Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (222)
Raspunsuri - Pagina 18
soanso spune:
LA MULTI ANI ,MIRUNA !cu ocazia zilei tale de nastere iti dorim sa ai parte de zile senine,sanatate si multa fericire alaturi de parinti .
mada,sa aveti parte numai de clipe placute si sa ramaneti mereu impreuna fericiti pana la adanci batraneti!
balerina mea se invarte doooar in sensul acelor de ceasornic...nu am reusit sa o "intorc",desi sunt economista si calculez de dimineata pana seara
.
joi avem serbare,sambata e ziua mandrei si pe ia o "paste" iaaaaarrr o raceala,deja de ieri sa apucat de stranutat si a zis ca o ustura gatul,efectiv nu mai pot fac cu nervii, de cand a inceput gradi e mereu mereu bolnava.acum e cu tratament pt imunitate a doua sticluta de Septilin si degeaba!!!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
Mihaelutat spune:
Mirunci draguta sa iti dea bunul Dumenzeu sanatate, fericire si multe bucurii. Mamicii tale nervi de otel pe care sa joci tu tontoroiul.La Multi Ani
Am avut un week-end de smotru, curatenie generala. Mi-am trait mirarea metafizica in fata unei cazi plina ochi cu perdele ude, in fata carora m-a coplesit mirarea: de unde s-au strans atatea perdele si eu ce naiba fac cu ele?! In cele din urma am terminat si a inceput ploaia deci geamurile spalate de mine sunt varza, jucariile asezate cu grija sunt alandala, usa de la bucatarie e iar plina de urme, deci m-am straduit de pomana. E ultima oara cand mai fac asa ceva. De acum in coloc sa ne acopere jegula ca nu merita sa imi stric eu unghiile pentru o curatenie care se vede fix 10 minute.
Anda mai behaiti?
Noki ce faci mai mama te-ai murdarit la gura de franceza, ca sa ii citez pe Prazitii, si nu mqa vorbesti cu noi?
Mita
anda77 spune:
behaim, behaim, ca-mi vine si mie sa-mi iau campii cu tusea asta. ce naibii sa-i mai fac?! nu intel;eg de ce prind siropurile la alti copii si la al meu nu prinde niciunul. acum il suspectez de alergii. ar trebui sa-l testez. asta da tuse infinitaaaaa
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda tot e bine ca esti ceva mai bine! Trebuie sa gasiti pana la urma cauza! Ai ajuns la un gastro-enterolog deci?
Pofta buna! La ce-o fi!
Noki la ziua poetului parca ai facut o gramada de poze. ce mai stii de ele? ![]()
Mitza dar macar alea 10 minute ai trait o satisfactie maxima, vecina cu extazul. 
soanso si a mea e la a tzaspea raceala de cand a inceput gradi iar eu nu intru in panica. Cata vreme temperatura nu trece de 39 (sau nu cu mult), cedeaza la antitermice si nu dureaza mai mult de 3 zile, nu ne panicam. 
La fel, daca tuseste dar nu pana varsa si nu suiera, tratam si nu ne panicam.
Mucii la fel, samd, samd.
Ce-am ajuns!
Pt imunizare deocamdata nu-i dau nimic, o las sa se imunizeze singura. I-am dat un septilin dar il consider aqua ploiensis. Sau aqua pluvialis ca sa fiu mai "corecta".
Daca se ingroasa gluma, o sa-i dau Ribomunyl sau Bronchovaxon. Dar inca nu s-a ingrosat, a luat doar de 2 ori in viata antibiotic.
anda77 spune:
lavi, pe photobucket, la nichita, sunt poze de-ale mele, combinate cu poze de-ale lui noki.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Lavi nu am trait nimic ca eram mult prea obosita. Si dupa ce mi-a trecut oboseala s-a dus si curatenia......Si mi-a ramas doar disperarea!
Mita
camelia_daniela spune:
LA MULTI ANI MIRUNA!!! Sa ai o viata frumoasa ca-n povesti, cu sanatatea, bucurii, noroc din belsug si iubire alaturi de parintii tai dragi! 

Mada si Marius, sa va traiasca printesa draga si sa va aduca numai bucurii! 
Sanatate infinita tuturor bolnaviorilor coilectiei!
Mandy, si noi avem aparat de aerosoli Omron (cu piston) - sunt tare multumita de el.
-am dulce pe Kriszti sa-i treaca tusea!
Mitza draga, te inteleg sa stii in legatura cu smotruiala care nu tine mai mult de 10-15 minute, poate putin mai mult daca doarme copilul!
Meems si Bic, foarte frumoase pozele de la petreceri!!!
Frumosi copii,m frumoase mamici, frumosi invitati!
Bic, felicitari pentru renuntarea la "zeta"! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
Noki_Lara spune:
Mitzo, uuuuaaaauuuu...si la propriu si la figurat. Referitor la curatenia ta.
Ce franceza nene, aia era saptamana trecuta. Saptamana asta a debutat fulminant...validam si iar validam.
Hai ca o sa ai si tu soon mini-premier...hi hi hi![]()
Lavi, deci ma acuzi indirect ca am fugit cu pozele...
Si io care in noaptea aia cream albume Picasa pentru Andache...
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
mandyksch spune:
Anda, se pare ca numai al tau si al meu nu raspunde la niciun tratament, pot sa ii dau cate siropuri vreau
. Deja si eu ma gandesc la vreo alergie, ca deh, are de la cine lua cele rele.
N-am rezolvat inca nimic, probabil ca va trebui sa comand un aparat, ca pe stoc in farmaciile noastre nu e nimic. Stusiez Omron acum pe net.