Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Lavi,deci santeleg ca tb sa stau calma sau sa ma,oare sa-i mai dau Septilin ca sa nu zic pe romaneste apa de ploaie

mandy,zi exact ce model vrei sa caut si eu in Cj.

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ziua buna, fete dragi!

ce de newsuri asa de luni, "cea mai mare frauda in istoria financira" http://www.wall-street.ro/articol/Piete-de-capital/55535/Cea-mai-mare-frauda-din-istoria-financiara-Un-Caritas-american.html
stolo demisioneaza,
mitza a facut curat !!! in ce stare se afla unghiile vreau sa stiu? . si la mine dureaza tot 5-10 minute.
lavi, sanatate piticii, tu ti-ai remediat fizicul dupa cazatura ?
noki, o saptamana usoara
anda, nu e mai ieftin sa mergi la salina, fie ea si artificiala?
mandy, incearca si tu salina pentru tusea lui kristi.
mi-ai dat de furca cu balerina, pana si alexia se uita si ma intreaba cum se invrate// si eu tot omron am, modelul expus de lavi, super super bun.
cata, asteptam vestea!
proadelina, sincere condoleante! Multa multa putere
bicule, ma bucur nespus ca renutarati la suzeta, vezi ca o sa mai aiba cateva crize puternice cam la o spatmana sa ramai ferma pe pozitie.
meems, SUPERB! mi-ai adus aminte de copilarie si noi(eu si suroriel mele) pictam pe placi de faianta uitasem complet de asta.
MI-a placut mult la Art Cafe, Ri este o dragalasa, mi se pare mie sau a fost cam bosumflata?

Mergi la inceput

duminca a fost serbare la gradi, alexia a fost in mega crize am sa incerc sa incarc niste poze( daca am cateva minutele libere), sa vedeti ce exemplar am.

maria, slava domnului ca nu este asa de grav cu piciorusul micutei.
si sora mea a patit-o cand era mica s-a oparit cu apa dintr-un lighean tot la laba piciorului la ea a fost urat de tot.
am facut comanda la editura rao in luna noiembrie pe 19 si am primit abia azi aviz de la posta asta dupa ce le-am trimis e-mail de doua ori
melkusor, cum mai este daria? ati dovedit tusea?

LA MULTI ANI, MIRUNA!!!
micuta printesa frumoasa, sa cresti mare, sanatoasa, o copilarie fericita . petrecere frumoasa si multe cadouri
madalina sa pui poze, abia astept sa o mai vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Roxi unghiile sunt jalnice, dar special mi-am facut programare miercuri la aranjat ca ma asteptam sa se intample buba.
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Hai ca l-am trimis de 2 ori, face fite internetul asta. Ne saboteaza din exterior..
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

soanso habar n-am daca sa-i mai dai Septilin. A avut la cineva efect?

roxi multam de intrebare, mi s-a dezumflat aproape de tot piciorul si aproape ca nu ma mai doare. Doar cand ma descalt si daca il fortez in vreun fel. Avea dreptate cine zicea ca astea trec incet, in timp.

Mitza poti sterge un mesaj cu totul: in listuta de deasupra lui, unde e si butonul de edit, cel mai la dreapta e butonul de stergere. Un cos verde.

Mergi la inceput

mitza, hai ca ma facusi sa rad, sabotaj!!!!
si inca ceva, sa stii ca dupa unghii se cere un masaj, asta ca sa uiti de durere .

lavi, la noi anul trecut. acum am inceput sa ii dau din nou, de vreo 10 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, eu i-am dat Dariei Septilin anul trecut mai mult de 3 luni (nu mai retin exact cat) si as putea spune ca efectul a fost bun ... acuma nu mai stiu daca Septilinul a fost cauza, sau pur si simplu se mai intarise ea ! Ramane de vazut efectul dupa "colectivizare", pentru ca iarasi ii dau!

Cata, gata examenul??? Tinem pumnii in continuare!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pt cele interesate de SALINA..vedeti aici http://www.salina-artificiala.ro/ , a fost o rpietena cu fiul ei si a fost tare multumita.

Pe noi tocmai ne-au anuntat de la gradi ca au o infectie cu streptococus pneumoniae in clasa si trebuie sa le facem exudat...s-a mirat educatoarea ca Miruna n-a avut absolut nimic pana acum, probabil ca Prevenarul a ajutat mult.

Multumim pt urari tuturor, punem si poze muuullteee maine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput