Puisori de mai 2003 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Daiopri spune:
DanaMario imi place martisorul cum nu:))
Si imi place si ce logica are Joshua. Cred ca va distrati cu el.
Danad bine v-ati mutat in casa noua. Sa va fie de bine si sa fiti fericiti.
La subiectele la care mai activam s-au creat conturi de email pe care se trimit poze, ca sa nu se mai faca publice. daca aveti vreuna timp si vreti sa faceti si aici putem pune acolo poze. Daca nu iti trimit link pe pm. da nu cu mine insarcinata ca nu incapeam in poze:))
Parpa vreau si eu sa vad culori frumoase la par. Tu mereu ai fost indrazneata. Eu tot am zis sa trec pe saten, si mi-a luat o groaza de timp. Si acum mai suspin dupa roscat sipoate ar trebui sa trec inapoi.
Ieri am facut o saptamana, deci controlul la nenea dr. Mergem noi frumos si imi cantareste pisoiul si stupoare, are (zice dr) 4,3kg. deci 600g intr-o saptamana:))
Eu incep sa vorbesc singura, si zic ca e stricat cantarul. Viu acasa, vorbesc cu o prietena si ma duc sa iau cantar cu imprumut. Cantaresc baiatul, 4,130kg nemancat (la dr era mancat). Na poftim cultura. Sa mai zic ca am carat degeaba bubsii:))
In rest toate bune, ziua nu stim decat somn si pe ici pe colo sta treaz da atunci vrea papa. Papa la 2 ore, ca altfel cum sa adunam gramutele?
Noaptea, so far so good, are o repriza de somn de vreo 4 ore si apoi isi aminteste de ritmul din 2 in 2. Doar aseara s-a trezit o data la 1-2 si o data la 6 da nici nu s-a mai culcat dupa:)
Deci ne descurcam zicem noi. Sper doar sa nu ne apuce uracioasele de colici.
Motanul e indragostit de fratior, nu se poate fara hug si pup dimineata seara, si ii indeasa suzeta de cate ori e nevoie. Am uitat sa zic ca am trecut si pe suzeta, ca altfel e tot pumnul in gura.
Acuma motanul si tati au plecat la petrecere la un copil. Daca nu era pisoiul doar de o saptamana as fi mers si eu, da am zis ca mai bine sa stam departe de copii cu virusi multi. Ca doar daca e ceva important ne aduce fratele:))
Si constat, ca desi insist sa il pun pe o parte sa doarma cred ca ii place mai mult pe spate. Cand e pe o parte isi gaseste repede mainile si isi aminteste ca ii e foame:))) Sau nu, da tot s-ar sacrifica.
Aalina parca vaz ca il rogi si tu pe Fabian sa iasa:))
Nastere usoara daca te strecori fara sa vaz.
Numai bine tuturor
DanaMario spune:
Aalina ce mai faci?
Daiopri reiese multa caldura din mesajele tale tare te mai bucuri de pisoi.
Noi astazi am fost sa cumparam martisoare,decoratii de paste si a mai vrut bakugun.
M-am simtit tare aiurea habar nu aveam ce vrea copilu ne-am dus in magazin am tot cautat (de fapt el a cautat ca eu nu stiam ce cautam) si noroc ca-n final a vazut in mina la un copil si asa am vazut si eu ce cautam.
Dana_d cum mai e in casa noua?
Daiopri spune:
Hi, hi hi si noi cu bakugan:)
Ducem motanul la magazinul stii tu care si ii zicem, hai cu zana maseluta ei tu ce vrei. Si se duce intr-o clipita si apare cu trasnaia, la care u ma uitam ca la masini straine (si nici la alea). Ca s aaflu ca era treaba discutata la gradi. Eu is in totala uimire cum am dat vreo 10 dolari si ceva pe o mingiuta mica:)
Ca apoi sa ii cumpar si joc, ce era sa mai fac. Toate prostiile scot astia si copii chiar stiu ce si cum
Sa vezi ce drag imi e motanul, ca este super dragals cu pisoiul. Am tras concluzia ca el chiar vroia un fratior.
Bine ca ma astept si la paruieli indata, dar pentru inceput mult mai bine decat ma asteptam.
Wk placut in continuare.
Oare naste Aalina?
DanaMario spune:
Daiopri tare cuminte trebuie sa fie pisoiu tau de ai atita timp sa treci pe aici.Sa o tina tot asa cumintel.
Aalina ori petrece ori naste de nu a dat pe aici.
