Puisori de mai 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
alycia spune:
Si eu vreau in concediuuuuuuuuu...dar pana la vara mai e ceva vreme.
Concediu placut Dana_mario!!!
Daiopri,las ca or veni si nopti si zile mai linistite..sincer eu nu am avut parte de nopti nedormite..astia ai mei amandoi bagau somn la greu noaptea...poate fiindca le dadeam lapte formula ??? ca nu aveam san...si nu aveau nici colici, ca nu aveau de la ce...in schimb reversul medaliei a fost ca amandoi tare mi-au fost bolnaviciosi.Asa ca tot plansul spre bine!!!
Aalina, tare cumintel e Dorian ca e asa intelegator, sa vezi ce se maturizeaza de repede acum ca e fratele mai mare
Sa aveti nopti cat mai linistite fetelor...iar juniorii sa va lase sa va odihniti!
O primavara frumoasa va doresc si eu!
alycia spune:
'neatza la toata lumea si un martisor pentru toate mamicile .
Azi dimineatza cand l-am dus pe Mircea la gradi era asa emotionat si repeta mereu in gand ce trebuie sa spuna cand da martisorul doamnei educatoare. Vedeam eu ca tot bolboroseste ceva pe drum...si tare ma amuzam in sinea mea. Cand a venit momentul "martisorul" si-a luat o figura solemna si cu un glas tare de rasuna jumatate din coridor i-a aplicat formula invatata si i-a dat martisorul educatoarei.Copilul asta asa le i-a pe toate la modul serios..e asa de constiincios si atent la ce-i spun... cred ca nu vom avea probleme cu el la scoala..
Aseara mi-am primit si eu martisorul, o cina in oras la lumina lumanarilor.... Hai sa fim sanatoase si va urez tuturor o saptamana magica...mai ales ca vine si 8 martie!
dana d spune:
Buna mamici si sa traim bine inca o primavara frumoasa!
Noi am dat martisoarele vineri ca de aia nici nu a vrut sa traga chiulul vineri cum ne fusese vorba. Am fost la Mr Bricolage dupa una alta pt casa si cum era plin de ghivece cu flori am luat si eu sa-mi fac datoria la educatoare si ingrijitoare si bucatarese si familie si...cam atat. Si cum s-a vazut Ilinca cu atatea cadouri d eimpartit a decretat ca vineri nu mai merge cu mine la serviciu ci se duce la gradi ca are treaba , de dat si de primit. Si cum era ea singura fetita din grupa ne gandeam ca o sa vina cu ghiozdanelul plin de martisoare dar noo, unul singur si gata, vineri atat, sa vedem azi ca ea inca mai spera.
Pana la urma bine s-a intamplat de nu am mai luat-o la munca ca vineri dimineata ma trezesc eu (amintire de la sef care tocmai ne vizitase) cu o frumoasa camera de supraveghete indreptata spre usa de la intrare in apartament (firma e intr-un apartament). Si nu va zic ce m-am suparat, cat m-am anervat si cat am fost de revoltata ca daca nu era criza asta si sotul foarte afectat imi bagam... in el de job si imi dadeam demisia pe loc online par avion ca seful tocmai era in avion la ora aia, ma mir ca a aterizat cu bine.
Asa ca am trecut de la surpriza la suparare, la indignare, la inecat toate corabiile si dupa o portie de plans discret pe sub birou m-am mai calmat decretand ca nu am de gand sa-mi schimb comportamentul si cui nu-i place sa ma dea afara. Si ca atare ... de fapt mi-am schimbat comportamentul ca am plecat cu 20 de minute mai devreme dar parca aveam nevoie sa sfidez camera aia si imi venea sa-i scot si limba.
Sambata am mers la un club pt copii la o aniversare si am petrecut si noi cei mari cateva ore placute alaturi de ei care s-au prelungit pana seara tarziu.
Apoi duminica am fost la targul de martisoare la Muzeul taranului Roman si era frumos si cald si targul in aer liber si o coada imensa la intrare, asa ca am luat aer de primavara in prima zi de primavara si calendaristica dar si ca temperatura.
Din pacate azi iar e frig si nor asa ca a fost doar o gura de aer caldut.
