Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Lavi mersi, cu piston sau ultrasunete?Citeam undeva pe Net ca cel cu piston ar fi mai bun chiar daca nu e asa silentios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ce piston, ce ultrasunete?
Ultrasunete nu are.

Mergi la inceput

, ma uitam dupa recomandarile de pe Net. Te baga in ceata totala. Inseamna ca nu trebuie sa ma uit dupa alea super-complicate.

Mergi la inceput

Cred ca ceva de genul asta am eu: http://www.aerosoli.ro/C28.htm
Nu tin minte exact tipul.

Uitati ce frumos scrie aici de bronsita: http://www.aerosoli.ro/Bronsita.htm

M-am uitat pe site-ul asta, vad ca exista si cu ultrasunete, eu am cu compresor.

Mergi la inceput

Multumesc.Ma duc sa dau o tura prin oras sa vad ce gasesc si daca nu sa comand, plus ca vb inca o data cu drita sau cu alt medic de la privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

si pt toata lumea!!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

meems, foarte draguta petrecere in 2 timpi. timpul unu, la clubul de arta e fte ingenios, ce mai opere de arta fac ei acolo:) cu ce picteaza si pe ce suport ca nu mi-am dat seama din poza. carton, plastic, sticla? tempera? erau apoase parca culorile.

smaranda si rianna sunt DEOSEBITE. dragalasele...

fiu-meu picteaza in culori inchise, nu inteleg de ce, ca el e un copil vesel. sau o fi pe exterior si pe interior il domina mari profunzimi cioran-iene:)) o sa pun sapt asta niste poze sa vedeti. a facut mai demult cateva panze cu ulei:)) pentru cadouri in familie. mai ii puneam eu alb si roz pe planseta ca el vroia numai negru, mov si verde inchis..

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Anda, cum te mai simti?

Am vazut in sfarsit pozele Amaliei cu serpii. Declar sus si tare ca e de zece ori mai curajoasa decat una bucata femeie de 30 de ani, mama a 2 copii, aici de fata. Eu as fi luat-o la goana urgent de la usa daca vedeam ditai serpoii liberi prin incapere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

MIRUNA, LA MULTI ANI MAIMUTZA ZGUBILITICA!

LAVI, din ce in ce mai bine Acum tin un regim de practic nu mai mananc nimic, cred ca e vindecare prin infometare, au disparut o groaza de grupuri de alimente, dar parca o idee, acum vb serios, ma simt mai bine cu el, dar nu de tot. mai urmeaza niste analize saptamana asta. acum sunt suspecta de colita uklcerativa, ulceroasa, nu mai stiu...nici nu stiam xca poate sa-ti cada parul de la o boala de stomac. o sa am confirmare peste o saptamana doua. sa vedem dk vrea si colonoscopie
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

La muuulti ani piticoatei Miruna, sa ramana mereu joviala si potlogarita ca si acum!!! Si sa aiba mereu parte de iubirea parintilor ei dragi!

Lavi- ba io nu as fi stiut cum sa-i mangai mai repede. Cand am fost in Anglia in 1995, vecinii d ecurte ai familiei la care am stat si-au scos intr-o zi "pet"-urile, ca sa le curete cusca: 2 bucati imense de boa sau pitoni, God knows... oricum, primul lucru efectuat de mine a fost sa sar garduletul dintre curti si sa merg sa mangai animalele. Care nu-s deloc umede, cum par, ci doar reci.

Meems- superbe pozele de la petrecrea in avans!

Sanatate infinita la bolnaviori!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput