Puiuti de randunici 2008!! (160)
Raspunsuri - Pagina 4
luny spune:
bai, voi ce faceti de Revelion, v-ati facut ceva planuri, rezervari?...se pare ca ai mei raman acasa si putem si noi iesi de Revelion, dar nu stim inca ce si cum..
si 2: ce cadouri luati randunoilor de Mos C???
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Clau, normal ca tin minte
...cum credeam eu ca am baiat si Iosup m-a luat brusc "Si cum o sa o cheme?"-SURPRIZAAA!! Si mi-a venit mie sa zic Magdalena, "ipoteza" pe care randunoiul meu a respins-o pe loc pt ca zicea ca o sa i se cante cantecul "Magdaleno spune drept/Cine te-a muscat de piept" 

. Daca imi amintesc bine, a mai fost la cineva o rasturnare de situatie, la Kitzy parca
...
Mihutza, Remaliss iti multumeste mult pentru poezie si pentru chemare, de vreo 2 zile insa are probleme cu netul, a reusit sa se conecteze si sa citeasca, dar nu si sa raspunda. 
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny bai, voi ce faceti de Revelion, v-ati facut ceva planuri, rezervari?...se pare ca ai mei raman acasa si putem si noi iesi de Revelion, dar nu stim inca ce si cum.. si 2: ce cadouri luati randunoilor de Mos C??? |
De Rev habar nu avem, iti dai seama, la cheltuielile in care suntem acum cu apartamentul nou...
De Mos C eu vreau sa-i iau o pijama nostima, ca-i trebuie, de unde sa-i iau, aveti vreo idee? Mai are una luata tot de mine, alb cu rosu (de dinamovist) cu un caine, pe care scrie "Psycho dog"

Fetelor, copiii sunt mari acum, nu va mai temeti de gluten; si apoi sunt multe produse, Nestle de exemplu, care contin gluten si totusi sunt recomandate de la 6 luni, pai n-or fi chair prosti aia

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
Naty, asta cu pijamaua haioasa este o idee, cu toate ca el doarme in boxeri
..ar trebui ceva subtire, eventual alb-albastru ca e craiovist
nu stiu nici eu de unde...
LUNY
ancka spune:
Liana, uite poze, dar sunt din octombrie, ca altele n-am gasit, de aia am zabovit atat 
http://picasaweb.google.com/ancato/Octombrie?authkey=WeEKerA2Cws#
ancka spune:
Al meu a primit de Mos Nicolae 2 pijamale asa ca o sa ma orientez spre altceva. Ii trebuie un portofel nou; si mai vad ce ii mai iau pe langa.
Noi de Revelion vom sta acasa si vom avea musafiri. Printre care, posibil, si un alt bebe, mai mic. Vom vedea cum o sa fie...incercam!
luny spune:
ma sparg de ras pe Prima, cu Tom Boxer care le-a dus pe Minodora, DJ Vanda si inca una la un restaurant cu mancare ayurvedica!!

s-o vezi pe Minodora in combinatia asta!
LUNY
luny spune:
Ancka, asa mi-ar fi placut si mie un party cu oameni dragi acasa...din pacate e atat de mic apartamentul incat mai mult de 4 e deja mare aglomeratie..
LUNY
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancka Liana, uite poze, dar sunt din octombrie, ca altele n-am gasit, de aia am zabovit atat ![]() http://picasaweb.google.com/ancato/Octombrie?authkey=WeEKerA2Cws# Anca, mami de Mihai, 22.03.2008 |
ce a crescut
....iti seamana foarte mult 
Liana, mami de Teo