Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (222)
Raspunsuri - Pagina 20
leea_cv spune:
Miruna, avea-o-ai numai bine cu stelutze si fericiri si impliniri si parinti - doi, si dragoste-n juru-ti si sanatate si candoare si liniste-n suflet. La multi ani!
Septilin la noi fara efect. Mai degraba a functionat cate un oscilococconum pe saptamana.
Aerosol - aparat Omron, desigur. De vreo 3 zile am inceput terapia. Ii fac cu ser fiziologic+prospan. Nu stiu daca de la asta, dar e mai bine.Sau mult mai bine. Nici nu ma muceste tare nici nu mai tuseste tare.
Rypley imi pare rau ca floricelelele au de suferit.Si tu alaturi de ele.
Felinarele - va multumesc pt aprecieri si transmit felicitari premiantelorPe cele din categoria "alta data" (ca si mine) le asigur ca au facut super-super treaba.
La mine e suparare.Sunt foarte lefter, dupa tarasenia cu masina.Nu ii voi tine ziua lui T.Ii voi lua doar un tort si-i voi aprinde de 53 de ori lumanarile.Asta in familie.Oricum nu avem nici copii in anturaj.
De luni incep serviciul. Groaznic sentiment.Si chiar acum.Cresa se inchide de vineri pana in 12 ian.Deci copilul va sta la mama. Iar groaznic. Nu stiu cand si cum am sa-l vad.Oricum sapatamana asta cred ca iar vom merge la tzara.
anda77 spune:
si iata cum suntem in regim despotic. basescu conduce tot, 'fo 3 dintre puterile statului, raul, ramul...
mitzo, o sa ai un sef mic-mic-mic in cladire, si inca unul la telefon, prin teleconferinta banuiesc:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
proadelina spune:
Fetelor, multumesc de sustinere! 
La multi ani! pentru Miruna 

Multa sanatate la cei bolnaviori! 
Balerina, la noi in familie, se invarte si intr-un sens si in celalalt, eu observand mai repede ca al meu sot
deci... multilateral dezvoltati!
Adelina si
Albert
mandyksch spune:
Eu sunt tare suparata. Nu am gasit dr care sa imi prescrie tratament cu aerosoli
.Nici la clinica privata. Am vb iar si cu drita de familie a lui Kriszti si spune ca ea nu are voie sa prescrie decat ser fiziologic...dar sa ma mai duc odata la ea miercuri dimineata cu Kriszti.
M-am saturat deja de tusea asta, parca e din ce in ce mai rau de pe o zi pe alta. Chiar vorbeam cu o prietena ca al ei baiat tuseste de 7 saptamani (o tuse seaca), si dupa tspe tratamente l-au trimis la Cluj. Kriszti are o tuse expectoranta, vascoasa, se si aude bine de tot cand tuseste.
joy04 spune:
LA MULTI ANI MIRUNICI SA FII VESELA CA ACUM, CUMINTE SI CU CAT MAI PUTINE PICIOARE IN NASUL MAMICII!!!!

edit: mai si ai mei tusesc din....august cate un pic pic pic. si-s deja disperata.
mai trag o editare ca Vlad nu vrea sa iasa din cada.
Alex tuseste sec si spart, acum de cand are mucii astia se mai aude cand si cand un pic de secretii dar din gat. Dar 99% este tuse seaca. Am o presimtire, sper sa nu fie adevarata ca mor, ca nu avem cum naiba ne muta din apartamentul asta o vesnicie de acum incolo.
Vlad in schimb, tuseste cu secretii de te ia cu spaima. si orice i-am dat a fost fix degeaba. Nu stiu ce naiba sa mai incerc. Adica acum ii dau Fluimucil. Sa vedem daca are efect
Bic spune:
La Muti Ani Miruna cea frumoasa si energica! Multi pupici! 

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
felicia74 spune:
La multi ani, Mirunici, strumfita bruneta si draguta!

Noi am experimentat un weekend cu copil care n-a vrut neam sa doarma la pranz, wow, prima data in viata ei. Ieri ne-am suparat rau pe ea, ca a vorbit urat cu bunica (asta dupa ce a promis de n ori ca nu mai face). Si am pedepsit-o refuzand sa mai vorbim cu ea. Ei bine, a mers la fix. A stat in pat o ora cuminte, doar a vorbit cu maimutoii ei, ca se culca cu vreo 3. IN cele din urma vine la noi in dormitor si ia o mutra curioasa "m-ai strigat, mami?"
Am trimis-o la loc, iar dupa inca o ora ne striga "of, dar nu ma aude nimeni?"
Azi i-a promis bunicii (iar!) ca n-o mai supara, sa vedem cat o tine.
Mandy si noi tot Omron avem. Si da, e cam zgomotos dar nu foarte tare.
Fetelor, dar de ce vreti voi sa mergeti la salina artificiala, si nu cumparati aparat salin, sa-l aveti acasa mereu? Noi cat l-am folosit a fost super, nu am stiut ce-s mucii, dar din primavara s-a dus filtrul si nu a luat Doru altul.
Cat despre naturiste, am mai zis ca isi fac efectul foarte greu. Sau in unele cazuri deloc, ca trebuie si ele alese in functie de sensibilitatile copilului. In niciun caz dupa o luna-2 de administrare nu se vad efectele, chiar ca apa de ploaie.
Nici eu nu am o parere buna despre Septilin, la noi a mers super Imunorezistanul.
PS: mi-e somn de mor, daca inchid ochii dorm.
Si zau daca fac mare lucru toata ziua,,,
meems spune:
Miruna, LA MULTI ANI fericiti, o viata linistita si frumoasa si implinita, multa sanatate si bucurii! 
Multumim tuturor de aprecieri si complimente ![]()