Puisori de mai 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Sa-ti traiasca Aalina, sa creasca mare si voinic! Ma bucur ca ati trecut cu bine si peste partea asta! De acu incolo incepe o noua aventura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Aalina felicitari sa-ti traiasca si sa te bucuri de el toata viata.
Wow ce repede !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Woow!!! Hai ca nastere mai in direct decat asta eu n-am mai vazut,noi n-am reusit in 2003 asa ceva chiar daca intram aici sa scriem ca plecam la spital cu contractii dar nu se compara.
Sa-ti traiasca Alina si sa fie sanatos si papacius dar si somnoros sa te lasa sa mai vii si pe la noi!
Sanatate si tie si refacere grabnica sau daca nu esti daramata deloc atunci revenire la forma dinainte cat mai grabnica, doar bubshii sa fie pe faza gata pregatiti de livrare.
Si pozutze sa vedem si noi minunea.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

poze
http://community.webshots.com/album/565490461GjQuDZ

Mergi la inceput

WOW Aalina !!! si poze !!!

De la servici nu am acces la webshot dar o sa ma uit de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

felicitari Aalina. mama, ce repede a decurs totul. si poze, ce mare pare bebe

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Wow, chiar ca nastere in direct . Aalina, bravo, facusi treaba buna! . Acu cre'ca te-ai calmat cu intrebarile de iubit bebeu . Iti doreste mama bidoane ca ale lui Daiopri si pofta mare galushtii .

Mergi la inceput

Aalina ce a zis Dorian de fratioru lui?
Mai Aalina pare asa mare Fabian nici nu zici ca are 2-3 ore !!!
sau poate ca l-ai imbracat ca un bebelus in albastru si nu alb.
Din poze pare tare cumintel si fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multam fetelor.Pana acum e super cuminte. Asteptam productia de lapte.
Cu Dori am vb doar la telefon, azi o sa vina, era incantat, zicea mama ca nu stia sa rada...sa planga...Scumpul mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Mancal-ar mama de pui mic cum sta el cu gurita deschisa parca sa o puna ventuza pe tzatza si sa infulece! Bravo Alina, felicitari pentru prestatie, felicitari amandurora care ati intregit familia cu inca un pui mic si sa va bucurati de ei!
Acum avem doua proaspete perechi de fratiori, sa vedem cum se bucura cei mari de cei mici si cat isi ajuta mamicile sa-i creasca. Tare sunt curioasa sa vad ce fatza or sa faca ei cand l-or vedea pe fratior cum suge la tzatzica.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput