Puisori de mai 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
alycia spune:
La mai mare fetelor, e rost de chef!Am sa inchin un pahar in cinstea noilor nascuti! Sa le dea DD o viata frumoasa plina de bucurii!
Aalina poza cu Dori si cel mik in pat m-a topit...asa se uita de cu drag la el!
Daiopri da un link si cu Tudor sa-i vedem ochisorii! Tot asa cumintel e?
DanaMario spune:
Aalina ce mai faceti?
Dar voi daiopri?
Eu am avut niste zile teribile la servici nu ma indoiam ca o sa-mi placa in concediu dar acum dupa cit sint de capie de cap o sa ma cred in paradis in concediu.
Aalina spune:
Dana or fi aflat astia ca noi am nascut si nu mai ai de lucru
Noi suntem in salon cu o domnisorica. Si e a treia noapte cand nu dorm.Copii au facut cu schimbul. Fabian a dormit de la 11 la 2 cand a supt pana la 4 sau a stat la san, ca apoi a ras 60 ml la foc automat. In secunda in care a adormit s-a trezit domnisoara care e in concert inca.
Doamne ce bine ca azi mergem acasaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Pe mine ma dor sanii de mor dar parca incepe sa aiba culoare zeama ce iese si parca e si mai mult de 3 picaturi. Da doamne sa vina lapticul ca la cum mananca asta... ar fi super sa am cu ce aproviziona.
In rest raportez un copil cuminte, daca e mancat si schimbat nu avem treaba, plansul e o chestie numa, in schimb ochii mari ii are numai noaptea. Ca si in burtica.
Icter cica mai avem putin dar e ok.Din pacate avem o iritatie, doctorita a zis ca trece, ca ar fi ceva alergic normal la inceput...
Psihic sunt ok pentru ca abia astept sa ajung acasa azi. Maine va veni si Dorian si vom sta impreuna o saptamana. Abia apoi il voi duce la gradinita. Vreau sa ii vad pe astia in mediul lor cum se desfasoara.
Va pup.
Daiopri spune:
Noi suntem binisor, ne adaptam. Noaptea la 3-4-5 ore, dar ziua ar fi doar cu tzitzi dupa el. Eu m-am luptat iar cu un san mare si tare, ca deh, de unde toata ziua, iar noaptea pauza, au luat-o razna. Da cu ceva insistente sper ca am rezolvat fara pompa. Numa ca at cand sa il laud, azi noapte nu prea am dormit, ca atata a mai scos sunete, de sa ma sperii si alta nu. Da el dormea cumva, numai ca facea ca toate cele si mai dorm si eu din parti, ca ma gandeam ca acum se ineaca sau altceva.
In rest nu mai avem noutati. Trebuia azi sa merg la clinica cu el, ca sa ii faca nu stiu ce test de auzit, ca in spital nu au reusit decat la o ureche si numai bine ca a venit zapada iar peste noi si am amanat pe sapt urmatoare.
La 6 sapt ma duc sa imi pun sterilet ceva, ca motanul s-a apucat sa imi pupe burta zicand:"hello baby sister":)))
Si tinand cont ca pana acum a fost cum a vrut el, ma duc sa inchid pravalia.
Aalina cum e acasa?
Numai bine tuturor, ca martisorul iar face galagie:)
Aalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Daiopri motanul s-a apucat sa imi pupe burta zicand:"hello baby sister":))) Numai bine tuturor, ca martisorul iar face galagie:) |
Suntem ok. Am ajuns ieri acasa si Fabian si-a facut o intrare triumfala, asa cum m-a invatat de altfel. A bagat 3 ore de somn fara probleme dupa care nu ne-am mai inteles. A inceput prin a refuza un san, seara mi-am luat mameloane de silicon, nu a vrut, nu l-a mai vrut nici pe al doilea si uite asa a bagat 30 ml formula ca am cedat. Din 2 in 2 ore ne-am chinuit si am cedat iar la ora 2 cand a mai bagat 30 formula. La 4 a supt linistit si fara probleme 30 minute si somn. La 6 a supt iar linistit si acu doarme iar.
Eu am dureri mai rele ca in spital, ma rupe cusatura, burta , spatele...dupa atata stat la cat m-am agitat ieri...
Aaa...v-am zis ca la nastere am avut dubla circulara de cordon de care numai atunci cand a iesit s-a prins medicul desi am insistat eu la eco de 37???? Ma mir la ce travaliu am avut si ce nastere ca a trecut totul ok.
alycia spune:
Se pare ca sunt la "moda"dublele circulare de cordon....bine ca ati scapat nevatamati...si pisoiul lui Daiopri la fel.
Aalina refacere rapida.Mi se pare mie sau se zaresc ceva asemanari ale lui Dori cu Fabian?
Daiopri,a fost tare CRISTIAN cu"hello baby sister"...daca ar fi dupa el...ohohooo...la cata incantare i se citeste pe chip cand il priveste pe Tudor .E tare dulce si Tudor, abia astept sa vad cum creste si cum evolueaza...acum nu-mi prea dau seama cu cine seamana
Dana_mario pe cand plecarea in concediu??? Cat stati?
Noi ne pregatim intens de martisor si ziua mamei...in rest inregistram un record...avem 3 saptamani de mers neintrerupt la gradi, fara muci si alte cele.Ptiu..sa nu-i fie de deochi, doar doar vedem si noi luminitza de la capatul tunelului.
DanaMario spune:
Aalina refacere rapida.
Noi miine plecam m-a zapacit Joshua de 2 zile sa inchidem fermoarele la geamantane ca nu o sa avem timp si azi nu prea mai vroia sa mearga la scoala ca are treaba multa sa se pregateasca de vacanta
L-am intreabat ce treaba are si mi-a zis ca sa-si probeze ochelari de soare sa vada daca mai sint buni :)
Daiopri spune:
DanMario vacanta placuta (astea sunt pt mine ).
Printisorul meu si-a luat fata de broscuta, ca numai in plans o tineSi a uitat ca era baiat cuminte si dormea noaptea. Nu zic cat is de ametita, si ma stradui sa nu ma lase nervii
Si ca sa puna capac la toate, pisoiul meu adoarme bustean de pe la 3-4 dupa amiaza, adeca, at cand vin ceilalti barbati acasa el doarme lemn si alta nu. Cu toata galagia care o face motanul si nu il trezesti. Cat sa zica sotu ca bat campii cand zic ca ma miorlaie toata ziua
In rest bine ca vine wk ca numai plans am in cap. Daca mi-a trebuit distractie la batranete. Iaca acum apoate mergeam cu Joshua in vacante
Wk placut tuturor si o primavara cat mai frumoasa!
DanaMario spune:
Daiopri ca sa vezi cum e lumea si mie mi-ar place sa fiu in locul tau acum sa am un martisor.
Asa e lumea intotdeauna vrei ce nu ai.
Dar tu cred ca ai cam uitat cum e cu bebelusi acu ce te asteptai si tu din prima saptamana sa doarma noaptea sa nu plinga, ai rabdare de pe la 3 luni intra intr-o orecare rutina .
Aalina spune:
DanaMario concediu placut!!!Distractie maxima.
Alycia io nu ma prind cu cine seamana niciunul asa ca....Felicitari pentru gradi.
Eu azi am realizat ca e 1 martie. Nu am facut nimic...asta e...
Daiopri te inteleg. Eu ca singura solutie am gasit culcatul cand doarme si bb. Azi de exemplu am ratat ca am gatit. Dar trebuie cumva sa apuci sa te odihnesti ca de acolo se trag toate.
Cateva zile o sa fie si tati acasa asa ca vom sta cu randul cu Dorian si sper sa fie ok si la noi.
Vaaaii trebuie sa va zic. Dimineata Dori se trezeste la 6. Si am avut noi cu el o intelegere ca in wk sa se joace cumintel la el in camera pana ne trezim noi. De obicei pe la 7 mergeam si stateam cu el. Ei bine cum asta mic azi noapte o bagat somn si eu dupa 5 nopti casapite am fost lata am dormit pana la 8. Cand am iesit din camera Dori ne astepta langa usa sa ne trezim. Nici nu se juca ca de obicei saracutul. Am zis ca ma topesc de dragul lui.
Iar el e terminat dupa Fabian. Astazi a mai inceput sa se joace singurel un pic dar oricum la primul semn ca Fabi nu doarme e si el prezent.