Cu bakugan spre seara nu prea era cuminte si-i zic
Eu:vezi eu azi ti-am cumparat tot ce-ai vrut si tu uite cum te porti
Joshua:Ba tu nu mi-ai cumparat nimic mi-am cumparat eu cu bani de la zina maseluta
Si si-a tot calculat prin magazin mai lua o jucarie mai calcula cit i-a ramas si pina nu i-a cheltuit pe toti bani nu s-a lasat si-i zic
Eu:vezi ce bine e ca stii sa calculezi citi bani iti mai raman
Joshua:Da mami dar eu stiu sa calculaz pina la 100 dar eu n-am decit 40 (doar atit i-a adus zina)
Aalina spune:
Nu nasc mai, dorm Nu am nici o treaba, doar ca atat de greu ma misc incat prefer mai bine sa stau. Pana luni nu mai e mult asa ca poci atunci sa nasc linistita. Fi'miu nu are nici cea mai mica treaba...asa ca nici eu. Am mers de am capiat, am mancat iute, am facut bai, am abuzat de sot... Nik nu functioneaza.
Dana eu ziceam ca imi plac numerele impare. Da oricum asta nu mai are nici o legatura cu nasterea ca vezi ca nu hotarasc eu. Cat despre poze eu nu prea mi-am facut, si de o saptamana tot zic sa imi fac macar acum imensa da nu reusesc.
Daiopri bravo, pisoiul tau e super. Ma bucur ca daca tot mananca in ritmul ala macar se si vede la cantar. Stii si tu o treaba. Si ce bine ca motanul e fascinat de fratior. Sper sa fie si la noi la fel.
DanaMario dar ce din timp va pregatiti de Pasti. Eu is asa in urma cu tot ce tine de evenimente. Is fixata pe nasterea asta
Bine mai adica copilul invata sa socoteasca pana la 100 si voi nu apreciati?
Dragelor si azi sper sa o lalai si daca o fi va scriu maine din spital.
alycia spune:
...Haide Fabian!!! Nastere usoara Aalina si cu dureri cat mai mici
Bravo Tudor, sa o ti tot asa cumintel si mancacios,sa o lasi pe mami sa treaca pe la noi la cate o poveste
Dana_mario, pustiul tau ma distreaza grozav....chiar asa tu nu i-ai cumparat nimik!
dana d spune:
Buna mamici!
Daiopri superbi baietei ai, si ce seamana intre ei! Mi-a placut fatza lui Cristian cand se uita la Tudor la maternitate, se citea pe figura lui incantarea. Cred ca-ti creste inima sa-i vezi impreuna pe puii tai, sa vezi mai tarziu cand si cel mic il va cauta cu prvirea pe cel mare si va rade la el si va intinde mainile, atunci cred ca o sa-ti creasca si mai tare inima de drag.
Alina oare ce faci la ora asta cand eu stau la serviciu si scriu si ma gandesc la tine. iti tin pumnii sa faci ... numai bine, fie ca nasti sau inca te mai fierbe... sa se termine cu bine atunci cand va vrea el sau nenea doctorul. Asteptam cu nerabdare vesti.
DanaMario e destul de bine la apartament, avem aproape tot confortul, s-a facut si cald, avem spatiu pt toate activitatile, avem paza la scara blocului si in curte, acuma ce nu avem: nu avem televizor (cablu), nu avem internet decat daca aduce Ovidiu laptopul cu internetul lui de la telefonia mobila dar ala e limitat la 1G/luna asa ca eu acasa nu prea ma bag ca am la serviciu, numai daca e vreo urgenta... mai naste cineva.., in rest nu avem unde sa intindem rufele, decat un uscator din ala pliant pe care nu pot intinde decat rufe mici si din pacate problema asta va ramane mereu ca balconul nostru e un fel de camera mai mica cu parchet, calorifer, nu prea as vedea acolo rufe intinse pe sarme dar pana la urma... ce sa fac, de tziganie nu am cum sa scap ca aia ne-au promis o maare uscatorie la etajul 11 si intre timp s-au razgandit si au trantit acolo inca un apartament. Alte "ce nu avem" inca nu avem garajul care nu e gata, adica el pare gata dar nu e facut accesul, si mai avem mult noroi la intrarea in bloc, asta ma exaspereaza in perioada asta cel mai tare ca a tot nins si e mare umezeala asa ca tot timpul trebuie sa-i ghidez lui Ilinca pasii ca eu mai stiu unde sa calc dar ea se baga unde e malul mai mare, ba sambata a intrat pana la glezna.
Ieri am fost la tara la bunica si sam adus-o pe mamica acasa si am mers si noi la ea sa mai adunam din boarfe. Sa stiti ca asa as fi ramas acolo, ma apucase un drag de casa aia unde am stat ultimele 7 luni si ajunsesem sa-i spun "acasa" ca nu-mi venea sa ma intorc in apartamentul meu, nou, spatios dar rece, (rece nu ca temperatura)in care inca nu am prins radacini.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Aalina spune:
Nasc
Na ca am si net in sfarsit.
Bai frate asta e boierie
Contractii suportabile.
La 12 bagat cateterul in spate...mai mult decat ok.
La 12.30 rupt apa si contractii ceva mai intense da ok.
Bagat ser si acu o boieresc pe net.
Asa as tot naste frate.
Va mai scriu io
Din sala nu pot ca nu le mere netul da trimit SMS