Fetelor v-ati ales baba? Eu nu stiu cum s-o aleg, daca e din data nasterii ar trebui sa fie 6 (1+5) daca e la propria alegere eu de obicei aleg 8 sau 9 ca astea sunt zilele care imi plac si imi fac sperante ca fiind ultimele ar trebui sa fie mai caldute dar am luat multe tepe cu ideea asta.
V-a pup ca am ramas peste program si imi da seful prima ca crede ca as amult am de lucru, ma si vede pe camera acum .
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
adita spune:
am primit si eu un martisor frumos, am un test de sarcina pozitiv,ne mai vine un bebe
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
alycia spune:
Bravo Adita, pe mine m-ai lasat cu gura cascata...chiar esti mama eroina!
Daiopri, Aalina voi ce ne mai povestiti din "culise"?
Daiopri spune:
Adita felictari!!! Bravo. Eu una nu stiu de unde ai tu asa rabdare si ma rusinez sincer cand vad cum ma descurc eu cu 2
Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si sa fie asa cum va doriti.
Noi suntem bine, unii crestem unii incercam sa descrestem
are pisoiul o gura de ar tb sa il trec la categoria tigrusor. Cand il apuca nu se mai opreste si se aude din blocul vecin cred. Noroc ca noaptea e rezonabil ca altfel... Incercam sa iesim pe afara ca e mai linistit pe acolo, si asa mai fac si eu ceva miscare. Mai prost e ca stau vizavi de mall si una doua top inauntru si cheltui bani
Aalina, tu cum mai te descurci?
Motanul e ok cu tigrusorul fara semne de gelozie, si incearca si el sa isi petreaca ceva timp cu el, asa putin cum e. Asteptam sa se mai "lumineze" si cel mic sa raspunda cate ceva:)
DanaMario sper ca te gandesti si la noi cand te bucuri de soare
Am luat bilete si pt in tara, eu o sa vin cu copii de pe 18 mai pana pe vreo 8 iulie.Sa vad cum ma descurc.
Alycia bravo, tineti-o tot asa. Poate i s-a mai intarit sistemul.
Danad, cum e in casa noua? Mai nu e frumos ce au facut la sv. Intrebarea e daca e voie?
Va dorim LMA de 8 martie, ca noi intram mai rarut.
Numai bine tuturor
Aalina spune:
La multi ani fetelor de 8 martie!!!
Noi suntem bine. Dormim si mancam. E fomist rau copilul. Iar eu sunt rupta de oboseala. De luni il duc pe Dorian la camin si sper sa ma odihnesc cat doarme Fabi, ca in ritmul asta pic lata. Dar ma bucur ca in rest e cumintel. Daca il hranesc la timp nu avem probleme Doar ca are zile cand ar sta numai la san. Sper sa se regleze programul. Bine ca a venit laptele. Am inceput sa iesim si pe afara cand e soare cate un pic si e super.
DanaMario spune:
Buna
Daiopri am vazut poza cu tigrisoru mie mi se pare ca e asa maricel ca nu mai e pisoi nou nascut.
Aalina sa o tina tot asa Fabian cumintel.
Adita felicitari !!! doamne cum te-oi fi descurca tu nu stiu.
Dana_d dar nu au voie sa faca asa ceva dar n u cred ca au pus camera ca sa te supravegheze pe tine ci pentru firma
Oricum de aici din afara se aude de Romania ca a inceput sa se fure rau ca se sparg apartamente pe capete si barbata-miu e agitate pe tema asta.
Noi am venit din vacanta si bineteles ca a fost bine extreme de relaxant nisip alb alb, apa albastra albastra am stat numai pe plaja.
O sa pun si poze dar acuma sint asa de relaxata ca nu am chef sa fac nimic dar nimic greu imi intru in ritm.
Joshua in ultima zi isi tot intreba catelusu de plus daca el e trist ca pleaca si-I spunea ca el e foarte trist ca vrea sa mai stea acolo ca-I place plaja si ca acolo e mult fun dar cind am ajuns acasa pe la 3 noaptea a inceput “O ce bine ca am venit acasa ca mi-a lipsit parcarea si scoala. Ti-e ti-a lipsit mami serviciu ”
O zi buna