Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (222)
Raspunsuri - Pagina 17
mandyksch spune:
Lavi mersi, cu piston sau ultrasunete?Citeam undeva pe Net ca cel cu piston ar fi mai bun chiar daca nu e asa silentios.
mandyksch spune:
, ma uitam dupa recomandarile de pe Net. Te baga in ceata totala. Inseamna ca nu trebuie sa ma uit dupa alea super-complicate.
lavi02 spune:
Cred ca ceva de genul asta am eu: http://www.aerosoli.ro/C28.htm
Nu tin minte exact tipul.
Uitati ce frumos scrie aici de bronsita: http://www.aerosoli.ro/Bronsita.htm
M-am uitat pe site-ul asta, vad ca exista si cu ultrasunete, eu am cu compresor.
mandyksch spune:
Multumesc.Ma duc sa dau o tura prin oras sa vad ce gasesc si daca nu sa comand, plus ca vb inca o data cu drita sau cu alt medic de la privat.
madau spune:
si
pt toata lumea!!!!!!
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
meems, foarte draguta petrecere in 2 timpi. timpul unu, la clubul de arta e fte ingenios, ce mai opere de arta fac ei acolo:) cu ce picteaza si pe ce suport ca nu mi-am dat seama din poza. carton, plastic, sticla? tempera? erau apoase parca culorile.
smaranda si rianna sunt DEOSEBITE. dragalasele...
fiu-meu picteaza in culori inchise, nu inteleg de ce, ca el e un copil vesel. sau o fi pe exterior si pe interior il domina mari profunzimi cioran-iene:)) o sa pun sapt asta niste poze sa vedeti. a facut mai demult cateva panze cu ulei:)) pentru cadouri in familie. mai ii puneam eu alb si roz pe planseta ca el vroia numai negru, mov si verde inchis..
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda, cum te mai simti?
Am vazut in sfarsit pozele Amaliei cu serpii. Declar sus si tare ca e de zece ori mai curajoasa decat una bucata femeie de 30 de ani, mama a 2 copii, aici de fata. Eu as fi luat-o la goana urgent de la usa daca vedeam ditai serpoii liberi prin incapere.
anda77 spune:
MIRUNA, LA MULTI ANI MAIMUTZA ZGUBILITICA!
LAVI, din ce in ce mai bine
Acum tin un regim de practic nu mai mananc nimic, cred ca e vindecare prin infometare, au disparut o groaza de grupuri de alimente, dar parca o idee, acum vb serios, ma simt mai bine cu el, dar nu de tot. mai urmeaza niste analize saptamana asta

. acum sunt suspecta de colita uklcerativa, ulceroasa, nu mai stiu...nici nu stiam xca poate sa-ti cada parul de la o boala de stomac. o sa am confirmare peste o saptamana doua. sa vedem dk vrea si colonoscopie

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Mneata!
La muuulti ani piticoatei Miruna, sa ramana mereu joviala si potlogarita ca si acum!!! Si sa aiba mereu parte de iubirea parintilor ei dragi!

Lavi- ba io nu as fi stiut cum sa-i mangai mai repede.
Cand am fost in Anglia in 1995, vecinii d ecurte ai familiei la care am stat si-au scos intr-o zi "pet"-urile, ca sa le curete cusca: 2 bucati imense de boa sau pitoni, God knows... oricum, primul lucru efectuat de mine a fost sa sar garduletul dintre curti si sa merg sa mangai animalele. Care nu-s deloc umede, cum par, ci doar reci.![]()
Meems- superbe pozele de la petrecrea in avans! 
Sanatate infinita la bolnaviori!
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!