Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (222)
Raspunsuri - Pagina 5
anda77 spune:
fetelor, felicitari, sunt frumoase toate felinarele. cu multa imaginatie si cu munca. ha,ha, ce ma bucur ca a iesit frumos concursul, va mai provoc la de-astea, sa ma mai gandesc la chestii placute si care sa fie si de pastrat in casa ulterior, adica utile cumva.
propun ca linkul la felinare sa ramana pt totdeauna pe prima pagina, cum pastram poze de la nunti, botezuri, taieri de mot, asta e link referitor la un eveniment al nostru, al "colectiei". ca si actiunile umanitare, povestile noastre de nastere etc. amintiri frumoase.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Bic spune:
Ina, mimy_dumy si Ioana, v-am vazut si eu acum pozele.
Doamne, ce draguti sinteti cu totii. CE scumpi sint copiii cei mari alaturi de fratii si surorile lor...
Ina, si mie mi se face dor de zapada din pozele tale.
Ioana, si tata nostru cinta la chitara si uite chiar aseara am reinceput sa cintam impreuna dupa o mare pauza.
Mimy, inca o data felicitari pt. scumpenia mica!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
meems spune:
Anda, tare mult imi plac pozele voastre. Nic pare atat de fericit cu fatza lui boema, cred ca ati avut o petrecere frumoasa. Mi-a placut, din nou, sa vad parte din mamicile si piticii colectiei, sunteti la inaltime, fetelor!
meems spune:
Fetelor, m-ati dat pe spate cu felinarele voastre!
pentru toate participantele, fiecare creatie e deosebita.
madau spune:
Neata
Miruna mi-a trantit un pui de febra aseara asadar azi nu merge la gradi, ca n-am chef sa-mi faca pocinogul taman inainte de ziua ei
...aveam o groaza de alergat si azi, habar nu am cum m-oi descurca, cred ca o basculez la mama.
Sunt varza de suparare, stiti ca va ziceam ca am comandat de pe net un costum de pitic. Ei bine dupa ce mi-au trimis mail cu confirmarea comenzii, am discutat de data limita la care am nevoie de el, acum n-au mai dat nici un semn, la tel intra mereu faxul, asa ca nu ma mai bazez pe ei. faza nasoala e ca de inchiriat nu mai sunt, ca e tarziu ca la balamuc, si stau si-mi frec creierii de unde dracu' iau la copil costum

. Ar mai fi unul, tot pe net..dar e 150 ron...enorrmmmm de mult
Supararea fiind varsata...ma duc sa ma apuc de jurizat
P.S. ANDA.....tz,tz,tz...nu vazusi bine, felinarul itsy bitsy e perfect eligibil..adicatelea are masuratoarea facuta![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Madau am scris eu sambata sau duminica pe forum: costume de craciunita, om de zapada, pitic, samd se gasesc la Debenhams, la Mall Vitan. Pretul la Craciunita e de 59 RON, eu am prins si reducere 20% de MN. La Craciunita are masura 5-6 ani trecuta pe costum, dar Nataliei ii vine f bine.
leea eu merg pe varianta: daca febra tine mai mult de 3 zile - antibiotic. In marea, imensa majoritate a cazurilor n-au ajuns la cele 3 zile.
Sanatate multa Tudor, Miruna, Leea, Alexia & Matei!
ioana_77 spune:
Felicitari, fetelor!
Imi pare rau acu' ca nu ne-am bagat si noi, io nu-s o fire f competitiva, dar promit ca data viitoare sa fim prezenti.
lavi02 spune:
Sorry, nu pot juriza de la servici, e prea complicat iar eu am de lucru.
Am sa jurizez diseara de acasa.
P.S. Maria, mortali pruncii!
crissy77 spune:
Felinarele
, toate frumoase, mamici cu imaginatie--> produs finit pe masura. Felicitari!
Bic, la noi jalania cu suzeta a durat vreo 4 zile, adica plans pana adormea. Pe urma vreo 3 sapt o cerea si apoi tot ea spunea ca nanile-s (asa a botezat ea suzetele) stricate si le-am aruncat la gunoi. Apoi a uitat de ele. Avea 2 ani jumate.
De-a rasu'-plansu'... O sun ieri pe soacra-mea pe la 12.20 sa o intreb daca o poate lua ea pe Elise de la camin, eu avand ore pana la 4 (maoritatea parintilor vin pe la 3.30). Buun. Termin orele, ajung agale acasa, ma schimb, merg in beci sa-mi aduc legumele pt mancare dupa care merg in casa la socri sa-mi ridic copila. Era 4.35. Ajung sus, ma vede soacra si ma intreaba oripilata: "dar cu cine a ramas Elise? (Stefan fiind inca la servici)".
Am facut ochii cat cepele, soacra si-a adus si ea aminte ca... (in fiecare saptamana o aducea ea mircurea si joia, cand eu am program pana mai tarziu). A inceput sa se certe singura, pe mine m-a pufnit rasul (o stiu ca-i uituca, dar nu ma gandeam vreodata ca uita sa-si ia nepoata de la camin). Si uite asa a ajuns ieri copilul acasa la 5, ca nicioda. Eh, cine stie de cate ori se va intampla.
Cristina & Elise-Stefania
Mihaelutat spune:
Am vizualizat felinarele, dupa ora 12 incepe jurizarea cu tehnicus 1 si 2. rezulatatele maine la 12.00.
Fee te rog sa te uiti pe PM abia acum am vazut mesajul tau. Scuze inca o data.
Daca nu vede Fee va rog sa imi dati si mie o adresa de mail de a ei corecta. Undeva am gresit si grila de jurizare nu a ajuns la ea. Este urgent va rog.Ma duc la sedinta si revin la jurizat.
Mita