Puisori de mai 2003 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Aalina sper sa nasti atunci cind vrei tu , fara nici o problema si sa-l ti cit mai repede pe Fabian in brate sa te bucuri de el.

Daiopri ce-ti mai face martisoru?

Dana_d cum mai e te-ai mai obisnuit cu casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Alina facem galerie, sa nsati repede si usor si Fabian sa ia nota maxima.

DanaMario, nu ca m-am obisnuit dar parca incepe sa-mi placa: aseara am pus pentru prima data masina sa spele vasele si noi, eu si Ovidiu, amandoi la masa cu laptopurile in fatza, el cu internetul wireless, eu cu Sims-ul meu. Era bine, era si cald, Ilinca alerga prin toata casa dupa o minge....asa da, mai merge.
Nu stiu ce sa ma fac cu baietzoiul asta ca joaca ei preferata e sa alerge in 4 labe dupa bile de cauciuc, mingiutze, se taraie pe jos de toti ciorapii se rup in genunchi in loc sa se joace si ea frumos cu o papusa, cu un joc, cu vasele de jucarie, cu casuta, are si carucior frumos, are de toate numai sa se joace ca o fata fara atata balamuc si stricat de haine.
Maine stau acasa, adica merg cu Ovidiu dupa covoare, sper sa faca pauza ninsoarea sa nu le aducem ude acasa.
Am impresia ca s-au mai mutat doua familii in blocul de vis-a-vis, de vreo 2 seri vedem lumina pana tarziu in doua apartamente asa ca suntem aproape siguri ca si acolo s-au mutat noii locatari. Cred ca curand vor aparea si la noi in bloc primii vecini, mai sunt cateva apartamente incalzite.
Chiar ieri ma gandeam ca iarna asta iar n-am avut zapada aproape de loc, uite ca acum ninge in prostie si s-ar putea sa se si aseze daca insista, deocamdata s-a asezat doar pe masini si in gradini desi e destul de cald, vreo 2-3 grade.
Noi asteptam primavara, acusi vine vremea sa ne alegem baba si sa ne punem martisor. Daiopri deja poarta, si ce martisor!

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Stiti faza cu ai grija ce iti doresti?????? Ei bine mi-am dorit atat de mult sa stea asta acolo incat acu...sta
Am fost la spital si cand colo...cica bb nu are nici un gand si e mai bine sa il mai lasam. Toate bune dar cum nu are de gand sa iasa de buna voie, il mai asteptam pana luni, cand merg direct cu bagajul.

Mi se pare super tare copilul Sa imi intre in cap bine cine hotaraste.
Asa ca de dimineata am fost cu masina la verificare tehnica si apoi ne-am plimbat prin magazine. Zilele astea o sa stam acasa si o sa ne facem de cap Acum ma apuc de gatit ca avem iar prieteni in vizita. Daca tot nu nasc...sa fac si eu ceva.

Multam fain de sustinere si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Mai fetelor, o zi-doua dispar si eu de pe forum si uite cite faceti! :)
Daiopri, sa-ti traiasca martisorul si sa se apuce sa aiba grija de bidoanele tale :) (pentru care, apropos, felicitari! :) )
Dana d, sa te bucuri de casa noua si sa-ti vina vecini cit mai repede! :)
Aalina, livrare rapida si nervi de otel! Si nu-ti mai fa griji cu unghiile si manichiurista, nu stii ca banii aia de fapt ii platesti ca sa stai locului si sa te relaxezi?
Io mi-am dat cu albastru de metil pe par, acuma-s toata verde si albastra si mov inchis :) Da' a fost gratis si nu m-am relaxat deloc...
:)
Va pupa mama si pumnii strinsi lui Fabian.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Alina, deci copiezi de la Daiopri, vezi ca-ti dam unu. lasa, copiaza, copiaza si nasterea. Deci n-a vrut sa fie 19, pai sa alegem o alta zi frumoasa... 24? sau mai spre martie incolo sa fie chiar de martisor martisorul tau.
Asa Fabian arata tu cine e seful!

Fetele mele

Mergi la inceput

Parpa poate pe tine te astepta Fabian??? Ca noi am tot inceput sa facem pariuri, cand vine si ce asteapta. I-a luat tac'su aseara si salteluta ca era restant, io mi-am terminat toate treburile, o fi vrut copilul vorba ta sa ma si relaxez. Las ca uite acum o fac...

Dana eu am o problema cu numerele impare Adevarul e ca ... nu mai conteaza in ce zi vine. Pur si simplu ma bucur ca a stat pana acum. Bravo lui. Incapatanat ca ma'sa, tac'su si frate'su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

DanaMario, tot cu el in piept asa cum ii sta bine unei doamne:))
Am uitat sa adaug la poveste faptul ca pisoiul meu a fost tare ocupat acolo in burtica. Avea cordonul ombilical inodat de 2 ori (nu in jurul gatului). dr au fost tare mirati au zis ca au mai vazut o data dar de 2 ori nu
Ziceam eu ca tot impleteste ceva:) Lasand gluma la o parte ii multumesc lui DD ca l-a ocrotit si ca nu am avut ocazia sa aflu mai de dinainte ca mi-as fi iesit din minti.
Eu tot cu martisorul in piept pe timpul zilei. Tare mai vrea atentie. Da ce sa facem
Noroc ca motanul este la scoala toata ziua ca altfel
Ca sa nu mai zic ca atunci cand ajung baietii cei mari acasa se pune pisoiul pe dormit
Pana una alta nu ma pot vaita prea mult, se trezeste noaptea sa pape, dar nu asa des ca ziua, si in principiu se culca la loc. Da stiu ca se poate schimba.
Si parca am mai rezolvat nitel cu bubsii astia. Sper ca am trecut peste faza critica.
Adita la mine nitel insemna vreo 200-300 ml din unul:)Pam Anderson e nimica, va zic.
Tanti Parpa, welcome back. Hai frate mai da si tu pe la noi ca uite cate am facut, eu si Aalina de cand lipsisi :))
Hao ca fug ca ma cheama datoria

Aalina nastere usoara si abia astept sa vedem si odorul tau. Chiar ma gandeam ce chestie sa avem noi copii la aceleasi odisee:)) Ti-am zis eu

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Aalina noi tot continua sa-iti tinem pumni sa nasti repede fara probleme dar lasa-l ca stie el cind e timpul sa vina.

Daiopri din mesajul tau reiese ca-ti cam place martisoru.
Ma bucur ca te bucuri de pisoi.

Noua ne-a cazut si al doilea dinte.
Cind i-a cazut primu i-am pus niste bani sub perna de la zina maselutelor si cum s-a sculat si a vazut era asa bucuros ca-i zice lui tati
Joshua:O tati uite am bani de la Zina o sa-i iau la scoala si-n prima pauza iau toti copii din clasa si plecam la Metro sa ne cumparam ce vrem noi
Tati: Nu poti Joshua nu-ti da voie cu bani la scoala
Joshua:Ok tati atunci rupe bacnota in jumatate si cu jumatate mai plecam in alta vacanta in Mexic si cu cealalta jumatate in Romania

Mergi la inceput

Daiopri de urechi si tot il scot in odiseea asta
Vaiiii da ce zici tu acolo de dotari...impresionant.

DanaMario bine ca ati scapat de dintisori inainte de concediu.

Noi asteptam in aceeasi formula. Tot ma stradui sa ma odihnesc da nu imi iese. Azni noapte a fost a doua nedormita, am avut musafiri pana la 2 Da la bb nu ii pasa, el face chefuri pe acolo si doarme si tot asa.

Mergi la inceput

Mai hai ca nu rezistai si intrai si eu putin de la laptopul sotului sa vaz ce se mai intampla pe aici. Alina bine ca mai stai nitzel dar ce problema ziceai ca ai cu numerele impare? Nu prea-ti plac? pai asta ziceam si eu, nu vezi ca-ti aleg numai zile pare sa nasc de parca Fabian se uita la mine. Lasa baiatul sa stea acolo cat vrea dar ai grija poate incepe si el sa croseteze cordonul ombilical si iese deja cu un plovar de acolo.
Daiopri ma bucur pentru productia de lapte si bine ca s-au mai calmat, probabil ai avut furia laptelui ceea ce e perfect normal, deci presteaza de cate ori ai cerere sa vezi ce repede creste pisoiul. Mai dar noua nu ni-l arati? Nici pe tine nu te-am vazut gravida, nici pe Alina.... Chiar vroiam sa va intreb de ce sunteti asa misterioase si nu mai aveti albumul foto la semnatura? Ma mai uitam si eu sa-mi aduc aminte cu cine stau de vorba... vad ca am ramas singura cu album de aici, ziceti-mi si mie care e motivul sa nu raman de fraiera cu pozele publice.
Hai mai Parpalak ca de cand te asteptam...macar zi-ne si noua pe la ce muzee si distractii ai umblat timpul asta. Si Paul ce zice de freza ta verde/mov/albastra?
La noi a venit iarna de vreo doua zile, a batut vantul tare, a nins, a lapovitzat, apoi iar a batut vantul, azi a iesit soarele de ziceai ca gata, acu ma uit pe geam si surpriza, alb afara si ninge si maine promisesem ca mergem la tara sa o aducem pe mamica acasa de la bunica din vizita, tocmai i-am confirmat ca ne ducem inainte sa ma uit pe geam asa ca vedem maine ce-o fi afara cand ne sculam.
Va pup si pe luni, sa fiti cuminti pana atunci si in aceeasi formula

Fetele mele

Mergi la inceput