o idee, cu toate ca el doarme in boxeri..ar trebui ceva subtire, eventual alb-albastru ca e craiovist nu stiu nici eu de unde...
ancka spune:
Liana, uite poze, dar sunt din octombrie, ca altele n-am gasit, de aia am zabovit atat
http://picasaweb.google.com/ancato/Octombrie?authkey=WeEKerA2Cws#
ancka spune:
Al meu a primit de Mos Nicolae 2 pijamale asa ca o sa ma orientez spre altceva. Ii trebuie un portofel nou; si mai vad ce ii mai iau pe langa.
Noi de Revelion vom sta acasa si vom avea musafiri. Printre care, posibil, si un alt bebe, mai mic. Vom vedea cum o sa fie...incercam!
luny spune:
ma sparg de ras pe Prima, cu Tom Boxer care le-a dus pe Minodora, DJ Vanda si inca una la un restaurant cu mancare ayurvedica!! s-o vezi pe Minodora in combinatia asta!
luny spune:
Ancka, asa mi-ar fi placut si mie un party cu oameni dragi acasa...din pacate e atat de mic apartamentul incat mai mult de 4 e deja mare aglomeratie..
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancka Liana, uite poze, dar sunt din octombrie, ca altele n-am gasit, de aia am zabovit atat http://picasaweb.google.com/ancato/Octombrie?authkey=WeEKerA2Cws# Anca, mami de Mihai, 22.03.2008 |
ce a crescut ! e frumusel taaaare ....iti seamana foarte mult
Liana, mami de Teo